<

Нав’язлива ідея: торгувати біля Шевченка за будь-яку ціну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:53 | 19.07.2015 / Блоги /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Випадково, сьогодні, став свідком незвичайного дійства у самісінькому центрі Нововолинська. Активісти і міліція дожидалися, і ніяк не могли діждатись пожежного інспектора, який мав засвідчити порушення ТБ при торгівлі морозивом із малої архітектурної форми (намету).

Морозилка була увімкнена у електричну розетку у приміщенні політичної партії «Реформи і порядок» на першому поверсі, де розміщений Пенсійний фонд. Прийшли на виклик міліціонери, котрі у свою чергу викликали колег по «102». Через годину прийшов пожежний інспектор.

Ніхто не хотів писати акт. З’явились таємничі особи, що не побажали назватись. У самому наметі знаходились сторонні люди, які намагалися виштовхати журналістів. Цей намет добряче таки намуляв очі нововолинцям. Справа у тім, що дозвільних документів на здійснення торгової діяльності, на майдані Незалежності, у торговців не було. Вони, переплутавши мене із кимось, вперто доводили, що я документи їхні вже дивився.

А в цей час по тоненькому кабелю, що живив морозильну камеру, текла напруга 220 V, ходили перехожі і діти. Їздили по ньому велосипедами і самокатами. Пекло сонце. Провід розм’як. Нікому із торгового відділу міської ради, не було до цього справи, хоча МАФ стоїть там вже декілька днів. Про нього знає другий заступник міського голови А.Сторонський, який відповідає за торгівлю. Знає й іще один заступник – Е.Савік.

Всілякі там «стрітення», комуністичні «обжинки», «ленінські суботники», «масляні», «дні міста» та інші чудернацькі свята радянської доби, де можна було на газонах у громадських місцях добряче «прийняти на груди», мають своє подальше майбутнє у комуністичному Нововолинську. У такому ось переінакшеному вигляді. Сьогоднішній МАФ і торгівля морозивом біля пам’ятника Кобзарю на майдані Незалежності –  гімн безкарності і безвідповідальності місцевій владі. Яка, як завжди, «дізнається» про все останньою.

Зрештою, дивіться самі.

18.07.2015 року

А.Бідзюра, голова ГО «Україна + Польща». Нововолинськ

DSCF5122
DSCF5125
DSCF5126
DSCF5129
DSCF5134
DSCF5135




коментарів: 5
  1. Нашому господарнуку така анархія подобається,а нормальні чесні люди повинні відстоювати своіми силами Закон.

  2. Анатоль правильно усе робить. Справжні чоловіки у спеку повинні не морозиво їсти, а пити холодне пиво!

    • Тут ви, загалом, праві. Що може бути у спеку краще склянки крижаного пива!

  3. а ви подивіться уважно на назву намету і подумайте чому всім, в тому числі і міській раді, байдуже на те що нема документів на торгівлю і на тонкий електричний кабель. Ніяких асоціацій з торговими фірмами “прибліжонних” не виникає?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *