<

Як захистити житло за допомогою відеокамер

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:45 | 17.12.2021 / Статті / /
Перегляди
196
/ 1 коментар

Якщо ви турбуєтеся про своє майно та хочете убезпечитися від злому квартири, а в разі потреби швидко знайти зловмисників та вирішити конфліктну ситуацію, радимо встановити камери відеоспостереження в будинку.

Типи камери відеоспостереження

Існує два типи відеокамер:
● аналогові;
● цифрові (ІР).

Аналогові камери на сьогодні вважаються вже застарілим обладнанням, оскільки вони мають обмежений функціонал. Їхні головні переваги – надійність, стабільність зображення, а також доступна вартість.

Цифрові відеокамери – сучасне обладнання для відеоспостереження з широким функціоналом, який постійно вдосконалюється. Їхня головна перевага – підключення до Інтернету, завдяки чому можна спостерігати за тим, що відбувається вдома, звідки завгодно й з будь-якого гаджета. Цифрові камери мають дуже високу роздільну здатність і забезпечують чітке зображення, вміють аналізувати картинку, а також багато іншого, залежно від моделі.

Також камери різняться за типом монтажу та діляться на дротові та бездротові. Пристрої, що підключаються кабелем, забезпечують безперебійну передачу даних, не потребують постійного обслуговування, і не грішать помилковими сигналами тривоги, на відміну від бездротових. Однак є й недоліки – низька мобільність, складність монтажу, а у разі пошкодження кабелю якість зображення падає або передача даних припиняється. Бездротові камери легко монтуються, мобільні, не псують інтер’єр дротами, проте можливі помилкові спрацьовування.

Особливості вибору відеокамер

Під час вибору відеокамери для квартири слід звернути увагу на такі основні параметри:

  1. Матриця. Є два види матриць: CCD та CMOS. Рекомендуємо камери з матрицею CCD, тому що вони мають більш високу чутливість і краще справляються зі спостереженням вночі або в умовах слабкого освітлення.
  2. Розширення. У аналогових камерах рекомендується від 420 ТВЛ, у цифрових – що більше мегапікселів, то краще.
  3. Кут огляду. Чим ширший кут огляду, тим більше території ви можете контролювати, але тим гірша деталізація й навпаки.
  4. Індекс захисту. Рівень захисту камери від погодних умов позначається IP, і що він вище, то краще. Захист від вандалізму позначається індексом ІК.

Окрім основних параметрів, слід звернути увагу на режими зйомки (чи нічне бачення), механізм повороту (якщо потрібно контроль великої території), наявність датчика руху, аудіогарнітури, підтримки Wi-Fi. Також необхідно врахувати місце встановлення камери (в будинку чи зовні), особливості об’єкта, завдання відеоспостереження та бюджет.

Якщо вам важко вибрати камери для системи відеоспостереження самостійно, зверніться до фахівців Ланет ХЕЛП. Сервіс Ланет ХЕЛП надає широкий спектр IT-послуг, зокрема і встановлення відеоспостереження в Києві. Компанія спеціалізується на ІР-системах. Компетентні та ввічливі майстри допоможуть вам із вибором обладнання для системи безпеки, складуть схему монтажу та оперативно встановлять, підключать камери.

Замовити встановлення камер відеоспостереження в Києві від Ланет ХЕЛП:

  • +38 (044) 225-18-99
  • info@lanet.help




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *