<

В чому особливість годинників хублот?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:10 | 15.02.2023 / Статті / /
Перегляди
92
/ Коментарі відсутні

Аксесуари завжди супроводжували світських людей. Особливою популярністю користувалися наручні годинники. З їх допомогою чоловіки підкреслювали своє хороше фінансове положення, адже коштували вони надзвичайно дорого.

Не дивно, що і сьогодні наручні годинники знаходяться в тренді. Але тепер такі аксесуари носять як чоловіки, так і жінки. Компанії з віковою історією створюють свої моделі, втілюючи в них майстерність. Не меншою популярністю користується і відносно молодий бренд хублот. На думку експертів, Імідж компанія повноцінно змагається з професіоналами та займає гідне місце на ринку.

Конкурентноспроможними годинники Hublot копії одночасно є за якістю та вартістю. Продукція фірми увійшла в топ-найдорожчих у світі. Не дивно, що оригінал можуть дозволити собі купити тільки дуже заможні люди. Однак є вихід – придбання високоякісної репліки, яку неможливо відрізнити зовні. Особливість копії приховується у використанні дешевших матеріалів, а не дорогоцінних сплавів та каміння.

Характерні відмінності

Наручні годинники хублот ніколи не залишаться без уваги. Назва марки в перекладі означає «ілюмінатор», а тому ця тематика присутня практично в кожній моделі. Характерними особливостями наручних годинників є:

  • Лаконічні лінії, які нагадують плавність корабельного ілюмінатора. Абсолютно ідеальний корпус виглядає витончено і розкішно.
  • Каучукові браслети, які мають аромат ледь помітний ванілі. Асоціативний ряд виникає і за рахунок тютюнових кріплень.
  • Присутність самоцвітів. Багато моделей оздоблюється камінням, тим самим створюючи індивідуальний дизайн.

Компанія випустила 6 лінійок наручних годинників. За поєднанням непоєднуваного звертаються до добірки Big Bang. Ці моделі складаються з різних матеріалів, які неможливо представити разом. Завдяки копіткій роботі дизайнерів класичні і інноваційні матеріали гармонують між собою, надаючи годинникам особливостей. Hublot BigBang не чутливі до світла, морської води, механічних пошкоджень. З роками аксесуари не втрачають своєї первозданної краси.

Aero Bang – це яскраві моделі для харизматичних особистостей. Годинники даної колекції вирізняються точністю. Кожна модель оснащена автоматичним підзаводом, є водонепроникними.

Tutti Frutti – ще одна лінійка, в якій присутні насичені відтінки. В дизайні наручних аксесуарів присутні апельсиновий колір і лимонні відтінки, свіжа палітра тропічних ківі, манго, банану.

Колекція King Power відрізняється спортивною стилістикою. Один з її елементів – великий циферблат. В моделях є додаткові циферблати, секундомір, індикатор дати.

Classic Fusion – це видимий мінімалізм з тонким корпусом.

Примітно, що всі вироби Hublot вирізняються деталізованістю механізмів, багатофункціональністю та неординарністю. Саме тому стилісти imidge рекомендують звернути на них увагу молодим та енергійним людям, які не бояться без слів розповісти про свою особливість.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *