<

Передвиборчий піар

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:17 | 21.10.2015 / Блоги /
Перегляди
0
/ коментарів 20

… Заходимо в двір, а там все прибрано й охайно… Вибори даються в знаки. Разом із майбутнім депутатом Анною Балабан та журналістом Надією ми відвідали майже всі двори 19-го виборчого округу.
Під час святкувань Дня захисника вітчизни вдалося викроїти годину часу. Завітали ми до будинків на вулицях пр-т Дружби, Св. Володимира та вул. Кобзаря.
Детальний огляд наших двориків мене, особисто, приємно здивував. Люди реально доглядають клумби біля свої під’їздів та домівок, висаджують та підливають квіти. Не має картоплі, посадженої під вікнами в центрі міста. У двориках затишно.

Звичайно, проблеми є і їх ми всі взяли собі «на олівець». Готую відповідні звернення та прохання.
Так, наприклад, у мешканців будинків Св. Володимира 10,12,14 та пр. Дружби 19,21 є потреба встановити додатковий сміттєвий контейнер та впорядкувати територію біля смітників,  влаштувати нові бетонні плити. Також, біля під’їзду будинку №3 по вул. Січових стрільців необхідно влаштувати водовідвід. Вода постійно застоюється перед виходом із будинку.

Фото1

Є, також, потреба у влаштуванні акуратної асфальтованої доріжки біля будинку №18 по вул. Св.Володимира
Фото2

Біля будинків № 25 та № 23 на вул. Св. Володимира ми помітили, що гілля дерев, які майже «лягли» на лінії електропередач, потрібно зрізати.

Фото3
Є, звичайно , і типові для всіх дворів проблеми:

  1. Внутрішньо-квартальний ямковий ремонт
  2. Освітлення кварталів та під’їздів.
  3. Влаштування дошок оголошень біля під’їздів.
  4. Ремонт та оновлення існуючих дитячих майданчиків, завезення піску
Фото5
Фото4

Але загальне враження, яке у нас склалося: наші мешканці – справжні господарі. Журналістка-фотограф, яка нас супроводжувала, із приємним захопленням відкрила для себе «тихий Нововолинськ».

На вулицю Кобзаря не встигли. Але до виборів обов’язково туди потраплю. Проте, враховуючі те, що на ній живе сам мер, то там все нормально і із асфальтуванням, з освітленням та лежачими поліцейськими. Знаю про багатоповерховий будинок № 29 та ще той, який будується. Думаю, там не багато проблем, які потребують вирішень, але планую зустрітись із мешканцями та вислухати їх побажання.

П.С. Під час написання статті згадав, що наприкінці вересня ми з активістами БПП «Солідарність» провели на 19 окрузі опитування та детально розпитали мешканців про проблематику. Основні питання які турбують мешканців традиційні: ремонти дахів та під’їздів, асфальтове покриття, покращити підтримку незахищених категорій громадян – пенсіонерів, інвалідів, учасників АТО та шахтарів.




коментарів: 20
  1. Борисе! Невже, щоб показати свою передвиборчу активність і запопадливість, потрібно підміняти комунальні служби, які отримують за це зарплату? Чому жодного разу ви не усували причин – корупцію і дерибан, а тільки їхні наслідки? Який дешевий популізм! Дивно, що виборці на це ведуться.

  2. От саме і воно – вибори даються в знаки. Де ви були і чому не брали “на лівець” проблеми округу раніше, а не перед самісінькими виборами? Не надоїло бігати із партії у партію??? Проблеми вказані влучно, але і сліпий побачить, що це популізм перед виборами. Доречі, як самовпевнено сказано “майбутній депутат”. А ви вже знаєте результати виборів? Ані надоїло мило варити, то вона у політику іде?Не довірю їй свій голос, надто добре пам”ятає її Кроноспан.

    • “Не зрозуміло”, я працював з Анею впродовж кількох років. Це дуже працьовита та творча людина. А якщо людина талановита, то талановита у всьому. Якщо у неї є бажання допомогти місту, то я підтримую! Борис зробив правильне рішення у виборі помічника. Кроноспан памятає її лише із хорошої та професійної сторони, шкода що наші шляхи розійшлись, але можливо вона ще передумає та повернеться, бо їй тут будуть раді всі і Наталя Петрівна також про неї завжди позитивно відзивається. Безвідмовна людина та спеціаліст.

      • Я не буду з Вами сперечатися, що вона творча, що вона безвідмовна і так далі. Справа у тому, що політика і управління – це складні речі, і іти туди без елементарного поняття розподілу коштів, економічних проблем, керування і вирішення проблем – це дарма просиджувати штані. А про Кроноспан – я не буду тут розказувати усі ті речі, які знаю, але я не вважаю хорошим спеціалістом людину, після якої потрібно перероблювати роботу.

        • “не зрозуміло”, тут я з вами не погоджусь. Я досі працюю на Кроноспані, на місце Ані взяли зовсім некваліфікованого працівника, і це не лише моя думка, та жіночка нічого нового до нашої праці більше як за рік роботи не принесла, а зробила лише безпорядок на складі, хаос і систематичне відсиджування в курилці, її ніколи немає на робочому місці, про що не спитаєш вона нічого не знає, знає лише сплєтні про свого начальника і яка в неї зп. Не те що Аня – спокійна, врівноважена. Хоч є зараз з ким порівняти! І про це всі говорять в нас. Але це аж ніяк не стосцється цієї теми, в управлінні та організації, розподілу коштів та їх цілепрямованості вона розбирається, бо неодноразово я стикався з нею в процесі попередньої роботи, розумна дівчина, а ваші наклепи тут недоречні. Аня, ти молодець! Продовжуй розвиватись, заходь в гості)!

        • Шановне не зрозуміло, я теж працюю на заводі і знаю Аню дуже добре то ваші наклепи якісь ніякі. Вона економічно підкований працівник, спеціаліст і добре розуміється в всіх тих речах які ви пишете. На Кроноспані її згадують тільки хорошими словами. В моєму відділі то точно! Якщо їй давали можливість’передумали йти чи не йти то це теж показник цінності працівника.Якщо маєш сміливість писати такі пакості то назвись зайду до тебе на роботі бо ти ж напевно з Кроноспана. От тоді і скажеш мені і всім яка Аня. Анюта знаю що ти нікуди не батолуєшся і то лише жарт. Не звертай уваги на тих мишей які тільки і пікають.

          • а доступ до списку депутатів мають тільки керівники?)

  3. Боря, а де ти був два попередніх терміни поспіль свого депутатства? Хіба ти незнав проблем, як округу 19 так і проблем міста? Певно, що знав та нажаль тоді було, як кажеться пофіг. Тепер остро стало питання провалу, щодо твого третього терміну, тому бігом побіг на округ вішати лапшу виборцю. Боря це стидоба! Боря перечитай дитячу казочку “Фарбований лис”, головний герой, Боря це ти!

  4. Мило варить?! На скільки знаю то вона кілька магазинів вже відкрила по області, а мило варять її працівники вони там і квіти продають ніби. От тому й пішла в політику бо вже немає заняття. Списки перевірив то її ніде немає, може то плани на майбутнє а може вона на Київ іде, бо ж переїхала вже в Київ жити.

  5. Молодець! Рухайся у тому ж напрямку, підтримую! Працюй так, щоб був результат!

  6. Борисе, вболіваю за тебе! У справах розвитку міста повинні брати участь молоді, розумні та з бажанням працювати люди!!!

  7. Колеги!
    … Щось не пригадую юрби активістів які ходять дворами хоч коли не будь. Чи перед виборами, чи після них.

    Не приховую, що зацікавився проблематикою 19 виборчого округу власне зараз, бо вперше балотуюсь по округу.

    Щодо Ані – то дивує такий ажіотаж. Мені здається право казати і радити людині “що і як робити” мають батьки та люди які досягли успіхів в громадській і політичній діяльності. А решта – то все жовч та не конструктив, на який не варто витрачати часу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *