<

Виробник Apple випустив новинку серед смартфонів в життя людства – Айфон*

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:06 | 5.07.2017 / Статті /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На конференції, яка відбулася 9 січня в 2007 році, Стів Джобс анонсував новинку серед телефонів. Ним став Айфон. Назва даного смартфона Iphone розшифровується так: phone означає телефон, а буква I є скороченням слова internet.

Вперше на ринках техніки жителі всього світу побачили даний смартфон в 2007 році 29 червня. І так з кожним роком виробник Apple представляв різні новинки, які вже були більш вдосконалені. У них уже були усунені недоліки, які були виявлені в попередників. У 2008 році жителі всього світу могли купити Iphone 3G. У 2009 році була випущена модель Iphone 3GS. У кожній ново випущеної моделі збільшувалася оперативна пам’ять і його швидкість роботи. Айфон є найкориснішим смартфоном на ринку корисною техніці. У 2010 році кожен міг придбати Iphone 4. Айфон 4S був представлений в жовтні 2011 року. Наступні новинки вже мали більший екран, що значно змінило вигляд смартфона. У вересні 2012 року був випущений Iphone 5, а Айфон 5S жителі всіх країн побачили в 2013 році. Айфон 6 і Iphone 6 Plus з найпотужнішим процесором були представлені на ринку техніки в вересні 2015 року. Айфон SE з’явився в березні 2016 року. У наступних роках почали з’являтися наступні новинки, і в тому числі Айфон 7.

Продаж Айфон затьмарила всі попередні новинки на світовому ринку сучасної техніки

Тільки до 16 липня 2010 було продано більше 3 мільйонів смартфонів. Багато жителів нашої країни купували Айфон завдяки його високій працездатності. Робота Iphone повністю заснована на операційній системі IOS. І це тільки початкова характеристика. Він може зробити дзвінок і при цьому встановити при необхідності конференцію зв’язку. Ви зможете об’єднати розмову навіть під час розмови. Наступною його особливістю прийнято вважати голосову пошту. Завдяки цій функції ви зможете управляти своїми голосовими повідомленнями. В Iphone ви зможете обмінюватися повідомленнями у вигляді діалогу. Надається функція для того щоб включити оповіщення про відправку і доставку будь-якого виду сполучення, а також про те, коли ваш співрозмовник почне писати вам повідомлення. У Айфон ви зможете змінювати положення екрану, як в книжкове, так і в альбомне. При необхідності ви зможете відправити ваше повідомлення відразу декільком користувачам. Функцію блютуз ви зможете використовувати, починаючи з підключення бездротової гарнітури і закінчуючи обміном файлу на інші пристрої.

 Опис докладних характеристик смартфона Айфон випущеного сучасною компанією Apple

На Iphone ви не зможете встановити мелодію на дзвінок, яка знаходиться в файлової системі, так як це не передбачено виробником. На дзвінок ви можете встановити спеціальний рінгтон. Він створюється за допомогою спеціальної програми iTunes. В адресній книзі смартфона ви зможете встановлювати рингтон індивідуально для кожного контакту. На повідомлення також передбачена установка рингтон. Збірка екрану виконана таким чином: встановлений дисплей, на якому відображається вся необхідна інформація і сам сенсорний екран, який виготовлений з урахуванням сучасних технологій. Завдяки спеціальному покриттю, екран смартфона захищається від плям. На смартфоні встановлений динамік і спеціальна решітка. Для використання музичного програвача на смартфоні використовується програма, що має широку функціональність. За допомогою цього пристрою встановлена ​​камера, ви можете знімати відео і фото в високому розширенні. Смартфон підтримує GPRS, EDGE, WI-FI, 3 і 4 G.

Інтерент-магазин city.com пропонує можливість придбати Iphone за дуже вигідними цінами 

Відвідайте сайт city.com.ua кожен зможе ознайомитися з вигідними умовами, призначеними для покупки смартфонів компанії Apple. Інтернет-магазин сучасної техніки надає смартфони Айфон в широкому асортименті. Перед покупкою ви зможете ознайомитися з докладним описом, що цікавить вас моделі, так як на сторінках сайту представлено повний опис і технічні характеристики всіх смартфонів. Для більш точної покупки ви зможете на сайті інтернет-магазину ознайомиться з відгуками попередніх покупців. Тільки в інтернет-магазині city.com ви зможете придбати Айфон необхідної вам одягли по відмінної якості і вартості. Ми надаємо своєчасну доставку в будь-яку точку України. Придбати Iphone ви зможете, зателефонувавши за номером вказаним на сайті, а також оформити замовлення онлайн. Будьте впевнені, що ми доставимо ваше замовлення в найкоротші терміни за вказаною адресою. Також в інтернет-магазині city.com можливий вивіз товару особистим транспортом. Ми надаємо офіційну гарантію від виробника на всі представлені смартфони в каталозі інтернет-магазину.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *