<

Як боротись із порушниками правил паркування у місті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:07 | 13.09.2016 / Статті /
Перегляди
13
/ коментарі 3

Проблема порушення правил паркування з кожним роком набуває все більших масштабів. Адже в нашому регіоні автомобілі доступні і їх кількість зростає неймовірно швидко. Але головна причина порушення – нахабність водіїв. Простіше порушити, ніж шукати місце для автомобіля у сусідньому дворі, тим паче до відповідальності за це поліція майже не притягує.

Цікавий, а головне дієвий спосіб боротьби з цією проблемою знайшов та випробував житель Володимира-Волинського Григорій Голіцин. Він скористався сервісом BadParking.in.ua, на який відправив фото автомобіля порушника та сформував повідомлення для правоохоронних органів.

Для належного звернення у правоохоронні органи варто опублікувати фото на вищезгаданому сайті. Після цього сервіс створює форму та надає адресу, на яку необхідно відправити вже сформований та роздрукований документ.

Приклад:

2

Для подання скарги необхідно вказати свої ПІБ, адресу і телефон. Анонімні скарги такого характеру правоохоронці не розглядають. Власники сервісу використовують персональні дані громадян лише для контакту з державними структурами і не публікують їх на сайті.

Відповідь, що надійшла на поштову адресу Григорія Голіцина.

1

Таким не складним способом кожен може допомогти правоохоронцям притягнути до відповідальності порушників ПДР, достатньо зробити фото правопорушення та мати доступ до інтернету.




коментарів: 3
  1. Водії в м.Нововолинськ змушені порушувати правила зупинки та стоянуи так як у місті відсутні місця для парковки авто. Влада міста нічого не зробила для цього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *