<

10 трейлерів, які затягують і заставляють подивитися серіал

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:28 | 14.04.2016 / Блоги /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

До уваги читачі невеликий список серіалів, які затягують вже після перегляду промо-ролика і до останньої серії останнього сезону.

В список входять серіли, які вже вийшли з ефіру або ж ще йдуть на телеекранах по всьому світу. Список суб’єктивний і до нього увійшли ті серіали, які я переглянув сам, серіали, які я люблю час від часу переглядати знову. В кожному є щось особливе і своє. Відразу буде посилання де можна переглянути серіал у будь-якому зручному для вас перекладі.

Якщо якихось не було вказано додайте їх у коментарі.

Справжній детектив

«Справжній детектив» – це телесеріал-антологія в стилі нуар-детектива, кожен сезон якого має свій сюжет і своїх дійових осіб. Головні герої першого сезону – два детектива. У 2012 році в штаті Луїзіана повторно відкривається справа про серійне вбивство в 1995 році. Детективи познайомилися 17 років тому, коли почалося розслідування, і з тих пір разом полювали за кілером. Оповідання ведеться як в наш час, так і відкочується назад, в середину 90-х.

https://youtu.be/JIHwxSwp-lk

У новому сезоні культового серіалу глядачів чекають нове розслідування і нові герої … Похмуре вбивство, що сталося в Каліфорнії об’єднує чотирьох персонажів – двох детективів, патрульний поліцейський і кримінального авторитета. Вони об’єднуються, щоб почати полювання на таємничого вбивцю і викрити тих, чиї накази він виконує.

У всі тяжкі

Уолтер Уайт, викладач хімії в школі. У нього є дружина і син-інвалід, дружина чекає ще одну дитину. Уолт уже не молодий і в цьому віці часто бувають кризи, тим більше потрібно годувати родину, а на зарплату викладача не розгуляєшся, тому він змушений підробляти на автомийці, де його ж студенти над ним насміхаються, а ще син, чию інвалідність теж постійно висміюють.

Його свояк працює в Управлінні по боротьбі з наркотиками і одного разу пропонує взяти участь в облаві на будинок, де знаходиться лабораторія з виробництва метамфетаміна. Під час облави Уолт випадково бачить, як один дилер збігає від облави, ним виявляється його колишній студент.

Уолт вирішує зайнятися з ним бізнесом з виробництва метамфетаміна, тому що він на зламі, що йому втрачати: він кинув роботу на автомийці, секс із дружиною обмежується тільки рукоблудием з її боку, йому поставили діагноз – неоперабельний рак легенів, та й свояк постійно говорить, що метамфетамін приносить величезні гроші. Хто ще може приготувати найчистіший метамфетамін, як не вчитель хімії?

Уолт і його напарник знімають трейлер і організують там лабораторію, виїхавши перед тим у пустелю, подалі від очей. Перша партія готова, напарник Уолта, Джесси йде її реалізовувати …

11/22/63

Фантастичний фільм за романом Стівена Кінга «11/22/63». Джейк Еппінг – вчитель англійської мови в середній школі. Один з його учнів пише есе про те, що трапилося 50 років тому. Батько одного хлопчика прийшов додому п’яним і забив молотком свою дружину, двох синів і дочку. Хлопчик залишився живий, але з тих пір кульгає. Друг Джейка пропонує йому відправитися в 1958 рік і запобігти вбивству президента Джона Кеннеді. Джейк не тільки рятує сім’ю того хлопчика, але і вистежує вбивцю Кеннеді

https://youtu.be/NXUx__qQGew

Американская история ужасов

Суміш жахів, детектива, крапля романтики між гарненькими підлітками, приправа з досвідчених акторів … вуаля – шедевр американського хоррора, наркотик для любителів якісних сюжетів. Кожен сезон має абсолютно інший сценарій, інших персонажів та іншу страшну історію.

Шибайголова

Дивно, але Marvel за допомогою Netflix мабуть зняли кращий супергеройський серіал на даний момент.

Постановка боїв шикарна, дуже ясно показано що шибайголова проста людина, а не якийсь Халк або Капітан Америка які виносять ворогів з одного удару. Та й взагалі серіал дуже похмурий і реалістичний настільки, наскільки це взагалі можливо, але при цьому вони не забули про фірмовий гумор, як намальована маркером табличка.

Сезон 1

https://youtu.be/_wtCQQw_mG4

Сезон 2

https://youtu.be/m5_A0Wx0jU4

Американська історія злочинів

Кримінальний серіал-антологія, в кожному сезоні якого розповідається нова історія злочину. Сюжети різних сезонів не пов’язані між собою.

У першому сезоні йдеться про вбивство, скоєне в 1995 році. Відомий темношкірий футболіст О. Джей Сімпсон звинувачується у вбивстві колишньої дружини Ніколь і її коханця Рональда Голдмана. На суді спортсмена захищає відомий голлівудський адвокат Роберт Кардашьян.

https://youtu.be/BD-iWFZvx8o

Декстер

Я – Декстер. Декстер Морган. Я працюю судмедекспертом в поліції Маямі. Я не розумію любові, мені байдужий секс, і у мене немає почуттів. А ще я серійний вбивця.

Мій батько був поліцейським, і прекрасно навчив мене ховати докази. Звичайним громадянам не варто мене боятися, я вбиваю тільки злочинців, покидьків, до яких чомусь не змогла або не захотіла добратися поліція. Я вбиваю їх, акуратно розпилюю на частини, і позбавляються від трупів. Вбивство для мене – творчий акт, мистецтво.

Але одного разу … У Майамі з’являється хтось, рівний мені. Що навіть перевершив мене. Що зумів мене зацікавити. Запропонував мені свого роду товариське змагання. Хто цей загадковий і невловимий «ікс» ..?

Готем

Серіал Готем! Ще раз підкреслю Готем! Чи не Бетмен, що не Повернення Бетмена, а Готем! Ми з Вами маємо можливість побачити детальну історію зародження історії Чорного Лицаря, Жінки-Кішки, Містера Коблпота і інших звичних нам, як позитивних, так і негативних героїв ДіСішного коміксу! Мені з самого пілота дуже цікаво і я не краплі не шкодую, що почав дивитися цей серіал. І я щиро вірю в розвиток сюжету цієї історії, в цій інтерпретації!

https://youtu.be/PVfpA1Vc-58

Послідовники

Головний антигерой – Джо Керол, колишній професор коледжу, який викладав роботи Едгара По і паралельно вбивав молодих жінок у славу романтизму, поки не був спійманий. З того моменту він провів безліч годин за комп’ютером в тюремній бібліотеці, створюючи соціальну мережу з убивць-наслідувачів, які виконують будь-яку його команду. Серіал починається з того моменту, коли Керол рятується від страти за допомогою своїх послідовників, і ФБР, в свою чергу, запрошує Райана Харді, який схопив Джо в перший раз, для консультування в справі його упіймання.

Нічний адміністратор

Серіал заснований на відомому шпигунському романі Джона Ле Карре – «Нічний адміністратор», який побачив світ у 1993 році. Колишній солдат Збройних сил Великобританії Джонатан Пайн, демобілізувавшись, влаштувався нічним адміністратором в розкішний каїрський готель. Тут він був завербований співробітницею британської розвідки Берр. В рамках операції, що проводиться за спільним дорученням британського і американського урядів, Пайн був впроваджений в мережу по нелегальній торгівлі зброєю, одним з учасників якої є успішний ділок Річард Онслоу-Ропер. Щоб виконати завдання, поставлене перед ним Уайтхоллом і Вашингтоном, Джонатан повинен втертися в довіру як до самого збройового барона, так і до його найближчого оточення – подружці Джед і посібники Коркоране.

https://youtu.be/15x0zeXR1Bc




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *