<

Як вибрати вбудовану витяжку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:37 | 13.02.2023 / Статті / /
Перегляди
73
/ Коментарі відсутні

Зберегти приємну атмосферу на кухні, вивести запахи та нагар після смаження мʼяса чи риби, запобігти появі жирних плям на стелі та меблях допоможе вбудована витяжка. Аби вона повністю виправдала ваші сподівання, під час вибору необхідно звернути увагу на характеристики приладу. 

Характеристики кухонних витяжок

Основна відмінність приладів — особливість розташування, висока ефективність і зручність у користуванні. Вбудована кухонна витяжка встановлюється всередині меблів (наприклад, у навісній шафі). Це її відрізняє від зовнішніх моделей, що розміщуються над кухонною поверхнею, на виду. Плюс вбудованої витяжки в тому, що вона відмінно інтегрується в кухонні меблі, не псує вигляд приміщення, при цьому повністю виконує свої задачі.

Додаткові плюси

Серед переваг вбудованої витяжки — висока ефективність, бо прилад розташовується безпосередньо над кухонною плитою, звідки й поступають запах і нагар. До того ж, такі моделі легко встановлюються і не потребують додаткових монтажних матеріалів, проведення складних робіт, а отже і збільшення витрат.

На що звернути увагу під час вибору витяжки

Під час вибору витяжки варто враховувати такі характеристики:

  • тип (приточна чи витяжна);
  • потужність, від якої багато в чому залежить ефективність роботи;
  • зручність і простота керування;
  • прийнятний рівень шуму при роботі;
  • зовнішній вигляд, що пасує до кухні;
  • наявність якісних фільтрів, які можна легко замінити або помити;
  • інноваційні “штучки”: датчики автоматичного ввімкнення і вимкнення, контроль рівня шуму тощо.

Усе це впливає на вартість витяжки, тому важливо оцінити всі характеристики і вибрати варіант згідно виділеного бюджету. Також зверніть увагу на відгуки про вибрані моделі від тих, хто ними вже користується, та на гарантії виробника, наявність сервісу.

Сьогодні магазини пропонують чимало моделей, що відповідають різним вимогам і входять до різних цінових категорій. Тому вибір є, а з ним і можливості зробити оселю більш комфортною і сучасною. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *