<

Чому суміщення посад, які обіймає Сторонський є неможливим – відповідь від НАДС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:55 | 20.02.2017 / Блоги /
Перегляди
29
/ коментарів 17

Відповідь з Національного агентства України з питань державної служби, яка надійшла мені днями, за підписом голови НАДС К.О. Ващенка. Приблизно таку саму, тільки із менш широкою аргументацією і висвітленням правових питань у світлі законодавства України, щодо державних і місцевих службовців він прислав депутату Володимир-Волинської міської ради О.Барщевському.

Пан К.Ващенко люб’язно, на трьох сторінках машинописного тексту, пояснив у відповіді на мій офіційний інформаційний запит – чому суміщення посад, які обіймає перший заступник міського голови Нововолинська (він же й секретар міської ради, а ще окрім того й депутат міської ради, і секретар виконкому та шеф очолюваного ним комітету по боротьбі із корупцією та організованою злочинністю, як вбачається, лікар-уролог ЦМЛ) Андрій Сторонський, є неможливим у правовому просторі державної служби України.

Апеляційний адміністративний суд м. Львова за апеляційною скаргою на дії нововолинського судді М.Ушакова, щодо мого позову і винесеної ним постанови, у якій він повністю став на бік місцевої влади Нововолинська, на мою думку, виніс чисто умовний вердикт стосовно цього. Тому, що один із колегії трьох львівських суддів, які здійснювали судовий процес – Коваль Роман Йосипович, категорично відмовився підписувати апеляційну «Постанову» львівської Феміди. Це вже сенсація, прошу панства. Тому що, у практиці знайомих мені адвокатів, такого ще не траплялося.

Буде касаційна скарга у Київ. А потім, якщо й там судді стануть на бік чиновників, піду із простягнутою рукою до нововолинців – по гроші на міжнародний суд у Страсбурзі. Я, волинський бандерівець і першорухівець, навчу нововолинських стародавніх бюрократів поважати українські закони і Конституцію суверенної держави! Раз і назавжди. Якщо, тільки, вони не втечуть до того у вирій – де теплі води, золоті піски, пальми і гроші. Заради наших дітей і онуків, щоби вони не пізнали тієї біди, від якої так давно потерпаємо ми – страшної корупції та організованої і всеохоплюючої злочинності, як вбачається.

Офіційний документ від НАДС, надаю. Публікується вперше.

20.02.2017 року
А.Бідзюра, член тер.громади міста Нововолинська, голова ГО «Україна + Польща»




коментарів: 17
  1. Друг Анатоль, що собою являє ГО Україна+Польща? Скілько члєнов налічує? Хто фінансує? Де зареєстрована? Коли? Де активістам можна познайомитися зі статутними документами.Звіти перед громадою бувають? Звітно-виборча конференція чи збори коли були на який вас обрали головою. Протоколи де можна ознайомитися? Га? Якою є юридична адреса вашої ГО, номер контактного телефону. Куди надсилати до вас запити членам тергромади згідно Законодавства України?

    • Забагато хочете знати. Щодо установчих документів, Статуту і звітів організації звертайтеся у Володимир-Волинську міську раду – там ми зареєстровані. Всі відповіді на інші запитання – при особистому спілкуванні у Раді старшин ГО “Україна + Польща”, згідно Статуту. Звідки я знаю, хто Ви? Мій тел. відомий всім.

      • на міськсвітлі ви інше проповєдували, Анатолію Миколайовичу. Чого то ви так помінялися?

        • Я завжди проповідував одне: любов до України. Назвіться, боягузе, може тоді й поговоримо.

          • Треба не тільки словом, але й ділом, чоловіче!

    • Гість, не переводьте стрілки. Питання не ГО Україна+Польща і стаття не про це!

      • Яка Україна та ще Польща, шановна? Люди чого должни мучатися в тих величезних чергах на кордоні? І так кожного дня то мученіє, в любу погоду. Чого то ГО Україна – Польща не хоче про те розказати як люди мучаються в чергах на границі? До чого тоді та назва + Польща? Вам ось все не про це!

  2. Красти менше потрібно в місті,тоді мешканцям стане краще матеріально і відпаде потреба іхати в Польшу,щоб заробити гроші,які ви крадете в них.І не робіть з себе клоуна,а конкретно відповідайте по темі корупціі в міськвиконкомі.

    • Так я ж про те саме і кажу п.Василю. Ви дайде людям тута добре заробити і хіба ж хто то буде їздити в польщу? Це з першого вашого питання до мене, а з другого то я вам так скажу- то не нашого з вами хлопського розуму справа. То вже справа СБУ, прокуратури та судів. Там башковиті люди з освітою працюють.Вони там мають добрі заробітки. По закону вони і забов”язані в Україні боротися з корупцією, а не прості хлопи без освіти. Луценко хай з корупцією бореться та Верховна рада.

      • Ви, “госте”, ПРОДОВЖУЄТЕ СВОЮ СТАРУ ПІСЕНЬКУ СПІВАТИ за 30 срібняків. Хто винен у у закритті 2,3,4,5,6,7,8 нововолинських шахт? А у знищенні з-ду “Оснастка”, БПф, РМЗ, ДОКу, 2-х заводів ЗБВ, Ремонтно-будівельного Управління. Харчокомбінату, 3-х Автобаз і так далі. Внаслідок чого Нововолинськ втратив 15 000 робочих місць. А скільки це людей – дітей, жінок та інших членів їхніх родин пішли з торбами по світу? Чи не нинішня ВЛАДНА КОМАНДА на чолі із В.Сапожніковим?

        • В чергах на Польщу стоять люди не тілько з Новіка, стоять тисячі людей з Іванич, Володимира, Сокаля…Там також все позакривалося і немає де працювати. Ананолю, а там чия владна команда винна? На Поліссі також безробіття, люди добувають бурштин- хто винний? Може Сапожніков? Анатолю не можна вам бути вічним комсомольцем, треба щось конкретне робити. От ви постійно суди програєте. Люди сміються

          • Мені не потрібні Сокаль, Іваничі, Володимир… А я живу у Нововолинську. У тих містах є своє населення – хай і добиваються для себе щастя. Жодного суду я ще не програв остаточно. Два виграв. Сміятися буду, у підсумку, я. Над вами, вашими “роботодавцями” і такими, як ви – боягузами.

  3. Ех, Анатолю…Що вам сказати? Тільки словами народної пісні: Гоп, куме, не журись, не журись! Туди-сюди обернись, обернись! Гоп! Гоп! Ділом вам треба зайнятися! Ділом!

    • Я відкритий для всіх і пишу під власним прізвищем, а не під собачою кличкою. Телефони мої, як і поштова адреса, відомі всій Україні. Займаюся ділом – у судах та власних публікаціях у ЗМІ та інтернет-виданнях, показую людям внутрішню підкладку режиму “сапогізму”, що вже більше, як 20 років звив собі кубло у Нововолинську і створив кругову поруку. І якому ви так запопадливо служите. До речі, всі мої звинувачення основані на реальних та задокументованих фактах. Моя зброя – правда. Ваша – брехня і мишача, підкилимна вовтузня. Що ви іще хочете від мене почути? Запитуйте.

      • Коли ми вас запитуємо то починаєте псіхувати. От зараз нам вас про щось спитатися так ви знову почнете прокльони гнути

        • Я не кляну – гріх. Навпаки – молюсь за блудливих квок із місцевої влади. Кожен із нас – сам собі господар. Вони, там, не вірять у Бога, а тільки у блиск золота і зелень “баксів”. Для Нього золото – ніщо! Там по ньому ходять і витирають ноги. Купіть, “госте”, за золото чи “бакси” здоров’я для себе чи родині, життя, або любов! А вірність, справжню дружбу, кохання, відданість… Речей і справжніх почуттів, яких не можна купити за гроші, набагато менше у нашому світі, аніж тих, які можна придбати за золото… Та, говорити із вами і сперечатись – як у бочку пер***іти. Незабаром самі все випробуєте. На власній шкурі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *