<

Який телефон очолює топ продажів магазину eStore

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:25 | 2.07.2021 / Статті / /
Перегляди
2497
/ коментарів 7

Більшість сучасних користувачів смартфонами віддають перевагу iPhone. І хоча щороку виходить маса моделей інших брендів, деякі з яких крутіше в плані заліза, їм все одно не зрівнятися з високотехнологічною продукцією Apple. Той, хто хоч раз користувався гаджетами цієї компанії, ніколи не захоче перейти на продукцію якогось іншого виробника. Айфон XR, Айфон 12 і Айфон 11 в eStore є найбільш затребуваними. Розглянемо, чим ці телефони привернули увагу покупців.

Бюджетний iPhone XR

XR позиціонувався Apple як найбільш доступний смартфон у лінійці 2018 року. І це дійсно так. Але по потужності цей телефон майже не поступається своїм побратимам із серії X.

За своїм дизайном iPhone XR повністю відповідає духу 10-й серії айфонів. Девайс має стильний скляний корпус з елегантними алюмінієвими боковинами. Якість збірки чудове, що в порядку речей у девайсів Яблука.

LCD-дисплей з роздільною здатністю 6,1 дюйма підтримує технологію True Tone і широкий діапазон кольорів. Рівень глибини чорного дивно високий для LCD. Є захист від пилу і води IP68, завдяки чому пристрій не перестане працювати в разі потрапляння під дощ або занурення в воду на 30 хвилин.

Встановлений на цій моделі чіпсет А12 Bionic має 8 обчислювальних ядер і може щомиті здійснювати до 5 трлн. операцій. Графіка переміщається плавно і без пригальмовувань навіть під час гри в PUBG і інші «важкі» відеоігри завдяки ОЗУ в 3 Gb.

Акумулятор ємністю 2 942 мАг дозволяє працювати автономно цілу добу. А якщо ви будете грати або переглядати ролики на YouTube, то час використання скоротитися до 6 годин.

iPhone 11 – найдоступніший смартфон Apple лінійки 2019 року

Айфон 11 є найбільш доступним смартфоном лінійки 2019 року. Він став гідним спадкоємцем свого попередника XR. Модель має ті ж розміри, але отримала ряд нових варіантів забарвлення, більш ємний акумулятор, камеру, що складається з 12-мегапіксельних надширокого і широкого об’єктивів.

Діагональ LCD-екрану у цього смартфона становить 6,1 дюйма. Він радує деталізованої, яскравою, соковитою картинкою. Дисплей захищений загартованим за допомогою іонізації захисним склом, яке здатне витримувати сильні удари і падіння. Незважаючи на такий великий екран, пристрій зручно лежить в руці, а всіма його функціями без праці можна користуватися однією рукою.

«Серцем» девайса є процесор А13 Bionic. Завдяки йому апарат не тільки легко справляється з повсякденними завданнями, але і дозволяє грати в ресурсомісткі ігри без зависань. Обсяг ОЗУ становить 4 Gb, а внутрішнього накопичувача – 64, 128, 256 Gb в залежності від модифікації. Можливості установки карти пам’яті немає.

Фронтальна камера з роздільною здатністю 12 Мп відмінно справляється з розпізнаванням глибини поля і ефектом розмиття, що дає можливість створювати якісні портретні фото. Також фронталка може записувати відеоролики в 4К з ефектом уповільнення.

Головна камера підтримує Smart HDR і електронну стабілізацію картинки. Також вона отримала другий фотосенсор з дозволом в 12 Мп з оптичною стабілізацією. Але головною особливістю камери 11-ї моделі є наявність нічного режиму зйомки, що дозволяє отримувати чіткі і красиві кадри в сутінках і темряві.

Акумулятор ємністю 3 110 мАг дозволяє пристрою працювати автономно цілий день. Повна зарядка батареї займає 3,5 години, а при використанні опції швидкої зарядки запас акумулятора поновиться на 50% вже через 30 хвилин.

iPhone 12 – найзатребуваніший смартфон 2021 року

Ця модель була представлена ​​Apple в жовтні 2020 року. Вона швидко завоювала популярність серед користувачів і стала купується моделлю. Від своїх попередників Айфон 12 https://estore.ua/smartfony/iphone-12/  відрізняється в першу чергу оновленим дизайном. Телефон з прямими торцями виглядає вельми привабливо.

OLED-екран з діагоналлю 6,1 дюйм з максимальною яскравістю 1 200 ніт забезпечує глибокі, соковиті кольори при будь-якій ситуації. Пристрій зручно лежить в долоні. Дисплей захищений високоміцним склом Ceramic Shield, яка в 4 рази міцніше того, яке використовувалося на 11-й моделі.

Апарат функціонує на процесорі А14 Bionic, що гарантує йому високу продуктивність. Він володіє 16-ядерної системою машинного навчання, 4-ядерний графічною системою і 11,8 мільярдами транзисторів. Все це дозволяє даному апарату вирішувати завдання будь-якої складності. Також є система Neural Engine, яка дозволяє смартфону запам’ятовувати звички свого господаря і запам’ятовувати його обличчя.

Плавність роботи забезпечується 4 Gb оперативної пам’яті. Що стосується внутрішнього накопичувача, то в продажі є моделі з 64, 128 і 256 Gb.

Девайс обладнаний подвійним фотомодулем по 12 Мп з удосконаленими можливостями для створення високоякісних фотографій і відеоконтенту. Збільшена на 35% світлочутливість дає можливість відмінно знімати при нерівномірному і яскравому або при слабкому освітленні. Наявність сканера LiDAR дозволяє отримувати більш глибокі кадри і використовувати додатки доповненої реальності.

Акумулятор тут трохи менший, ніж у його попередника (2 815 мАг), але завдяки енергоефективного процесора він здатний забезпечити йому більшу автономність. Наприклад, при змішаному режимі він може пропрацювати 26 годин, а в разі перегляду відео – 17 годин. Недарма цей телефон сьогодні є таким, що найчастіше купується в eStore.




коментарів: 7
  1. Якщо окрім понтів і відносно непоганої камери ви згідні терпіти купу незручностей то Айфон саме для вас! З кожним оновленням додатки з магазину Appstore все частіше зависають і вилітають. Батарея надто вже слабка. Сьогодні вже на ринку безліч смартфонів, які при аналогічному навантаженні працюють в 3 рази довше. Немає можливості установки microSD-карт. Немає можливості встановити додаткову Сім-карту. Відсутня можливість підключення до ПК як USB-накопичувача, для прямого закачування музики і файлів. Наявність унікального USB-кабелю, який не підходить до інших пристроїв. При цьому він не надійний і невиправдано дорогий. Уже через рік активної експлуатації часто переломлюється. На екрані відсутні віджети, під себе здійснити настройку інтерфейсу – неможливо. Доступні до зміни хіба що заміна фону робочого столу і перестановка іконок. Ну і звичайно вартість… Хіба за такі гроші може випадати з камери телефону скло, хрустіти кнопки, барахлити динамік, відшаровуватися дисплей? Ще й трапляються випадки, коли Айфони гнутися в кишені)). Аже якість і надійність матеріалу не найкращої якості.. Ну і наостанок не може не насторожувати наявність величезної кількості підроблених iPhone, які від оригіналу відрізнити досить складно.

  2. Едина незручність айфону це ціна, в іншому до нього немає ніяких претензій. І ціна визначає можливість користуватися айфоном чи ні. Всі недоліки про яки пишуть вигадані.

  3. “хто хоч раз користувався гаджетами цієї компанії, ніколи не захоче перейти на продукцію якогось іншого виробника”
    – що за нісенітниця? Знаю багато випадків коли з iphone переходять на щось інше, я в тому числі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *