<

Моя відповідь Камишниковій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 15.05.2017 / Блоги /
Перегляди
862
/ коментар 71

Є у нашому місті людина, яка то називає себе журналістом, то відхрещується від цієї професії – залежно від ситуації.

Не дали завадити будівельним роботам – вона журналіст, аж на всю Україну прогриміла із своїм «побиттям», а як діло до суду (ну, як у справі з “Нововолинським інформаційним порталом”) – вона не журналіст і взагалі не публічна особа. Якщо ж опублікувала неперевірені факти, наклепи чи відверті образи – даруйте, це її оціночне судження! Пише на «жовтому» сайті, третьому за рахунком, бо попередні були закриті за поширення неправдивих відомостей та наклеп. Один із них спонсорувався Партією регіонів, навіть газету видавали чималим накладом, теж «жовту», як і той сайт. А хто платив за цю газету? Невже бідна Наталія Семенівна?

Сама пише статті, сама коментує. Щоправда, під різними іменами. Незручні коментарі, які не влаштовують пані editor, на «жовтому» сайті не публікуються. Любить писати новини «за чай», ну… або не писати. Залежить від кількості «чаю». Але найбільше ця пані любить ганити мера нашого міста, хоча справно працювала його радником і заробітну платню отримувала теж справно. Десь п’янички побилися – мер винуватий! Антена на даху впала – з Новим роком, дядя Вітя! Дорога з Володимира погана – теж Сапожніков винен. Це дрібниці, що цю дорогу обслуговує облавтодор, тобто вона не належить місту, головне – оперативно подати інформацію. Хто видає свої думки за істину останньої інстанції? Камишникова Наталія Семенівна. Можна просто editor на «жовтому сайті».

Так от, шановна, у житті в нас із самого початку були рівні шанси. Я на початку життєвого шляху, навчаючись в Нововолинському ВПУ №1 (тоді ще СПТУ) на професію електрослюсара підземного, побачивши стагнацію наших шахт та хронічну невиплату зарплати, пішов із третього курсу, так і не закінчивши. Тому що не побачив перспективи. Хто знає, яка доля мене чекала б, якби не покинув училище. Але я вибрав інший життєвий шлях.

Різні заробітки були… возив м’ясо в Білорусь, на базарі стояв, потім ігрові приставки в «Універсамі» (тепер “ВОПАК”) продавав, хлопці мого мого віку і молодші добре мене пам’ятають. Потім були комп’ютори, автомобілі із Німеччини та Литви, словом, не боявся роботи – за все брався. Найголовніше те, що я в бізнесі з 17 років і гріш мені ціна, якщо не зміг би за цей час бодай щось заробити. З неба воно мені не впало. Жодного дня не працював у державній службі. Маю диплом бакалавра та магістра права. Далі що? Чому бізнесмен має бути бідний? Тепер, слава Богу, живу не тужу, по мірі можливостей допомагаю в будівництві церкви, спонсорую пару – трійку дитячих спортивних заходів, в одному заході навіть офіційний спонсор ось уже 12 років.

Щодо моїх ділянок. Планував розвивати зелений туризм. У той час такий екологічний рух тільки набирав обертів, на місті трьох старих хатин та на ділянках мали бути побудовані нові дерев’яні хати в карпатському стилі. Але криза 2010 року змусила змінити мої плани і відкласти омріяний проект. А ділянки справді є, ніхто їх приховувати не збирався і місця там дійсно мальовничі й далекі від цивілізації.

Чим ще я займаюсь? У вільний від роботи час відловлюю у соцмережах «диванних сепаратистів» (адміністраторів антиукраїнських груп), через депутатські звернення вимагаю реагування від СБУ. Як результат двох адептів «руского міра» засудили, ще двоє на даний час під слідством.

Пишу це не для вихваляння, а для того, щоб довести, що маю куди витрачати свій час, гроші та зусилля. От чого не люблю – витрачати цей час на подібні статті.

Та що я все про себе і про себе? Напевно, стільки “похвальних од”, як про мене Камишникова написала, жодна людина в нашому місті не удостоювалася. Крім, звісно, Віктора Борисовича.

А як щодо вас, Наталіє Семенівно? Думаю, що маю моральне право трішки просвітити наших читачів щодо вашої персони. Після отримання диплому філолога-русиста із відзнакою у Московському Державному Університеті (МГУ), ви влаштувалися на півставки… САНІТАРКОЮ! По ліміту, в Московську лікарню 4-го управління МЗ РСФСР (як бачите, я теж вмію робити «журналістські розслідування», хоча не є журналістом, як і ви). Простіше кажучи, міністерсько-генеральська лікарня. На сьогодні це головне медичне управління справами президента Росії. Потрапити туди без спецперевіки КГБ неможливо, навіть санітаркою. Правда, є ще один варіант. Можливо, він і пояснює цікаву позицію Камишникової щодо політичного життя в нашому місті. Але вас це влаштовувало і ви це вибрали.

До речі, чомусь ви цей факт старанно приховуєте, скромно пишучи, що працювали в Москві, не вдаючись в деталі.

Наголошую, що абсолютно всі викладені мною факти підтверджені документально, а не як у вас, типу хтось казав… я почула… подейкують… ходять чутки… люди кажуть… вангую…

Ви були радником мера з липня 2006 по 2012 рік. Шість років отримували зарплатню рівня заступника міського голови. Що такого ви радили на такі гроші? Які функції виконували? Не треба розписувати про пам’ятник Леніну, який ви нібито не дали продати і тим самим відробили свою заробітну платню радника. Ніхто не збирався його продавати, його обміняли на церковні дзвони. Ваша заробітна платня складала значно більше. У виконавчому комітеті вашу діяльність працівники запам’ятали лише притулком для собак, яких ви частенько тримали в своєму особистому кабінеті на четвертому поверсі виконкому. До речі, на даний час посада радника мера НЕ ОПЛАЧУЄТЬСЯ, чому саме для вас були зроблені такі преференції? Не підкажете? Це ж вас теж влаштовувало.

Згодом вас “пішли” і ви влаштувались (чи вас влаштували) кореспондентом ненависної вам газети “Наше місто”, яку ви так ганите. Це в часи тотального скорочення журналістів – професіоналів, які віддали газеті не один десяток років. Але ж ви працювали, не гребували! Ще й як! За ДЕСЯТЬ місяців аж П’ЯТЬ матеріалів – оце продуктивність! За що гроші отримували? Хоча я здогадуюсь. І це теж вас теж влаштовувало.

На сайтах статті Камишникової з’являлися регулярно, ну а в газеті їх щось не густо.

До речі, у свій час ви, шановна, отримали з фонду Ігоря Гузя 20 000 на встановлення огорожі. Рік минув… Оскільки на “жовтому сайті” незручні коментарі не публікуються, ставлю вам запитання: ДЕ ЦЯ ОГОРОЖА?

Бачите огорожу? І я не бачу. А вона є. Принаймні на неї Камишникова отримала 20 000 гривень. А цуцики знову хочуть їсти…

Можливо, ви не можете отримані кошти освоїти – віддайте їх тим, кому вони дійсно необхідні. Жінки вашого віку ще працюють, а от ви вже тривалий час безробітна, роботу шукати і не намагаєтесь. Справді, хто тоді буде носити щодня відра із помиями, постійно на сторінках  «жовтого» сайту слізно просити гроші і волати про цуциків, які хочуть їсти?

P.S. Пані Камишникова запрошує мене нешанованого на «Радар» для спростування маячні, яку вона написала у коментарях. Я згоден. Куди приходити? Невже бідна й безробітна «журналістка» розжилася студією? Прийду, куди скажете, на нейтральну територію. Запросимо інші ЗМІ, формат – 10 запитань ви мені, 10 я вам, по черзі. Відповіді бажано підтверджені документально. То як?




коментарів: 71
    • На рахунок депутатського запиту про відходи з “Пана Курчака”, чим закінчилося?
      Вангую, твій патрон, тобто Сапожніков збив гроші з Мартиняка, власника “Пана Курчака”, під соусом люди та депутати бунт піднімають, а я як мер порішаю, і все стало на свої місця, далі як возили відходи на очисні водоканалу так і возять.
      Чи може знайшли винних, покарали, оштафували, посадили?!
      А віз і нині там.
      Тому не треба бла бла бла людям тут розказувати, без Сапожнікова тут не обійшлоя, а тобі за це ще один підвал підкинуть (наприклад на Перемоги 1а), якусь земельну ділянку замутять- тиж відпрацюєш!

  1. АПЛОДУЮ стоячи!!!!!!! Тільки забули додати, що обпльовуючи інших людей, натомість співає оди збоченцям, про яких говорить вся Україна. І робить це з такими як і сама! Щодо паркану для собак. Я була присутня на врученні грантів, коли вона виграла.Але її там чомусь не було. Але де гроші поділись, які б мали реалізуватись протягом 3 місяців? Проте чужі дуже вміє рахувати разом з іншими блаженними. Браво!

    • що обпльовуючи інших людей, натомість співає оди збоченцям, про яких говорить вся Україна – саме це Жанна у Володимирі і робить, тобто по суті Наталя Камішнікова.

      • Люся, не перекидайте тінь з себе на Жанну. У тої досвіду життєвого побільше буде, і вмінь, і таланту. І на “Свободу” не молиться.

  2. Щось тут не те.Пані Наталю поважаю і вважаю,що це людина з великоі букви.Коли до неі зверталися вона чим могла,тим і допомагала.На мою думки у Вас своі розразунки.Ви є ображене дитя,яке старається себе виправдати та похвалити.

    • Хвалити себе не дуже полюбляю. Але ганити , оприлюднювати домисли та чутки не перевірені – теж не дозволю .

      • Наша ж ти няшечка, те як ти себе любиш хвалити видно по фейкових “лайках”, дядя.))
        Тисни кнопочку далі, як “козак” Гаврилюк тиснув у раді за підвищення ціни на газ, наче мавпа з бананом.))

  3. Нарешті хоть хтось поставив на місце дану особу, всі знають, що вона пише замовні матеріали, основними замовниками даного бруду який виливається в її статтях є представники “найбільш чесної партії в україні СВОБОДА”

  4. пане Климович опускаєтесь в моїх очах, порівнюєте якихось 1200 гривнів заробітної плати Камишнікової в порівнянні з купою картир, земель та коштів, сміх тай годі.

    • Та я й не намагвся підніматись в очах будь – кого. Ну хто їй заважав просто ПРАЦЮВАТИ1 ! Ось і вся наука.

      • Не дай Бог отак “працювати”. Гидко і непорядно. Яка наука? Ми отих ваших університетів не проходили, щоб на голому місці та виросла кучугура баксів і майна сумнівного походження… Я пам’ятаю ваші слова про власні гордощі від усвідомлення своєї дружби із В.Сапожніковим. Із ким поведешся – того й наберешся. Тьху! Чим гордитись? До речі, вчора, 15.05. 2017 року, ваш дорогоцінний патрон і покровитель із тріском програв вчергове, суд у Львові. Куди сам і подав апеляційну скаргу на правдиву постанову Володимир-Волинського міського суду. Не хоче дідусь оприлюднювати на сайті міськради і у газеті “НМ” відомості про комунальне майно, земельні ділянки і бюджетні гроші, що вочевидь пішли не тільки на потреби територіальної громади Нововолинська – ох і не хоче! Проте, таки доведеться. Воно і вам, Леоніде Юрійовичу це, як вбачається, ніби чиряк на ср***ці. :)))

        • Анатолю, а от ви може спробуйте порішати все по людськи, по християнськи.Через покаяння, через молитву

        • от знову почалися собачниці теми .. на голому місці кучугура баксів… майно сумнівного походження…
          Та ви ж теж робили начальником “Міськсвітла” у свій час , і нагадати вам кому ви підпоряковувались ? Кому служили? Для чого зараз ганите? Бо вас не взяли у виконком?
          І наробили ви до речі у тому “міськсвітлі” як кіт на глині!

          • Я не буду із помсти чи на виправдання, у чомусь вам заперечувати. Все, що ви сказали на мою адресу – “ваша правда”. Така, як є – без купюр, справжнісінька. Я і не рвався у виконком ніколи, на відміну від вас. І земельку на комісії не ділив… А “як кіт на глині” наробити того “добра” стільки не зміг, бо де я міг взяти стільки глини, як у вас – 17 земельних ділянок, окрім записаних ще й на маму у “козячому парку”. :)))

  5. Повірте, часом соромно за все наще місто, що в ньому є такі “журналісти” в лапках, як ця панночка.

  6. камиш.паркан.граблі.лопати.собаки.сапог.сапог.психвідділення.сапог.ярема.климович.сапог.собакі.сапог.дайграблі.климович.подвал.бред.я мароз.Камишшшш.я журналість)))

  7. Не бреши. Пам’ятник Леніну росіянин, парторг Сапожніков продав приватному підприємцеві-колекціонеру. Метал, з якого він був виготовлений, не підійшов по своїй структурі для лиття двона на якому він себе увіковічив.

      • А БРЕШЕ Наталія Семенівна, яка писала , що своїми неймовірними зусиллями на посаді радника мера , не дала здати пам’ятник на металобрухт, чим ніби – то відробила свою зарплату)))

  8. Стаття в кращих традиціях партії Ляшка…
    Вас звинувачують у незаконному або не зовсім законному збагаченні за рахунок звязків з паном мером, а ви ліпите якусь туфту про Камишнікову і її роботу в лікарні у Москві. Усі розумні люди і так вже давно не сприймають її всерйоз (хоча висунуті звинувачення є дуже серйозними і вимагають реального спростування, а не тупого “з’їзду“.)

    • Справа трохи в іншому Ж Климович з 17 років в бізнесі, заробляє гроші і відповідно вкладає їх на свій лад і свій ризик, а Камишнікова уже декілька років не працює. Питання : де вона бере гроші на утримуання свого домашнього господарства? і які податки вона сплатила з отриманих доходів ?? бо якщо її заставити здати подібну декларацію з підрахунком витрат, ми можемо наткнутися на доволі брудні речі

  9. Та ніхто нічого не ліпить! Туфту тим більше! Я оприлюднюю факти ! Вона – домисли .
    перше – Не розумію до чого тут партія Ляшка?
    друге – Камишнікова добряче покопирсалася у моїх справах, чому ж я не можу зробити те саме?
    третє – моє , не зовсім законне збагачення , як на вашу думку , настало задовго до мого знайомства із Віктором Борисовичем, наприклад перший підвал я купив із АУКЦІОНУ у 2000 році! Як вам таке?
    А туфту свою тримайте при собі , гаразд?

    • Партія Ляшка тут ось до чого – ви несете такий же відірваний від реальності “брєд“ як і ваш партійний лідер.
      Ви ж не базарна бабка, щоб копатися в чужій білизні, навіщо ви опускаєтесь до цього ?
      Усі ми знаємо ці наші нововолинські аукціони :-)… тим більше за вашої участі.
      І свою туфту я буду я буду писати – ви ж свою пишете на Бузі… чи ви думаєте, що це ваш особистий блог?

      • А давайте по простому. Вашу дружину , маму пісочать в коментарях. і хто? Людина , яка теж не ідеал. Яка у свй час під’їдала у регіонах, у того самого мера радником. В чому справа? Якщо ви зараз напишете що такі речі можна терпіти -я з вами не погоджусь.

        • Яка дурня, Леоніде Юрійовичу. Ну, працювала санітаркою, ну закінчила філологічний в МГУ із відзнакою, ну була радником голови і журналістом “НМ”… Ну і що? Це не кримінал. І хотілося воно вам. У кожного із нас є свої скелетики у шафі. І у мене теж. А у вас, як вбачається, – їх неміряно, тільки у одному Нововолинську. Не хотілося б їх виймати на світ Божий, проте, очевидно доведеться таки.

          • Анатолю, друже! Та не зазріть ви так вже відверто їхньому багатству. Бідним людям треба мати свою гордість!

          • Анатолю, а чи є хоч одна кримінальна справа проти Климовича ? Хоч раз суд визнав його винним у незаконному заволодінні тим майном ,яке він задекларував?? Наскільки відомо – ні. тому давайте не патякати язиком, а дотримуватись законів і правил – поки суд не визнав його винним – він невинний , і усі ці натяки якось так виглядають, як дуля в кишені – і є , і нікому не видно.

        • пане Климович Ви так красиво відсторонюєтесь від Мера,У ТОГО САМОГО МЕРА РАДНИКОМ,таке відчуття що Ви в опозиції до діючого Мера, хочете скласти враження що ви взагалі до нього відношення не маєте а насправді у нього в прислузі, так само як Чайка, Рожелюк, Тарасенко, Магамаєв, продалися за мізерні подачки,маєте мінімальні індулігенції, бо на побігушках, а відробляєте йому мільйони.

  10. Леонід, я уважно читала Вашу статтю…ніби зрозуміло було на початку, що наче Ви хочете розповісти про своє життя та заслуги. Але коли дочитала до того місця де Ви пишете, що “Чим ще я займаюсь? У вільний від роботи час відловлюю у соцмережах «диванних сепаратистів» (адміністраторів антиукраїнських груп), через депутатські звернення вимагаю реагування від СБУ. Як результат двох адептів «руского міра» засудили, ще двоє на даний час під слідством.”,зрозуміла, що Ви просто звичайний закомплексований чоловік та ще й “стукач” на додаток. Мало того, Ви ще й пишаєтесь цим. Господи! Невже Ви забули історію? Хоча з огляду на Ваше знання бодай шкільної програми з української мови, то я сумніваюсь у Вашій вищий юридичній освіті і знанні історії. Даруйте,не втрималась, але слова ” Потім були комп’ютОри”(правильно “комп’ютери).
    Леонід, мені Вас шкода, справді.

    • Не треба мене шкодувати. От через таких як ви “людин” в нашій державі зараз війна. На мою думку закомплексованою являєтесь ви – “людина” , сіра без роду імені і фото. Я хоча б пишу від свого імені. Якщо людина в соцмережах висміює держаний прапор , називає його ганчіркою закликає до єднання із “братським народом” та гуртує біля себе таких самих блазнів – називайте мене як завгодно , але зпуску я таким адептам не дам.

      • А й правда, не варто тебе шкодувати.Війна в Україні саме через таких ненажерливих до бабла, як ти, Леонід.
        І ще, бакалавро-магістр з права,Леонід, так невеличкий залік з Міжнародного права: Чи являється Росія країною,яка воює з Україною…якщо є чіткі визначення з цього приводу?
        Поясни, бакалавро-магістр, на підставі норм Міжнародного права:
        “Вплив війни на міжнародні договори”
        “Загальновизнано, що з початком військових дій між воюючими державами припиняються двосторонні мирні договори і договори про ненапад, угоди про дружбу, співробітництво і взаємодопомогу, про торгівлю і т.д. Припиняється також дія більшості положень конвенцій про дипломатичні і консульські зносини (норми про привілеї та імунітети представництв та їх співробітників залишаються в силі), транспортному сполученні та зв’язку, правової допомоги та ін. У той же час вступають в дію і застосовуються до закінчення стану війни угоди про захист індивіда в період збройних конфліктів, про заборону певних засобів і методів ведення війни, про заходи колективної безпеки і т.п.

        Після закінчення війни відновлюється дія між учасниками конфлікту багатосторонніх договорів, а двосторонні, як правило, переглядаються і в більшості випадків переукладаються.”
        То,що ж то за війна в Україні точиться, “прахвесор права”?))

      • Слово “спуску” Л.Ю., починається із літери “С” і не “З”. І взагалі-то це русизм.

  11. Вчився він у бурсі дуже препогано. ПТУ не потягнув а ступінь бакалавра та магістра права здобув. Де купив диплом?

        • Закінчив Київський Національний Економічний Університет імені Вадима Гетьмана (бувший НАРХОЗ) вибрав вечірню форму навчання , щоб трішки підзаробляти вдень, Київ знаєте недешеве місто.
          А магістратуру закінчував стаціонарно.

    • Те, що людина стала успішною,незалежно від того, як і де вона навчалась,це великий плюс саме цій людині. Пані Наталії також з таким престижним ВУЗом можна було зробити шикарну кар”єру,але певне і в ті часи свій розум вона направила зовсім в інше русло.

  12. пане Леонід, а фірма “Реформатор” ваша?
    Ну та фірма , яка займається виготовленням документації земельних ділянок

    • Фірма реформатор знаходиться в Луцьку. Тут була її філія , я працював там юрисконсультом (копію наказу можу надати). Орендували кабінет на Св.Володимира 3. Як всі орендарі фірма написала заяву на оренду, як і всім орендарям їй відмовили. Ось уже кілька років як Нововолинська філія припинила своє існування. Приміщення Реформатор звільнив, і воно було виставлене на конкурс. Той кабінет зараз орендують мої давні знайомі.

      • Климович , мільйонер, з 17 років у бізнесі, працював на зарплаті юрисконсультом…в “Реформаторі”
        угу. я аж заплакався зо сміху від цього жарту :)
        Леонід. а э у вас фірма яка займається виготовленням технічної документації земельних участків?

      • “Леонід Климович // 16.05.2017 at 11:22 //
        Фірма реформатор знаходиться в Луцьку. Тут була її філія , я працював там юрисконсультом (копію наказу можу надати”

        А можете дійсно сюди на дати? Чи лише ла.ла.ла можете?

          • pesetsvсобакаgmail.com почта
            надіюся ви зрозуміли слово собака?
            як казали в дитинстві
            – Пацан сказав, пацан зробив

          • Пацан сказав, пацан зробив.
            Депутат Климович, сказав і болт забив?
            так виходить?
            туту в повідомленнях не можна давати прямо мейл, тому повторюю його ще раз pesetsv @ gmail.com

  13. На рахунок компютори,це вже перебір,тому що той самий комп’ютер,дає опечатування,та це не головне.Головне,те що коли людина нічого не робить,до неї нікому і діла немає,а коли хоче щось зробити ,то її обов’язково,потрібно з гівном змішати.А більш за все,мені здається,що це,як кажуть українці ЖАБА,яка декого давить.Вибачте за безграмотність в університетах не навчався.

  14. Не про комп’ютер мова,а про відношення до людей,а не до “людини-ги-ги”без імені.Вчіться висловлювати думки,а не потайки тролити

  15. яскравий приклад як можна торгувати тілом, коли вже на це тіло ніхто не звертає уваги.
    Це ж скільки жовчі потрібно мати, щоб паскудити роботу людей. Сусіди з нею давно не розмовляють. Явні ознаки маразму. Сама за все життя нічого корисного не зробила

  16. Почав поважати Клімовича заочно, бо не знайомий. В тому числі і за те, що не боїться відповідати на жалюгідні спроби погавкати, оббілюючи Камишнікову. яку давно можна судити за наклепи. Борчиня за правду проплачена, беззаборна:) Хто читав критичний матеріал проти свободівців? А нема його:) Буг не скриває, що підтримує дії нормальні дії Гузя і команди. а на Радарі “сайт роблять пару ВЕСЕЛИХ журналістів”:))))Так було написано в НДілі:) Оху…офігіти. А її ніби то спростування. “жалкое подобіє статті”. Тка просто гляньте на лайки і перепощення. шукає Кам-ва сенсацій і популярносіт а нема :0 От і біситься. Леонід – працюй далі. Хай їх душить жаба:)

    • Шкода що на сьогодні сайт НДіло заблоковний, бо всі би ми зараз почитали які статті були на сайті. І про козирек мера над міською радою за 200 тис.грн., а дехто казав за 300, і за землю пану курчаку за копійки(по 12 грн. м.кв), і про сквер прикордонника за 600 тис.грн., і багато чого іншого. І в цьому всьому дерибані участвував, голосував, підтримував наш депутат з трьохрічною каденцією п.Леонід Климович.
      За 300 тис. з козирка мера можна було б купити тоді квартиру якійсь нуждающійся сімї, за кошти зі скверу можна булоб на рік раніше закінчити вул.Некрасова, за різницю по пану курчаку можна булоб закрити питання вікон в садочках та школах, і щеб на інфрастуктуру міста лишилося б(хоча і так було закладено тротуар та освітлення до кільця ОККО, що на сьогодні всерівно не зроблено).
      П.С. Може й це спростуєте п.Леонід, чекаю на спростування та підтвердження іншої думки з факта про протилежне.

  17. те, що ви вступаєте в перепалку з жінкою, яка б вона не була, це не красить любого мужчину,це раз, треба намагатись вести мову про свої вчинки, це два, те ,що основною бідою в нововолинську є мер і його оточення, це розуміє люба думаюча людина в місті і займати меровську позицію – це є негатив, це три, ну ы останнє – ПИШАТИСЬ грамотою від церкви московського патріархату, м”яко кажучи,не варто, церква, яка сприяла окупації криму, яка сприяла розв”язуванні війни на донбасі, яка робила спроби розшатування ситуаціїї в Україні на користь держави агресора, сучасна позиція для людей більш важлива , ніж прихована грошова-монополістична!!

    • Дивна логіка, Юрію. То з жінкою не треба НИКОЛИ сперечатись? І з злочинцем? І коли вона на голову накакає? Брєд. а церкву приплітати тут навіщо? Адепти Камишнікової – гляньте на її опуси. Гонитва за втраченою популярністю і заклики до коментування . І напевне пошук наступного годувальника бо від неї часвідчасу позбавляються кормільці:)

    • Пане Юрію . Давайте опустимо церковні питання. Бог один , я вірю в нього. Доживемо до помісної церкви.
      І давайте змінимо платівку щодо “вонажінка” . Моя мама 70 років теж жінка, і дружина теж. Однак це Камишнікову не спинило! Облиште ці маніпуляції. Повірте ,що Камишнікова прекрасно знає що робить, грає дуже тонко.

  18. В юности Наталия была симпатичьной бабой. но наверное чтото с ней случилось и она стала злая как пес поэтому и жалеет собак. Какаято драм ав жизни женщины и она стала злой и неопрятной. Но жалеть ее не нада. Она деньги получает, но врет что бесплатно.

  19. я не буду вступати в полеміку з людьми, які лишились на позиції 60-70 років минулого століття, яким вбили в голову комуно-більшовицько-гундяйовську маячню, дякую, щасти вам!

    • То, Юрко, до нашого знаменитого КОМСОМОЛЬЦЯ 60-70 років минулого століття всі твої інтимні питання про комуно-більшовизм. І тобі дякуємо, щасти тобі!

  20. Я оце хотів нагадати, що поява міської газети “Наше місто”, особиста заслуга Наталії Семенівни! Попередня міська газета не пам’ятаю точно її назву була ліквідована тільки завдяки їй. Після уходу друга Наталії Семенівни – короткочасного мера Присяжного, в колективі газети створилась абсолютно негативна атмосфера і все через пані Камишнікову, а оскільки через її сімейний стан звільнити її не можна було то Сапожніков просто ліквідував ту газету і створив нову в яку тоді на роботу Камишнікову вже не взяли. Правда потім той же Сапожніков взяв її радником без обов’язків ходити на роботу…Певно не це були свої причини…

  21. Я аплодую стоячи Вам, пане Леоніде! Цю проплачену панянку давно слід поставити на місце. Колись мала “приємну” нагоду споглядати її “активну журналістську діяльність” в товаристві її колег власника “Міленіума” та, вибачте, не знаю, як звати сивого дідка, що був з ними – прекрасна команда, жодних питань до щасливчиків їхнього розслідування, перекидали все, рахували якісь метри. А коментарі до публікації, які показували їх не в гарному світлі, просто не публікували. Мені щиро шкода її, як жартував один очевидець, вона, вибачте, своєю смертю не вмре!)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *