<

Про зустріч із Саакашвілі у Нововолинську. І ще дещо

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 19.02.2017 / Блоги /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Прочитавши з оголошення на електроопорі, що зустріч з М. Саакашвілі відбудеться 18.02 о 18:00 і недочитавши про те, де відбудеться зустріч, я прибув в ЦДЮТ на 18:00.

Виступ М. Саакашвілі був в апогеї, тому що розпрощався о 17:00.

Взявши слово після його виступу я сказав, що мені як першорухівцю чорноволівського розливу, приємно, що в назві його політичної сили є слово РУХ і нагадав йому, оскільки йому доводиться багато їздити, і з огляду на те, що влада в державі підступна — пам’ятати про долю Чорновола, і що камазів на дорогах багато.

Після закінчення зустрічі я вирішив дослідити, чому було два оголошення про зустріч.

Пошкоджене, заліплене оголошення в форматі А2 про зустріч о 17:00 в ЦДЮТ мені вдалося зняти на тумбі поруч із пологовим будинком. Оголошення на електроопорах у форматі А4, в яких повідомлялося, що бажаючим бути присутнім на зустрічі потрібно було добиратись на 5 мікрорайон у міський клуб, уже були зірвані. Але одне оголошення я все таки знайшов на електропорі біля святодухівського собору.

Ця маніпуляція нинішньої міської влади з наглядною агітацією нагадала мені вибори до ВР у 1990 р., коли нововолинські рухівці боролись за те, щоб до ВР пройшов Федір Свідерський, а також вибори першого Президента 1 грудня 1991 р., коли Нововолинськ віддав за Чорновола 50,3 % голосів.

Даремно стараєтесь, панове міські посадовці! Зал в ЦДЮТ був переповнений, як тоді на початку 90х років. Пам’ятна дошка назовні ЦДЮТ, яку спонсорував пізніше Євген Недищук, нагадує, що у цьому приміщенні 3 червня 1990 р. відбулась установча конференція зі створення міської організації Народний Рух України.

Зосим Колбун,
першорухівець і краєзнавець.




коментарів: 3
  1. Прекрасна промова, хороший реформатор! От би він і в нашому місті навів порядок, бо зовсім оскаженіли порохо-ляшки!!!

  2. Вічно безіменному і безпрізвищному гостю.
    Я можу “примазуватись” тільки так, як це розміщено на інших нововолинських сайтах під назвами “Анонс до статті “Скандальні кайданки” або “Майстер мімікрії”
    Зосим Колбун

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *