<

Нововолинський осередок «Народного контролю» долучився до протестної акції під стінами парламенту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:58 | 16.03.2017 / Блоги /
Перегляди
24
/ коментарі 2

15 березня «Народний контроль» разом із незалежними профспілками, підприємцями, учасниками АТО, студентами та усіма небайдужими українцями провели багатотисячну попереджувальну акцію під стінами парламенту з вимогою підтримати наші ініціативи, які зможуть подолати бідність у країні. Учасники акції, активісти ГР “Народного Контролю” закликали також депутатів українського парламенту припинити будь-які політичні спекуляції на тему блокади ОРДЛО і прийняти Закон про тимчасово окуповані території, а також заборонити будь-яку торгівлю з ворогом.

Біля парламенту зібралося близько трьох тисяч осіб з різних регіонів України. Перед учасниками акції виступили народні депутати представники Народного Контролю у ВР це лідер Народного Контролю Дмитро Добродомов, депутати: Олег Мусій, Богдан Матківський, Андрій Антонищак, а також голова виконкому партії Андрій Мисик, голова незалежних профспілок вугільників Михайло Волинець.

Лідер «Народного контролю», народний депутат Дмитро Добродомов розповів, що два роки тому, коли обрали новий парламент, було підписано коаліційну угоду, в якій прописано ряд хороших реформ та ціла низка законопроектів, які потрібні для реформування країни, проте не виконуються ні депутатами, ні президентом. «Народний контроль» вимагає невідкладно перейти до розгляду цих законопроектів.

В свою чергу член групи «Народний контроль» у ВРУ, народний депутат Олег Мусій констатував, що українці вже відчули зміни після прийняття антисоціального бюджету на 2017 рік. Голова виконкому партії «Народний контроль» Андрій Мисик заявив, що влада повинна на ділі довести свій патріотизм та припинити наживатися на простих українцях.

Активісти «Народного контролю» передали свої вимоги парламентарям. Лише разом зробимо більше!




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *