<

Виборча дільниця зсередини: після закриття у Нововолинську. Фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:24 | 27.10.2014 / Статті /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Кореспондент інтернет-видання “БУГ” перебувала на одній із виборчих дільниць Нововолинська. Пропонуємо короткий фоторепортаж з роботи дільниці після закінчення голосування.

Вечірнє засіданя у виборчій дільниці № 071106, що знаходиться у ЗОШ №7, розпочалося о 20:00.

На першому етапі члени виборчої комісії зібрали списки виборців, які проголосували. Кожен член комісії підписував, ставив печатку та передавав секретарю комісії список виборців, який він опрацював.

Після того на кожному із шести столів, за якими працювали члени комісії, перерахували  невикористані бюлетені. Їх загальна кількість на цій дільниці становить 2088. Надалі невикористані бюлетені зібрали разом , “погасили” (обрізали правий кутик, в результаті чого бюлетень став недійсним), запакували у папір та підписали пакунки.

Далі члени виборчої комісії підрахували контрольні талони, запакували їх й папір та запечатали. Згодом голова комісії зібрала всі ручки, олівці та “ріжучі й колючі предмети”. Коли столи повністю очистили, члени комісії зняли з них скатертини й зсунули столи.

Далі члени комісії вирішували, яким чином будуть рахувати бюлетені: колективно чи одноосібно. О 20:39 почали розпломбовувати скрині з бюлетенями.

У результаті бюлетені посортували окремо одномандатні та мажоритарні, які порахували колективно. Підрахунок бюлетенів на дільниці №071106 завершився приблизно о 00:30.

Насправді всі вже хочуть розходитися по домівках. Наразі у дільниці триває підписання протоколів.

На дільниці № 071106 проголосувало 1235 виборців (загальна кількість 2056), включно із 17-ма, які не здатні самостійно пересуватися.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *