<

Вибір пральної машини: важливі критерії та ключові параметри

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 12.09.2022 / Статті / /
Перегляди
137
/ Коментарі відсутні

Побут без пральної машини неможливий. Це найважливіший інструмент і помічник у домашніх умовах, коли будь-якої миті є можливість випрати одяг. Але великий асортимент пристроїв створює деякі проблеми та обмеження. Покупцям складно визначитися з вибором і зрештою купити ідеальне рішення під свої запити.

Техніка відрізняється габаритами, набором функцій та характеристиками, обсягом завантаження та навіть дизайном. Вибираючи пральні машини необхідно заздалегідь визначитися з критеріями та підготувати бюджет. Тільки так пристрій стане ефективним, багатофункціональним та надійним в експлуатації.

Тип двигуна

Виробники пропонують кілька варіантів двигунів на вибір:

  • колекторний (в основі використовуються щітки та колектор, гарантуючи контакт із ротором, але такі моделі створюють сильний шум);
  • інверторний (ремінь та традиційні щітки відсутні, тому що двигун безпосередньо кріпиться до барабана);
  • універсальний (пристрої можна підключати до джерел постійного та змінного струму).

Інверторний варіант найчастіше вибирається покупця, хоча колекторний вид двигуна набагато простіше обслуговувати.

Обсяг завантаження

Чим більше, тим краще, не є ключовим принципом. При збільшенні обсягу збільшується споживання води та електроенергії. Фахівці дають кілька рекомендацій при виборі:

  • 4-5 кг (ідеальний варіант для прання кількох речей);
  • 6-7 кг (варіант для сім’ї з 2-3 осіб);
  • 8-10 кг (відмінне рішення для великої родини).

Окремо виділяють пральні машини для промисловості та бізнесу. Деякі найбільш потужні та об’ємні моделі встановлюються у кафе, ресторанах, готелях та розважальних центрах.

Інші функції

Одна з найкращих функцій у сучасних пральних машинках – прання паром та сушіння. Перша функція підійде для делікатного прання, а сушіння є чудовим способом отримати з пральної машинки практично сухі речі. Лише кілька десятків хвилин знадобиться на повне висихання речей. Це актуально для міст, де на вулиці є сильна запиленість і немає бажання сушити там речі.

Де придбати пральну машинку?

Відмінним місцем для вибору та покупки стане інтернет-магазин «ЖЖУК», де пропозицій достатньо. Система фільтрів дозволить вибрати тип пральної машинки та особливості її встановлення, габарити, тип керування та двигуна, максимальну швидкість віджиму та багато іншого. Додаткову допомогу у підборі з урахуванням бюджету нададуть досвідчені працівники магазину.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *