<

Хто понесе відповідальність за руїни на 5-му мікрорайоні?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:00 | 4.09.2015 / Блоги /
Перегляди
2
/ коментарів 10

Питання цікавить усіх жителів 5-го мікрорайону, а найбільше сім’ї, в яких є діти. У той час, коли батьки змушені чекати в чергах, щоб віддати дитину в садок, на території мікрорайону кожен може побачити отаке “видовище”. Чи не доцільніше було б з цієї “розвалюхи” зробити щось путнє на кшталт дитячої дошкільної установи. Натомість, на цих розвалинах місцева дітвора може заподіяти шкоду здоров’ю, адже ніякого контролю над технікою безпеки у недобудованій будівлі не здійснюється.

Завершувати будівництво ніхто не береться, а тим часом ці руїни не тільки псують загальний вигляд вулиці і створюють незручності жителям мікрорайону, а й приносять багато бід. Адже це місце вже давно стало ігровим майданчиком для дітвори. У небезпечний довгобуд може потрапити кожен, доступ в середину повністю відкритий. При цьому в будь-який момент будова може завалитися, бо перебуває в аварійному стані.

До мене, як до депутата Нововолинської ради, звертаються мешканці мого округу, а саме 5-го мікрорайону, з питаннями про покинуте будівництво біля багатоповерхівок: чому в Нововолинську не будуються дитячі садочки , а приміщення, які могли б слугувати ДНЗ, розбираються? Хто буде нести відповідальність за те, що на покинутій будівлі без огорожі травмуються діти? На даний момент немає чіткої відповіді, хто буде приймати хоч якісь міри, щоб зрушити питання з місця. Тим часом дітлахи після школи збираються біля міських руїн. Це місце своїм виглядом найбільш підходить для гри у війну.

DSCN4327
DSCN4329
DSCN4330
DSCN4331
DSCN4332

Хочу нагадати, що про цю будівлю вже була публікація тут на сайті “Закинуте будівництво у Нововолинську перетворилось на наркопритон




коментарів: 10
  1. Запрошуємо відвідати руїни мирного часу, міського голову В.Сапожнікова (ЯКЩО ВІН НЕ ГРІЄ ПУЗО НА КІПРІ ЧИ ДЕ ІНДЕ) та аж (!) трьох його заступників. Ви, панове, не думаєте, що вас будуть судити за бездіяльність іще до місцевих виборів? Таке передбачене пунктами, що існують у “Законі про місцеве самоврядування” та Кримінальному кодексі України.

  2. Андрій, вдповідальні повинні зобовязати власника-балансоутримувача, як мінімум обгородити незавершене-покинуте будівництво, і зробити все для того щоб на будівлю був обмежений доступ.
    Пів року тому на недобудованій стройці біля 15-17 булинків теж на 5-му мікрорайоні стався несчасний випадок, впала дитина.
    Ніхто з цього висновків не робить.
    І останнє, чи ти хотів би, щоб твоя дитина з цікавості гуляла під тими нависаючими плитами???

  3. Руслан треба бити в набат. Кожен день там вибивають цеглу не тільки мужики, але малолітні діти. А якщо споруда рухне, то біди не минувати.

  4. руслан а ты когда понесешь ответственость за установку тепловых счетчиков без документов,пенсионеры хотели сэкономить на отоплении а ты их обманул,тебе не стыдно?

  5. Знову питання підіймають перед виборами.Хіба цей довгобуд з”явився тільки вчора?

    • тільки перед виборами влада починає робити спробу реагування, тому все вірно,оголос можливо зробить цепну реакцію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *