<

Бульвар імені Сапожнікова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:23 | 12.05.2015 / Блоги /
Перегляди
1
/ коментарів 26

Саме так закортіло перейменувати бульвар Т.Шевченка споглядаючи стрижку газонів сезонними мото-косарями ВУКГ. «Старий «лис Микита» добре знає, що робить» – сказали товариші. Вилизуючи перед місцевими виборами центр міста, куди входять практично, всього дві вулиці. Помпезно названі, одна бульваром, а інша – проспектом Перемоги.

Правда, на Перемоги, (де й самої перемоги – катма) косити майже нічого – газонів там мало. Не те, що на бульварі, колишній вул. Лєніна. Де вже почали провалюватися тротуари викладені, не так вже, щоб і дуже давно, «косткою» за бюджетні, грубі гроші. Теж, його імені… Старий інтриган не передбачав 5-ї каденції. Скажімо, років 8 тому, йому і в голову таке не приходило. Збирався на відпочинок. Десь там – виріях, біля фламінго і кокосових пальм… Та суворе життя, втіленням якого у Нововолинську є «червоні директори», племінники й племінниці, куми, свати, бізнес-партнери, заступники та інші сплетені воєдино фізичні та інші, гм… цікаві особи, внесло свої корективи. Хочеш-не-хочеш, та мусиш іти вп’яте. Оце моя відповідь деяким юним особам, котрі захлинаючись від щенячого щастя називають місто, вірніше те у що воно перетворилося за 20 останніх років, «облаштованим», «приємним для життя», «зручним» «благоустроєним» тощо.

Прогулюючись легким кроком, наскільки це можливо у моєму віці та вдихаючи синій серпанок від шеренги із кількох мотокіс, зі запахом молодої травиці на бульварі Шевченка (фото-1), подумав: а що ж робиться за 10 чи 15 метрів від свіжих комунальних покосів. Разом із друзями завернув у провулок Поштовий, що веде до вілли міського голови. І за 10 метрів (плюс-мінус 2 м.) наштовхнулись на справжній гнидник. (фото-2) Й так у всьому провулку, аж до «корови».

А навпроти фонтану, за будівлею магазину гардин і пошти, дика дійсність двору по якому ходять люди перевершила всі наші найгірші сподівання. Трава до пояса. А ями схожі на вирви від «градів», десь під Маріуполем. Все обідране. Вікторе Борисовичу! Може, не треба вашої 5-ї каденції? Може, передумаєте? Все ж таки, це центр міста… Та й, давнє окозамилювання, статуетками гран-прі «Людина року», в номінації «За примноження добра на Землі» чи «Найкрутіший господарник Волинського краю» вже не діє. І «костка» на тротуарах, іще п’ять років не протягне – розкришиться. Напишіть. Тільки не так, як ви писали (не написали зовсім!) відповідь на інформаційний запит ГО «Україна + Польща» про виділення комунальних квартир суддям, прокурорам, міліціянтам і СБУшенцям. Домовились?

Фото-1
Фото-2
Фото-3

Ждемо отвєта, як соловєй лєта!

07.05.2015 року
Анатоль Бідзюра, голова ГО Україна + Польща, журналіст. Нововолинськ




коментарів: 26
  1. Вельмишановний пане Анатоль! Знову Ваші пусті слова. А чому б Вам не узяти в руки граблі і не словом, а ділом довести Вашу відданість інтересам громади. Адже ж Ви комсомолець свідомий!

      • Дороги, ти ніяк не полатаеш,хлопче.Немає в тебе таких можливостей. А ось прибрати сміття граблями-це по твоїм силам.Це вже буде твоя конкретна робота, а не Анатоль ла-ла ла! Тільки,Анатолю щоб люди тебе з граблями побачили. Може тоді колись і буде у Новіку бульвар імені Бидзюри! Працюй, хлопчино, усе в твоїх руках!

  2. В разі здійснення вельмишановним паном Анатолем публічного акту його добровільної самолюстрацїй та щирого каяття за фактом багаторчної участі пана Анатоля у тоталітарній молодіжній комуністичній спілці ім. Лєніна, наша група національно-свідомих громадян прогресивного спрямування, буде готова ініціювати у Нововолинську проведення у Нововолинську загальноміського референдуму з питання присвоєння одному з бульварів шахтарського міста,почесної назви БУЛЬВАР ІМЕНІ БІДЗЮРИ!

  3. Де ваша група національно-свідомітів??? На патріотичні заходи ніколи нікого нормального не знайдеш? Чи ви у підпіллі очікуєте що хтось щось зробить,а потім як ті “реформісти” повилазите з ям нарко-алкогольного задоволення,одягнувши вишиванки під мелодії патріотичних пісень вигукуючи гасла СЛАВА УКРАЇНІ. І це все на що ви здатні.Обливати людину брудом–ваш проплачений критерій.
    Скажу у риму:***МАЙДАН–як той рентген
    С

    • Бульвар імені Бідзюри у Нововолинську-БУДЕ! Буде, незважаючі на усі провокативні махінації та потуги ідейних нащадків партії регионів та колишньої депутатської групи “СПІЛЬНА ДУМКА”, з якими напередодні Майдану активно співпрацював вельмишановний пан Анатоль! Але,щоб цей бульвар отримав почесну назву імені Бідзюри, панові Анатолю негайно потрібно провести публічний акт самолюстрації та громадянського каяття за фактами співпраці із представниками злочинної партії регионів та перебування пана Анатоля у тоталітарному ленінському комсомолі! Слава Україні!

  4. Сканує кожен ген
    І зразу визначає хто ти є
    Чи зрадник, чи герой?
    Чи може просто геморой?
    Шукаєш на сідалище своє…

  5. Слухай байстрюче–під ніком “влас чернець” офіційно!!!! публікує свої епіграми Василь Мартинюк,який ніколи себе “гістем” не назвав.
    Гостями в місті можуть бути тільки байстрюки,адже в тебе тато й мама є–вони тобі дали ім”я так чого соромишся.Пиши на сайті підписуй правду й не бійся.
    І головне в слідуючий раз”гістю” МАЙ ПОВАГУ ДО СТАРШИХ. Ти мене чуєш?

    • я тебе почув. Але маю питання-ти довідку маєш як у Анатоля. Якщо маєш буде конструктивна співпраця

      • На місці “адмінів” “Бугу” я б такі коментарі видаляв. Сволота, а не людина. Мало того, що підписується прізвиськом, то ще й ставить психіатричні діагнози. Я не перебуваю на обліку. За брехню будеш відповідати. Мені нічого не варто тебе вирахувати.

        • де ти побачив “психіотричний діагноз”, хлопче?” Психіатричний діагноз” мабуть тобі примарився,усе перечитав а таких слів не знайшов- тільки про твоє перебування у комсомолі.То хіба брехня, хлопчино?

  6. Вальмишановний пане Анатолю,хочу довести до Вашого відома, що довідки бувають не обов”язково тільки довідками про перебування на обліку будь де.У природі реально існують тисячі різноманітних довідок-про комунальні тарифи,наприклад.

  7. На відміну від шановного пана Анатоля, у якого на язику тільки пусті або образливі слова, наша група прогресивних національно-свідомих громадян, головне вбачає для себе саме у конкретиці реальних справ та в активній участі у суспільному житті громади. Маємо твердий намір взяти активну участь у Днях Европи у Нововолинську, які оголошені нашим міським головою Віктором Борисовичем Сапожніковим. Наша група прогресивних громадян національно-свідомого спрямування організовує міський велопробіг з цієї нагоди. Не словом,а ділом ми робимо наше шахтарське місто кращим!

    • Чого не зробиш, аби уникнути боротьби із корупцією та феодальними методами управління у міській раді.

      • Пане Анатолю, а публічно покаятися за комсомол Вам усе ж треба. Зробіть це, і Ви відразу почуєте облєгченіє! Також Вам слід публічно покаятися за завзяту Вашу підтримку регіоналів із депутатської групи “Спільна думка”. У разі проведення Вами акту самолюстрації група прогресивних та національно свідомих громадян готова надати Вам ідейну підтримку!

  8. До речі, на велопробігу усі члени нашої групи будуть у вишиванках! Слава Україні!

  9. Анатоль_-коли ти вже нового блога насочиняєш? Мені вже скучно! Жду отвєта як соловєй лета!

  10. Наснаги, тобі хлопче! Тільки ось нововолинці завжди обирають свохм мером саме пана Віктора Сапожнікова, а ніколи бідного Бидзюру! Чому так?

    • Це ти бідний, не я. Щось не пам’ятаю, щоби хоча б один раз, претендував на посаду міського голови. Твій патрон, надав фальшиву інформацію. Як зрештою і завжди. Наснаги тобі у вірній службі! І неміряно комунального майна та бюджетних грошей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *