<

Пробудись Нововолинськ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 14.02.2015 / Блоги /
Перегляди
8
/ коментарів 10

Почувши репліку народного депутата Ігоря Гузя: «А чому нововолинці вкотре обирають Сапожнікова міським головою?» вирішив висловити свої думки щодо переобрання мера-довгожителя.

Сапожніков «старий комуняка», займав високі посади ще за часів Радянського Союзу. В ті часи комуністи вели потужну роботу з населенням і навчали свої кадри так, щоб  люди вірили пропаганді і менше аналізували дії влади.  Школа кадрів КДБ була однією із кращих у світі. Була і лишилася… Судячи з того, що Сапожнікова обирають мером аж чотири рази поспіль, можна зробити висновок, що він був добрим учнем.

Я впевнений, що залишки школи КДБ залишились не тільки у Росії, але і в Україні, а старі зв’язки просто так не зникають. Можу зробити припущення, що нововолинський міський голова співпрацює з такими осередками. Він частина радянського минулого.

Я за освітою інженер-системотехнік і помічаю багато фактів і деталей, які можливо не помічають інші громадяни. Технології старих кадрів КДБ подібні між собою. Не хочу їхні методи називати політ технологіями, оскільки їхні дії мають набагато більший спектр інструментів впливу на населення. Поза тим, щоб правильно вести себе перед потенційними виборцями вони застосовують багато технічних засобів: технологія 25 кадру, опромінення певним хвильовим спектром, застосування спектру звуків, які не сприймає наше вухо. Думаю, спектр цих засобів набагато ширший від переліченого.

Особливо вдало міській голова Сапожніков використовує в своїх цілях партійні осередки, громадські організації, релігійні громади та різні групи за інтересами. Як тільки якась партія в Україні починає набирати рейтинг Сапожніков зразу ставить головою Нововолинського осередку свою людину. Відповідно, авторитет партії зразу починає працювати на нього. Саме тому на виборах його підтримують як ліві, так і праві політичні сили. Виглядає смішно і слізно, коли на його підтримку висловлюються комуністи і РУХівці, регіонали і БЮТівці, ветерани УПА і червоні ветерани. Смішно, але ефективно. Подібним чином формується штат працівників міськвиконкому і інших держустанов. Два заступника члени БЮТ і два члени Партії регіонів. Таке може бути тільки у Сапожнікова.

Одним із потужних інструментів КДБ (хоча мабуть і не тільки) була система поширення чуток, припущень, брехні  і т.п. Даний інструмент вдало використовується у Нововолинську. Існують агенти, які запускають чутки на автобусних зупинках, у трудових колективах. Саме такими методами із власника «Львівської жінки» зробили педофіла і людину, яка харчується котами. І найстрашніше, що багато людей вірять у ці вигадки. Я, наприклад, раніше ніколи не чув негативної інформації про директора «Аптека-Жовтневе» Гольчука Олексія. Але, коли він очолив спілку підприємців ринку і виступив проти його приватизації відразу проти нього запустили хвилю дискредитації. І так чинять з усіма, хто виступає проти нашого «ідеального і незамінного» голови.

Допускаю, що міський голова Сапожніков використовує і силу магії. За нього складають молитви церкви різних конфесій,  а це практично біла (позитивна) магія. Є чутки, що він використовує і чорну магію. Це послуги екстрасенсів, чаклунів, ворожбитів і відьмаків. Я багато спілкуюсь із різними представниками міської громади і часто бачу зовсім неадекватне мислення та дії людей. Вони, ніби, знаходяться під впливом гіпнозу. Як  росіяни та жителі східних регіонів України, що вірять у путіна, так багато нововолинців вірять у Сапожнікова. Припускаю, що школа зомбування у цих двох персон одна. Це колишнє КГБ.  Цю схожість у технологіях, помічаю давно. І саме тому у Нововолинську в 2010 році започатковано акцію «Пробудись Нововолинськ».

І ще раз хочу звернутися до тих, хто говорить «Сапожнікова обирають нововолинські виборці». Варто пригадати, що виборці обрали Кучму, після його провального керування, урядом, а у час розрухи вибрали і на другий термін. Виборці України обирали колишнього зека Януковича. І до чого це призвело?

Не завжди виборці праві і не завжди їх можна зрозуміти. Наприклад, у виборців є такий підхід: «він уже накрався, то не буде красти». Це є абсурдний вислів, але багато хто підпадає під його дію.

Будьмо мудрі. Обираймо українців. Обираймо українців патріотів. Слава україні.

Мигас Володимир
Голова громадської організації «Нововолинська координаційна рада народного руху України»,  ініціатор громадських акцій «Нововолинськ без Сапожнікова» (2005 рік) та «Пробудись Нововолинськ» (2010 рік).




коментарів: 10
  1. От чесно, а я ніколи не чув про Гольчука щось хороше. Його клікуха ДОЛАР – говорить сама за себе, не там не з тими тусуєтесь, і явно ніколи не були на його вотчині – в Жовтневому, де того гада знають як обскубаного
    Не вибілюю Чобота, але … А, стоп, вибачєйте, Ви ж свободівець)))

  2. Ваше благородіє, В.Сапожніков! Хороша новина. Генпрокурор Шохін, щойно сьогодні, звільнив прокурора Донецької області Миколу Франтовського. Який покрив ваш злочин по заподіянню збитків державі Україна, у особливо великому розмірі у 2005-му році, на суму близько півтора мільйона гривень на Іваничівсьому шосе,3 – “Продхолод”. Окрім 5-ї каденції, іще кудись, не бажаєте? Це тільки початок.

  3. Пане авторе, замість того, щоб говорити про конспірологію та магію перемог Сапожнікова, варто було б думати разом з іншими опозиціонерами про наступне: 1. єдиний опозиційний кандидат. 2. команда яка увійде до міськради. 3. ефективна виборча програма. 4. ефективна виборча кампанія. А за такими розсусолюваннями як у Вас, в жовтні цього року Сапожніков знову будм мером і не в магії проблема)

  4. Давайте далі нити про брак опозиції та могутність Чобота, від цього нам всім мазохістично стане краще.
    Пане Мигасе, сходіть на 50 ВІДТІНКІВ, Вам воно мабуть сподобається;)

  5. Стаття взагалі по ділу, але є декілька зауважень. По – перше, ви може не знаєте , що Гольчук голосує за всі принципові питання на сесії , які лобіює Сапожніков. Перегляньте відео бюджетів попередніх років . По – друге , треба опозицію, яка до Сапожніка, об’єднувати, а не роз’єднувати. А то крім Вас , виходить, ніхто толкового не пропонує.

    • Все знаємо. Опозиція до Сапожнікова багаточисельна. Та, кожен сам по собі на радість В.Б. Проте, думаю, перед виборами у березні буде діяти спільно. Може, ви спробуєте?

  6. Чомусь всі висловлюються проти сапожнікова, а він більшістю перемагає. Або потрібно змиритись, що він для більшості людей – зовсім не поганий, або пропонуйте кращі кандидатури. Я завжди вибираю краще

  7. Все добре якби не :”Допускаю, що міський голова Сапожніков використовує і силу магії. За нього складають молитви церкви різних конфесій, а це практично біла (позитивна) магія”. Це не доречно і має елементи богохульства! Молитва це не магія а розмова з Богом який дає сили! Радив би вам переглянути ідеологію! Ви націоналіст це добре, але той націоналізм діє сильно в основу якого покладена БОжа основа! ЩОдо мера то його Бог за все спитай на суді Божому як і кожного!

    • В.Мигас викладає у публікації відомі йому факти про екстрасенсів, що допомагають В. Сапожнікову втримуватись при владі, а не популяризує свої націоналістичні погляди. Я теж, про це дещо знаю. І не робіть круглих очей “УКраїнцю”. У В.Мигаса і у мене із головами все в порядку. Прийде час – дізнаєтесь більше.

  8. Просимо Сапожнікова на он-лайн розмову в прямому ефірі. І тоді ми задамо йому запитання. Чи моди ви сцикун і боїтесь прямого ефіру Вікторе Борисовичу???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *