<

Який планшет Леново вибрати для роботи та відпочинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 10.02.2021 / Статті / /
Перегляди
24
/ коментарі 3

Простий і зручний планшет Леново, який з кожним роком удосконалює китайський виробник. Компанія спеціалізується на надійних і продуктивних моделях бюджетного й середнього сегментів. 

Преміальним варіантам віддають перевагу бізнесмени, які оцінили місткий акумулятор, потужний процесор і дисплей останнього покоління.

Компактна альтернатива ноутбуку у 2021 році

Шість років тому планшети втратили актуальність, але зараз таблети знов здобувають популярність серед усіх верств населення. Працівники творчих професій на них малюють, обробляють фотографії, монтують відео, розвивають свої блоги, працюють із графікою.

Бізнесмени й менеджери ведуть переговори, пишуть листи, роблять нотатки, редагують і підписують документи. Звичайні користувачі дивляться фільми, грають, читають книги й подорожують зі зручними моделями. Планшети стали компактною альтернативою ноутбуків.

Плюси планшетів від Леново

Китайський виробник у розробленні планшетів робить акцент:

  • на яскравий дисплей із гарною картинкою. Чітке зображення допомагає художникам працювати, а охочим до книг – читати без напруження очей;
  • компактність. Зменшення ваги в нових моделях – важлива перевага Lenovo. Пристрої зручні: їх можна взяти із собою на роботу й у дорогу;
  • мінімалізм. Якщо бюджет дозволяє, то компанія зменшує рамки до межі й залишає на поверхні корпусу тільки потрібні елементи.

Більшість моделей має великий обсяг внутрішньої й оперативної пам’яті, щоб швидко завантажувати програми й плавно ними керувати. Автономність виробник підвищує шляхом поліпшення процесора, замість збільшення місткості акумуляторів.

Кращі планшети Леново

LENOVO Tab M10 Plus – прогресивна модель з дисплеєм 10,3 дюйма, 4 Гб оперативної пам’яті й 128 Гб – вбудованої. Комплектація із процесором Helio P22T на 8 ядер й акумулятором на 5 000 мА∙год дає змогу використовувати планшет як для роботи, так і для відпочинку. Важить пристрій лише 460 г, тому його комфортно взяти із собою, навіть якщо під рукою немає відповідної сумки. 

У модель можна вбудувати Nano SIM-карту, заряджається планшет за технологією Type-C. Гідний варіант для охочих зайти на власну пошту і попрацювати з документами, а також без обмежень дивитися серіали.

LENOVO Tab M8 HD 2/32 – бюджетний планшет, що сподобається тим, кому потрібно телефонувати, писати, редагувати документи й без проблем уміщати пристрій у невеликій сумці. IPS дисплей на 8 дюймів з роздільною здатністю 1280 х 800 підходить для більшості стандартних робочих завдань. 

Оперативна пам’ять – 2 Гб, яка працює на процесорі Helio A22 на 4 ядра. Легкий компактний таблет із можливістю розширити вбудовану пам’ять і дивитися відео у вільний час.

LENOVO Yoga Smart Tab – робочий девайс із вмонтованою підставкою й акумулятором на 7 000 мА∙год. Ідеальний для офісних працівників, які часто мають справу з документами, таблицями, фотографіями та звітами. 

Вбудована звичайна камера на 8 Мп, 4 Гб оперативної пам’яті та Snapdragon 439 на 8 ядер –  цього має вистачити для повсякденних робочих завдань й відпочинку. Прості ігри яскраво виглядають на 10,1-дюймовому дисплеї з роздільною здатністю 1920 х 1200 і IPS Retina.

Lenovo ThinkPad X1 Tablet – планшет для геймерів і бізнесменів, що хочуть отримати потужний пристрій для будь-яких цілей. Це забезпечує процесор Core i7, оперативна пам’ять на 16 Гб і акумулятор на 9,5 годин активної діяльності без заряджання. 

Екран з роздільною здатністю 3000 х 2000 відтворює чітку картинку з глибоким розпізнаванням кольорів, завдяки чому зручно працювати з графікою і фотографіями. 

Виробник встановлює на модель Windows 10 Pro з внутрішнім магазином додатків на будь-який смак.




коментарів: 3
  1. чому саме Lenovo? Конкурентів безліч та і по критерію ціна-якість не думаю що найкращий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *