<

Які особливості мають медичні кофти? «Білий Халат» дає кілька рекомендацій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:14 | 26.03.2023 / Статті / /
Перегляди
77
/ Коментарі відсутні

Досить довгий період образ лікаря асоціювався виключно з білим халатом. Це була певна класика. Згодом медичний гардероб значно розширився й сюди додалися інші речі, які дуже зручні в носінні. Ви тепер самі можете вирішити, що для вас найкраще підходить.Зокрема варто відзначити медичні кофти, які чудово підходять для щоденного носіння.

Серед представленого асортименту https://bhalat.com.ua/ru/catalog/svitshoty-longslivy-reglany/ вам вдасться підібрати найкращі варіанти, а «Білий Халат» допоможе уважніше розібратися у всіх моделях та вибрати найзручнішу модель.

Що потрібно знати про цей одяг?

Це досить зручний і універсальний варіант. Ви можете носити кофту під халатом або комбінувати її разом зі штанами. Все залежить від ваших побажань.

З цим все досить просто та зрозуміло. Тепер тільки залишилося розібратися в тому, чому ж не можна вибрати звичайну кофту. А вся річ в тому, що до медичного одягу є певні вимоги. Зокрема можна виділити такі:

  • Мати стійкість до забруднень. Під час робити лікарю іноді неможливо уникнути забруднень. Відповідно сама тканина має бути такою, що відштовхуватиме бруд. Якщо це вже сталося, то матеріал має бути стійким до різноманітних засобів очищення. До того ж одяг потрібно прасувати, тому ще має бути стійкість до високих температур. При цьому всьому має зберегтися привабливий зовнішній вигляд.
  • Якість самого полотна. У тканині має бути ідеальне співвідношення натуральних і штучних волокон. Це дозволить максимально зручно та комфортно носити сам одяг. До того ж він довго прослужить.
  • Якість фурнітури. Варто розуміти, що цей пункт стосується не всього одягу. Якщо тут присутні ґудзики чи блискавка, вони мають бути якісними та надійно закріпленими. У лікарів чи медсестер не має виникати складнощів з користуванням. Все має бути швидко та зручно.
  • Зовнішній вигляд. Кофта має привабливо виглядати навіть після постійного прання. Якщо говорити про колірну гамму, то тут вибір за вами. Одним подобаються пастельні відтінки, іншим яскраві. Підібраний елемент одягу має гармоніювати з усіма іншими в образі.

Якщо так розібратися, то у виборі медичних кофт немає нічого складного. Вам лише потрібно виділити трохи часу, щоб розібратися в асортименті. Разом з «Білий Халат» ви підберете для образу найкращий одяг. Вам в ньому буде зручно та комфортно. А ще він зможе підкреслити індивідуальність усіх працівників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *