<

Хто будує, а хто руйнує?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:06 | 28.05.2017 / Блоги /
Перегляди
0
/ коментарі 22

У громаді Княжого Міста пожвавлюються розмови про чергові вибори Голови. Звичайно, цей момент рано, чи пізно настане. Поки що, влада продовжує працювати та намагається досягати результатів в складних умовах. І критикувати її дії легше, ніж допомагати власними справами.

В часи змін завжди існує небезпека зробити невірний вибір. У цьому ми переконуємося, спостерігаючи за подіями по всій Україні. Кількість задоволених результатами останніх президентських та парламентських виборів зменшується з кожним днем. Люди бачать, що до влади прийшли не державні діячі, а бізнесмени, які знову зайнялися переділом майна. Після якого народу вже нічого не залишиться, як до скону жевріти за межею бідності.

Щоб не повторити згадані помилки в масштабах Володимира, треба не лише вимагати змін у владі, а бачити, у чиїй особі ці зміни зможуть покращити наше життя. Та не допустити перемоги кандидатів – «бариг», котрі ідуть до влади щоб використовувати посаду виключно для реалізації бізнесових схем.

У нашому місті, приміром, постійно цілиться у крісло мера пан Микола Юнак. Все не дочекається, напевно, коли громада дозволить йому продовжити роботу з «прихватизації» земельних ділянок, котрих він чимало «нажив» в часи депутатської роботи у земельній комісії.

Відома у місті людина має кошти, щоб інвестувати у свою політичну кар’єру. Але вкладати гроші у розвиток міста ніхто йому не заважає і зараз. Було б бажання дійсно допомагати громаді, а не будь-якою ціною дорватися до розподілу залишків міського і районного майна.

За прикладом Юнака діють і інші підприємці, далекі від розуміння засад і завдань державного управління на місцевому рівні.

Тому, можливо, розмови про те, що мер готує собі на зміну першого заступника Ярослава Матвійчука є не самою поганою звісткою. Голова, котрий довгі роки беріг мир і добробут у Княжому Місті, можливо, краще знає, кому краще буде довірити кермо у складних умовах сьогодення?

Нехай на майбутніх виборах переможе той, кому владу довірять люди. Але вже зараз варто зробити все можливе, щоб не ввести мешканців Княжого Міста в оману. Людям властиво помилятися, а заради влади любителі грошей знову будуть розповідати громаді казки про щирість своїх намірів. Надіємось, що всім нам вистачить мудрості не повторювати власних помилок.




коментарів: 22
  1. написано жахливо. Це що студентка писала? Заказуха банальна. Противно від цього матеріалу

    • так пишуть всі чиї батьки били свиней і возили їх викладачам аби купити дурному чаду диплом і вивести в люди

  2. одні штампи. ірка ліщук почала писати блохи. стиль тупої журналістки з слово правди.

    • Чекаємо на ваш матеріал у редакції газети. Проведіть, нам, тупим, майстер-клас професійної майстерності. Дякуємо, що читаєте нас і таким чином оцінюєте наш стиль)))

      • недочекаєтесь) ваша газета цікава тим, що пише хто помер і в кого діти народились. на тупих часу не має. спустіться на землю – я не читаю ODARKA STYLE

        • Добре, що хоч чимось цікаві!) А ви, шановний/-на медіа експерте, якщо не читаєте газети, то яким чином можете оцінити наш STYLE??))

          • ODARKA STYLE регулярно розпихає свою лабуду в інтернеті і можна оцінити. а ще тупі журналістки пишуть блохи під чужими фото в тому стилі.

  3. Все написане чиста првда. Тільки будучи депутатом збагатився на 14 га землі! Цей рекорд навіть в області ніхто не побив. А що буде коли бандюга дорветься до мера.

    • видно людина поінформована – 14 га. Бандюга сам собі землю виділяв? Якщо ці операції незаконні – скільки позовів в суді про визнання правочинів недійсними? Був другом, став бандюгою.

    • Отак і виходить, тріпатися – не мішки носити… Обливати когось брудом зовсім не важко, треба тільки трішечки фантазії, а коли, не дай бог, жарений півень в зад клюне, сам прибіжить до Миколи і буде просити гроші на лікування когось з близьких, бо він єдиний хто помагає не просячи нічого для себе… А ділянки він купляв, на відміну від діючих депутатів, котрі їх своїм рідним просто наділяють. Ну і величезний привіт БУГу, за публікацію таких ви*ерів, не можу серйозно відноситись до вашого ресурсу, ви самі для цього все робите!

  4. https://bug.org.ua/blogs/volodymyrska-rozruha-stare-smittya-suprovodzhuje-svyato-160590/
    “Слід визнати, що місто, попри всі старання небайдужих, деградує і втрачає перспективу!” “По-друге, треба запобігти «спадковості» передачі влади. В сучасних умовах надбаний досвід керування міським організмом не можна приватизувати.”- це цитати з статті ярослава степанюка двохмісячної давності. Це ж яким нікчемою потрібно бути? Скільки шапок в гардеробі?
    Не буду виправдовувати Юнака та прошу мешканців Володимира звернути увагу на тези: “…і інші підприємці, далекі від розуміння засад і завдань державного управління на місцевому рівні.” У Володимирі тільки чинна влада розуміє засади і завдання державного управління!!!! Куди там усім іншим неосвіченим!
    “Голова, котрий довгі роки беріг мир і добробут у Княжому Місті, можливо, краще знає, кому краще буде довірити кермо у складних умовах сьогодення?” – пропоную депутатам ВР провести закон де зазначити, що діючий міський голова може призначати нового міського голову. Звісно якщо самому уже набридло головувати. Мотивація – діючі голови мають досвід, знають УСІ тонкощі державного управління та знають як краще.
    ура.

    • Я не розумію чому така паніка? Будуть вибори де громада віддасть свої голоси відповідно до своїх власних поглядів. Кожен кандидат отримає рівно стільки голосів скільки заробив своїми конкретними справами, а не постами в інтернеті і пустою балаканиною.

      • Типова відповідь. Конкретні справи, у розумінні чиновника, це: -ми проклали каналізацію, ми вклали бруківку, ми “вибили” кошти на ремонт дороги, під’їзду…. А що зробили ви? Ви можете бути лікарем, підприємцем, фотографом. Ні ви не можете бути міським головою. У Вас за плечима немає 500 квадратних метрів укладеної бруківки. Ваше бажання щось змінювати завжди наштовхнеться на штамп – “що зробили Ви?” І оце “що зробили Ви, вони…?” та подібне планомірно насаджується в голови виборців, та формує погляди громадян. Наука переконання — процес та майстерність впливу… На превеликий жаль за певної майстерності впливу це діє і людина формує свої думки та погляди на основі цього впливу.
        Цей вибір чинуші звичайно називають “правильним”. Усі хто проти “правильного” вибору це базікали,ледарі… За аналогією в рашці нас називають фашистами, бендерівцями, хунтою… Головне прикріпити ярлик. Частина людей поведеться.
        Завжди задаю собі запитання, чому в суспільстві знаходяться люди готові прислужувати? За крихти з панського столу, на шкоду своїм близьким, сусідам!?!
        Владу необхідно змінювати. Змінювати регулярно в терміни визначені законодавством. Досвід країн де це відбувається свідчить на користь цього. Якісно інший рівень життя і культури. В Україні, і не тільки, тривале перебування при владі калічить навіть нормальних людей.

    • Таку фуйню могли стряпати симиє чесниї, самиї розумниї, самиї прєданниє князю і його подданим-надька,танька,жанка))) Тхю, зарази.

  5. Хочу нагадати що у нашому місті всі все про всіх знають і добре пам’ятають. Тому дивно що кримінальні елементи хочуть постати перед громадою як люди що здатні покращити наше з вами життя. В нас вже є гіркий досвід приходу до влади як кримінальних елментів (Янукович) і бізнесменів (Порошенко).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *