<

«Зима – це чудова нагода розбити депресію вщент», – поради психолога, як пережити «холодний» етап у житті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:11 | 25.01.2017 / Статті /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Коли від поганого настрою не допомагає ані шоколад, ані улюблений фільм, коли здається, що гірше вже й бути не може, приходить вона – депресія.

Порадами, як легко пережити складний етап у житті, поділилася психолог Олена Качорок.

«У той момент, коли ви запитали про депресію, дивилася на свою сіру кішку, яка сиділа біля вікна і спостерігала за пташками. І тут я подумала : «У неї, напевне, ніколи не буває депресії». Вся депресія захована у нас самих, а не в брудному снігу.

Моя порада така – не бережіть розбитих уламків того, що було для вас милим та важливим колись, бо це і є депресією. Приймайте рішення оточувати себе щасливими людьми. Спілкування має бути живим, а не віртуальним, бо ми не можемо передати через чат усмішки очей, радісних вигуків, через які й отримуємо енергію від інших людей», – радить психолог.

Варто усвідомлювати, що сьогодні – найкращий день твого життя. Адже цей день кожною своєю секундочкою належить цілковито тобі.

Олена Качорок зауважує, що зима – це чудова нагода розбити депресію вщент, зліпити гарну дзвінку кулю і запустити її в депресію. Зима  – очищує своїм білим снігом, дає можливість нам усвідомити те, що життя – прекрасне і класне.

«Нікуди сховатися від проблем, які не залежать від нас. Немає куди дітися від того, що діється в нашій рідній країні. Та ми маємо робити добрі справи. Мені здається, саме добро – той крок, що допомагає відігнати думки про депресію. Отже, дія – це один із тих нагальних моментів, який говорить: «Геть депресію!»», – переконана психолог.

Тому маємо надію, що наша стаття стане вам у нагоді, бо ж раптом і ви «підхопили» зимову депресію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *