<

Як знайти гарного репетитора

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 1.12.2022 / Статті / /
Перегляди
44
/ Коментарі відсутні

Завдяки інтернету сьогодні знайти репетитора стало значно легше та зручніше. В мережі розміщено сотні індивідуальних об’яв та спеціалізованих навчальних закладів.

Варіантів безліч, але на жаль, не всі вони надійні. Репетитор англійської мови на Кабанчику на сьогодні являється одним із оптимальних рішень.

Індивідуальні заняття з викладачем — найкращий спосіб вивчити мову. Він підходить як для школярів, студентів так і для тих, хто бажає підвищити рівень знань для роботи або власних потреб. Але насправді, вибір є достатньо важливим та непростим, тому підійти до нього потрібно вкрай серйозно та відповідально, з урахуванням основної цілі підбору викладача.

Важливі критерії для пошуку репетитора

Перш ніж вибрати вчителя, необхідно визначитися з основною метою навчання, і лише потім почати пошук. Для цього необхідно враховувати ряд важливих критеріїв:

  • Освіта. Перш за все, вона має бути профільною, оскільки гарне знання мови і вміння її викладати — зовсім різні речі. Не завжди носій мови може бути викладачем, тому що не знає, як це зробити правильно.
  • Додаткові підтвердження кваліфікації. До них належать такі міжнародні мовні сертифікати, як CAE, CPE, IELTS з балом не нижче 8;, TOEFL — бал не нижче 120. Вони доводять, що рівень англійської у викладача не нижчий за C1 (Advanced). Якщо репетитор займається викладанням бізнес-англійської мови, у нього можуть бути сертифікати BEC Higher або BULATS з мінімальним балом не нижче 90.
  • Педагогічний фах. В основному всі види і кількість сертифікатів залежать від досвіду роботи викладача. Основними документами є: TKT, CELTA, CELT-P, CELT-S, DELTA. Всі вони підтверджують, що викладач володіє різними методиками викладання мови. Також відповідальні репетитори регулярно відвідують методичні семінари або вебінари, щоб бути в курсі останніх тенденцій у педагогіці, по закінченню яких зазвичай видаються дипломи.
  • Досвід роботи. Саме він дає викладачам розуміння особливостей освоєння мови різними студентами, глибоке пізнання предмета, можливість оперувати власними методиками викладання англійської мови.

Варто врахувати, що крім високої кваліфікації, вчитель повинен мати низку особистих якостей: дисциплінованість, терпіння, уважність, вимогливість. Бути гарним педагогом — це талант, який дається не кожному.

При виборі важливо також поцікавитись спеціалізацією педагога — деякі переважно готують до іспитів, інші викладають ділову англійську, а треті краще справляються з навчанням молодших школярів. Слід враховувати, що універсальних вчителів не буває, кожен має свої сильні та слабкі сторони.

Важлива також індивідуальна сумісність репетитора та учня, його особливості викладання, але ці параметри вдається оцінити вже безпосередньо на уроках англійської мови.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *