<

Естас Тонне віртуоз, який підкорив світ своєю грою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:59 | 19.03.2015 / Блоги /
Перегляди
163
/ Коментарі відсутні

Естас Тонне – трубадур сучасності. Він народився в колишньому СРСР, де і займався грою на гітарі 6 років. Після сімейного переїзду в Ізраїль він 11 років не брав гітару в руки.

Estas Tonne приїхав в Нью-Йорк після трагедії 11 вересня, маючи намір знайти свій істинний шлях. Саме тут він відродив свою пристрасть до гри на гітарі. Граючи з уже відомим віртуозом-скрипалем Майклом Шульманом, Тонне в 2002 році виступав по всьому Нью-Йорку; кульмінацією його творчості став виступ на щорічному концерті, присвяченому трагедії 11 вересня, на Юніон-сквер.

https://www.youtube.com/watch?v=b4MNuk4rJDs

З 2002 року Естас подорожував і давав концерти по всьому світу, виступаючи в США, Мексиці, Ізраїлі, Індії та Європі, розвиваючи і покращуючи унікальний, різноманітний стиль, який сформувався завдяки досвіду, отриманому під час його подорожі. Його музика відрізняється яскравістю, передчасна, хоча і дуже майстерна. Вона не звертає уваги на культурні відмінності і різницю поколінь, і служить натхненням для серця людини.

«У стародавні часи мандрівні музиканти несли Світло через свою музику та історії. Оскільки кожен з нас володіє правом вибору, я вибираю прожити своє життя, слідуючи цій вічній традиції ». (Estas Tonne)

За останні 7 років Естас сформував потужний андеграунд течія, даючи вуличні концерти і виступаючи на фестивалях, у клубах та на інших заходах по всьому світу. З 2003 року він продав більше 50 000 компакт-дисків і його контакт-лист складається з більш 6000 фанатів.

Естас надзвичайно обдарований музикант і оповідач історій, чия музика проникає в серце і душу, волаючи до широкої аудиторії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *