<

5 фільмів з гарантованим “виносом мозку”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:45 | 12.05.2016 / Блоги /
Перегляди
77
/ Коментарі відсутні

Невеликий список фільмів дійсно як то кажуть “на любителя”.

Ці фільми дійсно гарантують “винесений мозок”. Дивитися тим хто любить даний жанр або ж хоче спробувати. Натискаєте на назву і переходите до перегляду. На сайті зможете вибрати якість та озвучку фільму. Якщо сподобається згодом збільшу список.

Приємного перегляду.

Ворог

mlpyZtP5QIE

Щоб розвіятися, молода людина бере в прокаті відеокасету з невідомої комедією «Наполегливий мисливець підстрелить дичину». Фільм його ніяк не вражає, але в одній з епізодичних ролей він зауважує актора, який виглядає в точності так, як він сам п’ять років тому. Молода людина вирішує будь-що-будь знайти свого двійника. Пошуки обертаються справжнім маною, подорожжю в саме серце метафізичної темряви.

Фільм дуже складний для усвідомлення! У ньому важлива кожна деталь, тому дивитися потрібно вкрай уважно! Хочеться застерегти всіх тих, хто буде дивитися, від помилки, яку зробив я: не зрозумівши ідею фільму відразу, не поспішайте шукати на форумах роз’яснення! Не позбавляйте себе можливості випробувати справжню насолоду від розгадки ідеї фільму! Таких фільмів я поки не зустрічав, тому такої можливості у Вас, можливо, більше і не буде. Для того, щоб докопатися до істини доведеться переглянути його кілька разів, тому якщо не готові – краще не дивіться зовсім! І наостанок, маленька порада для всіх тих хто все ж таки зважиться – не намагайтеся все сприймати буквально!

Донні Дарко

kinopoisk.ru

До своїх 16 років старшокласник Донні вже знає, що таке смерть. Після нещасного випадку, ледь не коштував йому життя, Донні відкриває в собі здібності змінювати час і долю. Зміни, що сталися з ним, лякають усіх, хто його оточує – батьків, сестер, вчителів, друзів, улюблену дівчину. Навчившись управляти своїми новими можливостями, Донні намагається пристосуватися до того, що тепер будь-які, навіть найнезначніші його вчинки викликають потрясіння глобальних масштабів …

Мій мозок зазвичай не погано справляється з улавливанием сенсу фільмів. Але після перегляду виникло питання: “Що це було ??”. Хоча заповнює при цьому не почуття витраченого часу, а бажання переглянути.
Якщо розібратися, дивитися уважно, можна помітити безліч приголомшливих деталей.
Гра відмінна, Джейк на висоті. Можна сказати, на своїй першій висоті.
О, і музика, ідеально.
Викликає особливі емоції, словом, фільмец для людей, що живуть в Mad World

Павук

kinopoisk.ru

Денніс Клег отримав в дитинстві глибоку психічну травму і пробув в психіатричній лікарні двадцять років. Вийшовши з неї, він був змушений оселитися в спеціальному пансіонаті, де божевільні проходять як би випробувальний термін, користуючись відносною свободою. Єдина мета Клег в житті – це розібратися в своєму сплутаність свідомості, в своїх безладних думках, відновити в своїй голові всю картину давно минулих днів дитинства і нарешті зрозуміти і усвідомити, що ж трапилося насправді.
По ходу всього фільму в спогадах Денніса спливають події його дитинства, які він намагається скласти в одну загальну картину всього, що сталося, щоб зрозуміти, тому що ті події не дають йому спокою. Ці уривки спогадів, які Павук послідовно реконструює в своїй свідомості, глядачами сприймаються так само, як і їм, особливо, якщо фільм виглядає в перший раз. Тільки будь-які важливі моменти почнуть прояснюватися, і починає здаватися, що істина досягнута, як виявляються нові факти, які перебудовують картину того, що відбувається.

Перебування “в мозку” психічно хворого залишає стан тривожності і напруги після перегляду.
Кінцівка несподівана, спочатку я навіть не зрозуміла в чому справа і що це було. Усвідомлення прийшло трохи пізніше. Любителям поламати мозок і посоставлять пазли сюжету картини сподобається. Фільм гнітючий, сповнений дивної незрозумілості і відрази. Втім, як і всі картини Кроненберга. Хочеться встати і струсити з себе це давить стан. Рейф Файнс настільки правдоподібно передав стан душевнохворого, що пройде якийсь час, перш, ніж захочеться подивитися який-небудь інший фільм з його участю.
Моє відчуття після перегляду на 10 з 10.

Машиніст

45706103

Тревор Резник втратив здатність спати. Тревор не спав близько року. Втома веде до неймовірного фізичного і розумового виснаження його організму. Насторожені його зовнішнім виглядом, його колеги спочатку віддаляються від нього, а потім вступають з ним у відкритий конфлікт. Приводом служить його причетність до нещасного випадку. Тревор починає розслідування дивних подій, які перетворили його світ в нічний кошмар. І чим більше він дізнається, тим менше хоче знати …

Спасибі, Бред Андерсон! Спасибі, Крістіан Бейл! Спасибі, Іспанія!
Слава Богу є ще фільми, крім американських! Цей фільм не для любителів Форсажа і інших дурниць.
Відмінна робота оператора і освітлювача, хороший музичний ряд, приголомшливий, непередбачуваний сюжет, по – справжньому реалістичні герої, хороша гра акторів; з першої хвилини стає зрозуміло що фільм доведеться додивитися до кінця незважаючи ні на що, втягує зовсім непереборне, коли Ви додивитеся цей фільм, повірте, Ваше очікування буде виправдано з лишком!
Один з тих фільмів, які викликають справжнє захоплення, який триває кілька днів після перегляду.

Бути Джоном Малковичем

kinopoisk.ru

Кукольник-невдаха на ім’я Швартц влаштовується на роботу в дивну і неймовірно тісну контору. У своєму кабінеті новоспечений клерк Крейг виявляє крихітні потайні дверці.

Здивуванню не було меж, коли він виявив, що за дверцями прихований хід … У мозок голлівудської зірки Джона Малковича! І тоді заповзятливий ляльковод вирішує організувати прибуткове підприємство по організації екскурсій в голову зірки для всіх бажаючих. Однак цікаво, як до цього поставиться сама зірка?

Як на мене шедевр
Фільм настільки незвичайний, що незвичайні фільми виглядають звичайними нарівні з цим.
Вартий перегляду але то що сподобається не ручаюсь. Занадто на любителя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *