<

Вікна ПВХ: принципи правильного вибору

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 25.07.2022 / Статті / /
Перегляди
76
/ Коментарі відсутні

Металопластикове вікно — це не просто стильно, а й зручно та практично. Усе більше власників приватних, дачних будинків та квартир встановлюють саме такі конструкції. Вони подобаються покупцям завдяки чисельним якісним характеристикам, привабливому вигляду та можливості обрати рішення на конкретний бюджет.

Замовити вікна можна не лише для кімнат чи офісів, а й для лоджії, балкону, тераси, зимового саду. До конструкцій встановлюється якісна фурнітура.

Металопластикові вікна називають також євровікнами. Конкретні характеристики системи впливають на вартість. Доступні різні варіанти за формою. Так, у квартирах частіше встановлюють прямокутні конструкції. Є й більш оригінальні, наприклад, аркові. Їх обирають власники заміських котеджів. Вікна робляться глухими (не відкриваються) або зі стулками для відкривання на провітрювання тощо.

Як правильно вибрати вікна ПВХ

Конструкції, які встановлюються, дуже відрізняються з зовнішнім виглядом та характеристиками. Вони бувають із підвищеним захистом від шуму або холоду, укомплектованими протизламною фурнітурою, енергоощадним склопакетом. У будь-якому випадку вікна ПВХ універсальні: їх можна встановлювати у квартирах та будинках усіх типів. Для адміністративних будівель частіше вибирають алюмінієві конструкції, які зазвичай бувають «холодними», тобто не додають приміщенню тепла.

Є чимало виробників металопластикових вікон. Це теж важливий критерій, який впливає на якість та ціну. Великий попит мають профілі від німецького виробника Rehau. В його арсеналі є рішення категорії економ та дорожчі з додатковими опціями. Компанія vikna.ua пропонує металопластикові вікна в Києві також від виробників Openteck, Steko та інших.

Перш ніж вибрати конструкцію, варто звернути увагу на тип профільної системи. Мають значення товщина, кількість камер, монтажна глибина. Склопакети бувають різними залежно від кількості камер. Для клімату України найкраще обирати двокамерні, товщиною від 40 мм. Важлива наявність сталевого підсилювача шириною від 1,5 мм.

Чому вигідно купити металопластикові вікна

Популярність конструкцій пов’язана з їхніми чисельними перевагами. Серед головних плюсів варто виділити такі:

  • бюджетна вартість. Встановлення ПВХ вікна вийде набагато дешевше, ніж алюмінієвої чи елітної дерев’яної конструкції. У різних виробників можна купити євровікна за мінімальною вартістю — усі мають якісні характеристики;
  • довговічність. Металопластикові системи добре витримують будь-які негативні зовнішні впливи. Вони не псуються через температурні перепади або прямий контакт із ультрафіолетом, зберігають функціональність в сильний мороз;
  • енергоефективність. Металопластикові вікна добре зберігають тепло всередині будівлі. Це сприяє зменшенню суми до сплати за опалення.

Конструкції мають кілька контурів ущільнення, тому добре захищають від сторонніх шумів.

Пластикові вікна з Vikna.ua — вигідно та надійно!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *