<

Питання про автономне газове опалення у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:27 | 24.06.2016 / Блоги /
Перегляди
12
/ коментарів 8

Написав заяву Нововолинському міському голові В.Сапожнікову такого змісту:

ЗАЯВА
Прошу надати дозвіл на газове індивідуальне опалення у моєму помешканні. У випадку відмови прошу надати копії забороняючих нормативних документів – Постанов Кабміну, законів України, наказів відповідних Міністерств чи відомств тощо.
Відповідь – письмово, у терміни передбачені законодавством Держави на адресу…

Член територіальної громади м. Нововолинська \підпис\ А.Бідзюра

Як не дивно, офіційної відповіді по пошті до цих пір не отримав. Хоча, як мене повідомили, вона є – у міській раді. Як завжди, у ненадходженні, посилалися на погану роботу «Укрпошти». Пропала грамота, цебто відповідь на гербовому бланку… Змушений був іти у міськвиконком і вимагати копію. Листа підписав сам міський голова. Проте, нормативних документів, котрі дозволяють чи забороняють облаштовувати автономне газове опалення громадянам України – виборцям м. Нововолинська, по своєму давньому звичаю, не надав.

Очевидно, непереконливими є ті папери, або якась «бадяга» по його ж власному, крилатому виразу. Розберемося. Проте, як інтуїтивно відчувається, без позову до суду не обійдусь. Шановні нововолинці! Як відомо, підняте мною питання є дуже болючим для багатьох містян у ці часи тотального здорожчання енергоносіїв і комунальних тарифів. Електронна петиція на цю тему, через байдужість і переляк членів громади, як мені відомо, не набрала потрібної кількості голосів. Громадська організація «Україна + Польща» розпочинає процес об’єднання всіх власників житла у багатоквартирних будинках із метою безумовного облаштування у них автономних систем газового опалення і відімкнення від грабіжницьких, у площині цін, послуг теплопостачання від єдиного у місті монополіста. Всі, хто цього хоче – реєструйтеся на сайті «Буг» під гаслом «За автономне опалення!»

До речі. Міського голови В. Сапожнікова у місті знову немає. Інфоромація про його місцеперебування, як видається, є засекреченою. Мене посилали то у відділ кадрів, то у приймальню мера, то до його першого заступника… Проте, згідно даних від деяких джерел, В.Сапожніков із сьогоднішнього дня перебуває у м. Києві у дводенному відрядженні. Мета відрядження невідома.

23.06. 2016 року
Анатоль Бідзюра, голова ГО «Україна + Польща», Нововолинськ




коментарів: 8
  1. І шо ви такіє влюблєнниє у того Сапожнікова? Як у тому кіно про Папондопуло. Жити без Сапожнікова не можете?

    • автономне опалення в окремій квартирі дійсно заборонено влаштовувати згідно постанови кму № 630 з змінами з 2007 року . Хоч на ділі це процес тихенько для потрібних людей продовжується . По цьому питанню можна зробити звернення . користуючись законом ” Про доступ до публічної інформації ” і через 5 днів повинна бути відповідь , чи дотримується законодавства в цьому питанні міська влада , а щоб відєднатися цілим будинком від централізового будинку не треба ніяких електронних петицій , достатньо рішення всіх жителів будинку та заява з протоколом зборів .

      • Запит зроблено. Відмову отримано. Офіційну. Посилань на нормативні документи у ній не наведено. Очевидно, їх немає. Це, на мою думку, є порушенням моїх та всіх мешканців Нововолинська, конституційних прав та свобод, і є залізною підставою для подання до суду. Найперші місцеві керівники Нововолинська, їхні родичі, куми, свояки та інші максимально наближені до місцевої влади особи – “свої” люди із кола кругової поруки (організована злочинність), таке опалення мають. Мене не цікавить, хто із них, коли та за яке “бабло” чи родинні кланові схеми, ті дозволи отримав. А отримали майже всі. За деякими даними, дозволи на автономку, у міській раді, схоже, продовжують тихо видавати й далі. Всі ці питання – до Нововолинської поліції та Антикорупційного бюра. Прокуратура це замне і спустить на гальмах. Накопичено критичну масу зловживань владою місцевими чиновниками, а також службових злочинів і перевищення ними службових повноважень. Зв’яжіться зі мною. Якщо хочете Божої правди. Я не кусаюсь.

        • Зробити проекта, купити котла, поварити труби то коштує великих бабок! Не кожному простому українцеві це після революції гідності індівідуалка вже по кишені буде. Цікаво звідкіля у чесної непрацездатної особи знайдуться грубі гроші на встановлення індівідуалки? Га?

          • Візьму кредит у банку на 5 років, якщо вас це так цікавить. Хоча, взагалі, це не ваша собача справа. Рахуйте свої, анонімно зароблені.

  2. Анатоль, кредит не дадуть, не треба сотрясати повітря даремно.
    Продовжуйте гратись в опозиціонера.

    • Із початку нового опалювального сезону плата за обігрів 1 м. кв. площі складатиме близько 45,0 грн. Тобто, за 2 кімнатну квартиру викладете, приблизно, 2000 грн. чи й більше. Отоді станете опозиціонеркою й Ви Нато, якщо не маєте автономного обігріву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *