<

Як вибрати каблучку для заручин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 11.07.2022 / Статті / /
Перегляди
114
/ Коментарі відсутні

У вас планується важлива подія та купівля обручки для заручин? Здавалося б, якісний виріб з великим каменем і все, що ще потрібно? Виважений і трепетний підхід до вибору коштовності зможе наголосити на важливості намірів нареченого, а дівчині буде приємно отримати увагу та турботу.

Як виглядає каблучка для заручин і якою вона має бути?

Насправді каблучки для заручин є виробами з одним великим каменем, причому він фіксується по-різному: може занурюватися в основу кільця, а також розташовуватися над обідком. Фахівці інтернет компанії Злато відзначають, що особливу популярність мають моделі з діамантами. Майбутня наречена, безперечно, оцінить такий презент.

Велику роль у виборі каменю грає колір металу. Є три кольори — жовтий, білий та рожевий. Класичний і найкращий вибір — це, звичайно ж, жовте золото. Прикраса з білого золота, у свою чергу, виглядає дуже стильно та надає свіжості, а рожевий метал доповнює шиком та оригінальністю.

Кільце для заручин прийнято носити на безіменному пальці правої руки, власне, на тому, куди буде згодом одягнена обручка. Після одруження обидві каблучки можуть бути одягнені разом. Такий набір має чудовий вигляд, особливо, якщо він поєднується по металу та дизайну.

Розмір каблучки та переваги обраниці

Мабуть, перший і відповідальний крок на шляху купівлі каблучки — правильно визначити її розмір. Якщо пропозиція руки та серця не є сюрпризом для майбутньої дружини, тоді у неї потрібно запитати прямо. Якщо ж вона не здогадується про наміри, тоді варто прислухатися до таких порад:

  1. Бажано придивитися до кільця, яке дівчина зараз носить на тому ж пальці, при цьому визначити, якій формі та дизайну вона віддає перевагу.
  2. Подумати, можливо подруга може допомогти купити модель конкретного розміру.
  3. Варіант, при якому можна скористатися моментом, коли дівчина засне. Для цього потрібно ниткою обвести бажаний палець і потім додати її до лінійки. Спеціальна таблиця значень допоможе перевести довжину кола у розмір виробу.

Сучасні ювеліри тішать жінок не лише класичними коштовностями, а й виробами оригінальних форм. Якщо наречена віддає перевагу неабияким прикрасам, тоді незвичайне кільце для неї буде ідеальним варіантом.

Оригінальні моделі каблучок можуть бути інкрустовані напівдорогоцінним камінням. А якщо вибрати діамант нестандартного кольору, він зможе наголосити на неординарності аксесуара. Важливо пам’ятати, що ціна на нього набагато вища, ніж на жовті та безбарвні аналоги.

Купівля каблучок для заручин — справа відповідальна і скрупульозна. Майбутня важлива подія не повинна зазнавати жодних помилок, тому експерти магазину Zlato рекомендують спочатку порівняти всі бажані моделі між собою на наявність якісних параметрів. Не зайвим буде ознайомитися з варіантами по фото в інтернеті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *