<

Чому слід балотуватись

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:59 | 18.09.2015 / Блоги /
Перегляди
3
/ коментарів 27

ЗАКЛИК ДО НЕПЕРЕСІЧНОГО ГРОМАДЯНИНА!

Дзвонить до мене нещодавно колега: «Є люди в список кандидатами?!». Дивується, що не може знайти. Інший друг, вчора, жаліється, що по району не може знайти людей які б хотіли балотуватись.

Шок?! Чи не ми з Вами не повних два роки тому виходили на протести за зміну влади. Ну так треба відповідати за «базар». Вибори – ідемо до влади!

У всіх оскома від виборів… Ні, не чув… Зараз навпаки потрібно йти і обирати кращих з тих кого партії висунуть кандидатами. Бо це не лише громадянський обов’язок, а й відповідальність. Відповідальність за те, щоб до «хати з краю» підвели асфальт та вивезли сміття. Відповідальність за справедливі тарифи та вкручені лампочки в під’їздах. Відповідальність за безпеку на вулицях рідного міста та вчасно виплачену заробітну плату. Так, це наша з Вами відповідальність!

Чому потрібно балотуватись в депутати міста чи селища?
Бігом треба йти до влади – просто туди треба намагатись потрапити усіма можливими шляхами J. Сьогодні ми не можемо собі дозволити таку кричущу безвідповідальність, як не йти до влади.

Так, правда, що демократія – це найгірша з форм правління, але нічого кращого людство поки не придумало (щоб не повбивати одне одного). Так чому ж треба семимильними кроками йти у владу?:

1. Вона не оновиться без Вас. Застояну воду треба зливати!

2. Влада повинна уособлювати кращих представників, які зможуть пересічному мешканцю пояснити прості істини місцевого самоврядування. Спростувати слухи та роз’яснити чому не ремонтують дах та не косять траву і коли це буде виконано. Розказати, на кінець, що депутат міської ради не отримує зарплатню (діє на громадських засадах), а розмір пенсій взагалі не залежать від старань ні мера, ні депутатського корпусу.

3. Владі потрібні нові ідеї – вона постійно тяжіє до стану спокою. Але нам не потрібна стабільність – нам конче потрібен рух! Нові ідеї, нові проекти, нові смисли, нові обличчя. Необхідно вийти із футляру страху та зробити крок вперед.

Коли ми заживемо краще? Коли почнемо читати програми кандидатів та партій.
Сьогодні, впевнений, мало хто знає свого депутат на окрузі. Уже не кажучи про його добрі справи в колегіальному органі =) А вже зовсім добре стане – коли кожен виборець почне ще й контролювати виконання кандидатами програм. А поки всі будуть перебувати у стані взаємного ігнорування, то ситуація така і буде: романтики будуть робити черговий майдан, а негідники будуть створювати Народні ради під себе та ще якісь псевдо-мертвонароджені органи.

Тому закликаю усіх активних людей: молодих, досвідчених, мудрих та патріотичних – не соромтесь, ідіть до влади! Якщо не ви будете грати, то прийдуть інші (а вони 100% прийдуть) і будуть грати вас… Ще й за своїми правилами!




коментарів: 27
  1. Борисе, ти вже майже 10 років депутат міської ради. Виходить ти теж “застояна вода” то мабуть прийшла пора тебе “зливати”.

  2. Скільки треба змінити партій, щоб стати новим обличчям? Чи так очищається вода?

  3. Шляхи Бориса: УНП (Єлева, Самков, Карпус), ЄЦ (Єлева, Влодарчик, Карпус, Самков), Солідарність (Недищук, Карпус, Єлева), а тепер ще Народний фронт – і кожен раз ти живеш по-новому.

  4. “Вона не оновиться без Вас. Застояну воду треба зливати!” – Зливати, а потім заливати нову, а так просто брудної води стане більше!!
    Якщо Боря 10 років є депутатом то що Боря зробив за цих майже 10 років!!
    В передвиборчі брошури треба писати не те що маеш зробити, а те що зробив!!!!

  5. Вважаєш, що у тебе бездоганна репутація і кришталева автобіографія – балатуйся =)

    • Боря, а шо просто своїм ім’ям підписатись не можна??? Я не лізу туди куди собака не хоче ХУ№; пхати!!! Я виборець, і ти маеш мені розказати за що я тобі платив гроші ці всі роки
      !!!!!

      • Вітаю!
        Дуже радий був би пояснити ВАМ усі аспекти діяльності депутата.
        Звичайно, почавши з елементарних правил етики, коротко торкнувшись теми БЕЗОПЛАТНОСТІ діяльності депутата, ну і, звичайно, детально заглибившись у всі нюанси бюджетоутворення міста – для кращого розуміння Вами куди ж все таки Ваші гроші були використані з міського бюджету.
        Подзвоніть, не соромтесь – 097 255 1999

        • Ось ВАМ і домашне завдання, оповдь на тему “Як я провів останні 10 літ при владі”
          теми фантастичних оповідей “як я проведу наступні 4 роки” всім набридли

  6. Боря реально крутий хлопець. Не один раз з ним спілкувався. Розумна людина. А інші ховрашки Сапожнікова заповнювали біля нього міську раду і ставали більшістю. Тому Боря не завжди міг просунути свої ідеї. Я взагалі жалію, що він не балотується в Мери. Я б за нього проголосував

    • оце ти правильно пишеш. Він окрім просування своїх тільки не ідей, а інтересів нічим в раді і не займався

  7. Прочитавши усі коментарі вище, я тепер розумію чому ми так хреново живемо – тому, що більшість людей, не розбираючись, готові з”їсти один одного живцем. Борис просто написав заклик йти до міської ради, але ж гнилі серця судять по собі і відразу вчепились до людини і почали обливати брудом. Гидота!

  8. Ми хочемо змінити світ, місто, країну.
    Ми хочемо це зробити чужими руками.
    Нам страшно.
    Нам ліньки.
    Нам не хочеться.

    А потім скаржимось знов на владу…

  9. Боря все правильно сказав, тяжко щось робити, коли десятеро за руки тримають…
    Депутати міської ради ніякої платні не отримують…

  10. андрей ти мудак, тільки гониш на всіх, іди в депуки та міняй тогож борю, хоча по уму та розвитку тобі ще далеко,ти піди, зроби щось позитивне, докажи що ти ТОГО,і тоді тобі вимпел дадуть та прапор в руки, а потім знайдеться такий же андрійко, який тебе профуричить, і буде все good!!!

      • Було дослівно сказано про складання повноважень разом з усіма діючими депутатами…читай між строками андгушка.

        • какое у меня должно быть мнение о человеке который прыгает из одной партии в другую

  11. А я все таки вірю,що зміни в місті відбудуться на краще і що наші мешканці будуть політично грамотні, а не зазомбовані сарафанним радіо та кишеньковим телебаченням. Цеж як попрацювали приближені шавки,щоб навішати лейб на всіх перспективних людей міста. А переходять вони з партій в партію, тому що в популярних партіях їм не місце – там пахан все тримає під жорстким контролем. І перестаньте із Самкова робити ворога народу. Людина створює робочі місця,сплачує податки у бюджет,який у вас перед носом деребанять, а ви їм щей підтанцьовуєте. У владі під прикриттям ваших улюблених партій,дійсно сидять корупціонери ,популісти та бездарі Думайте перед тим як щось написати,або сказати! І ми маємо тішитись що в нашому місті є такий Боря із європейськими знаннями і перспективним баченням розвитку міста. Я боюсь, що після ваших коментарів у нього може виникнути бажання покинути рідне місто,яке хоче жити кошмарно-СТАБІЛЬНО! Здоровий глузд має перемогти!!!!!!!!!

  12. ” Я боюсь, що після ваших коментарів у нього може виникнути бажання покинути рідне місто” – а я боюсь що він його не покине і ще 40 років розповідатиме про те що знову йде у депутати…
    Треба бути послідовним і слідувати своїм же сказаним постулатам – зливайся.
    Брудну воду повністю зливають. Сполоскують чистою водою (наразі ці вибори зовсім навіть не полоскання), а вже потім наповнюють ЧИСТОЮ водою.
    “Не тратьте куме сил, спускайтеся на дно”

  13. Я не бачив позитиву всі оці роки, окрім короткого сплеску опозиційності “Спільної думки” до чинного голови В.Сапожнікова. Та, недовго музика грала… Хлопців реально залякали. Ось тут і не злякатися б! І показати бійцівські свої якості. Де там. І стійкість відсутня. Звичка – друга українська натура: “Злякаємося, розбіжимося у різні боки, нагнемось і поклонимось злу. І нас пошкодують. Це ж так страшно. Боротися і не здаватися… Ми не можемо, ми слабкі душею і серцями”. Тьху! Одна мерзота у нововолинських гнидниках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *