<

Донесення неправдивої, спотвореної інформації до людей, через приватні ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 28.06.2016 / Блоги /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

Друзі переконали мене зайти на сепаратистський сайт “ВолодимирМедіа” і почитати про себе, звернути увагу на об”єктивність донесення інформації до горожан через “журналістів” даного видання. (volodymyrmedia.com.ua/…/den-molodi-u-volodymyri-chy-vdalos…/).

На великому банері, що висить у них на офісі, пише :” Центр Правди твого міста” здається. Мені дуже прикро, що саме тут збирають і поширюють плітки, про таких потворних, нелюдів, дуже поганих людей, як я і моя сім”я, усі коментатори і писаки аж тріпочуть від щастя обгадити тих, хто завжди попереду.

00
0

Дуже прикро, що в цьому цирку бере участь уся “еліта” нашого княжого граду і під чутким наказом усі як один поширюють дане, незареєстроване, навіть не навчене видання, “ВолодимирМедіа”. Для прикладу рекомендую почитати об”єктивні статті інших видань. (до прикладу :https://bug.org.ua/…/den-molodi-vidsvyatkuvaly-u-volodymyri…/ ).

Пропоную на комісії з правопорядку Олег Тимосевич, підняти питання щодо можливої ліквідації даного видання або ж висунення їм певних вимог. Було б також добре, компетентним органам, ящо б такі були, перевірити осіб, що працюють “безоплатно” тут, перевірити дозволи та право на публікації.

Саме тут відбуваються постійні наклепи на певних горожан, лобіювання певних інтересів, необ”єктивне висвітлення подій та абсолютне незнання журналістської етики. Соромно друзі за Вас. Ну що це за таке?

Після публікування посту з аналогічною інформацією, я свідомо прикріпив до нього місцевих журналістів, щоб вони дали професійну оцінку роботі колег «по цеху».

0
01




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *