<

У ВООЗ дали рекомендації, з якого віку та як повинні носити захисні маски діти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:55 | 23.08.2020 / Статті / , /
Перегляди
294
/ Коментарі відсутні

Всесвітня організація охорони здоров’я оприлюднила рекомендації щодо правил носіння захисних масок дітьми – після 12 років, вони мають носити їх нарівні з дорослими. Молодшим дітям варто надягати маски, тільки коли неможливо дотримуватися дистанції.

Про це пише Deutsche Welle, – передає Апостроф.

Згідно з рекомендаціями ВООЗ, опублікованими 21 серпня, дітям від 6 до 12 років носіння масок в більшості випадків не рекомендується. Їм краще дотримуватися соціальної дистанції. Однак якщо це неможливо, діти можуть надягати маски. Йдеться про школи, хоча, як визнають експерти, маски можуть ускладнювати процес навчання.

ВООЗ не рекомендує маленьким дітям носити маски, так як вони не можуть правильно одягати і знімати їх самостійно. Разом з тим наголошується, що пластикові екрани забезпечують менший захист, ніж медичні захисні маски.

Експерти до теперішнього часу не з’ясували, наскільки діти сприяють поширенню коронавірусної інфекції.

За даними ВООЗ, діти і підлітки до 18 років становлять від 1 до 7 відсотків заражених на коронавірус, а кількість летальних випадків від COVID-19 в межах цієї групи, значно нижча в порівнянні з іншими віковими групами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *