<

Джордж Карлін. Вибране

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 26.01.2015 / Блоги / /
Перегляди
129
/ 1 коментар

Джордж Карлін — американський комік, актор, письменник, лауреат декількох нагород. Зажив слави як комік розмовного жанру, зокрема завдяки темам пов’язаним з критикою американської суспільної моралі, релігії.

Був одним з перших, хто відкрито використовував нецензурну лексику під час своїх виступів, за що неодноразово був арештований. Його конституційне право використовувати нецензурну лексику на сцені підтвердив Верховний Суд США у 1978 році. Протягом десятиріч був одним з найпопулярніших та найуспішніших коміків, мав вплив на цілу низку американських акторів та коміків.

Слова були не завжди толерантними, іноді – навіть дуже гострими, та все одно розлетілися на цитати.

Парадоксом нашого часу є те, що ми маємо високі будівлі, але низьку терпимість, широкі магістралі, але вузькі погляди.

6e9f70eb61bd6ab2ff86da90088

Справжнє хобі нашого покоління – це ниття і тупа балаканина ні про що. Невдалі відносини, проблеми з навчанням, начальник-мудак. Це все повна фігня. Якщо у тебе нічого не виходить, то є тільки один мудак – це ти. І ти сильно здивуєшся, якщо дізнаєшся, як багато можна змінити, просто відірвавши дупу від дивана.

Djordj-Korlin

Витрачаємо більше, але маємо менше, купуємо більше, але радіємо менше. Маємо великі будинки, але менші сім’ї, найкращі зручності, але менше часу. Маємо кращу освіту, але менше розуму, кращі знання, але гірше оцінюємо ситуацію, маємо більше експертів, але і більше проблем, кращу медицину, але гірше здоров’я.

7d4493d427209e958c30b1454c930948

-Багато років я молив бога зробити що-небудь з моїм шумним сусідом і його гавкаючою собакою. Джо Пеші заспокоїв цього козла за одне відвідування. Чого тільки не доб’єшся за допомогою звичайної бейсбольної битки.

CQl__nhnvb8

-Говоримо занадто багато, любимо занадто рідко і ненавидимо надто часто. Знаємо, як вижити, але не знаємо, як жити. Додаємо року до людського життя, але не додаємо життя до років.

001tf9d6

-Вбити велику кількість людей просто тому, що вони не виглядають як ви, не говорять як ви і у них немає таких же капелюхів як у вас. Ви помічали, що кожен раз, як ви бачите дві групи людей, які серйозно ненавидять один одного, великі шанси, що вони носять різні капелюхи ..

George Carlin

Час коротких відстаней, одноразових підгузників, разової моралі, зв’язків на одну ніч; зайвої ваги і таблеток, які роблять все: збуджують нас, заспокоюють нас, вбивають наc. Час заповнених вітрин і порожніх складів.

e2bcec9b2fed (1)

-Скажіть людям, що є невидима людина на небі, який створив всесвіт, і більшість повірить.
Скажіть їм, що фарба не висохла, і вони застромлять в неї палець, щоб переконатися в цьому.

images

-Я розмовляю сам з собою, тому що я єдина людина, чиї відповіді мені подобаються.

Nrqm_BrMS9g

У житті все просто: щастя цілком залежить від везіння і від генів. Все зводиться до генів і до везінню. А якщо задуматися, то і гени – це питання везіння.

dzhordzh-karlin-jumor-kotorogo-tak-ne-hvataet

Плавання – це не спорт. Плавання – це спосіб не потонути …

zgwx731

-Головне – не навчитися читати. Набагато важливіше навчитися сумніватися в прочитаному.

7682360-R3L8T8D-650-printimage-11

-Живи так, ніби цей день – останній, і одного разу так воно і виявиться. А ти будеш у всеозброєнні.

karlin

-Запам’ятайте і говорите «люблю тебе» своїм коханим, але спочатку дійсно відчуйте. Поцілунок і обійми можуть поправити будь-яку неприємність, коли йдуть від серця. Запам’ятайте і тримайтеся за руки і цінуйте моменти, коли ви разом, тому що одного разу цієї людини не буде поруч з вами.

george.jpg.pagespeed.ce.EON5Wqziz_

-Власність – обман. Ніхто нічим не володіє. Коли Ви помрете, все залишиться тут

george-carlin




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *