<

Топ-5 ідей для літньої відпустки від Doba.ua

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:59 | 23.03.2018 / Статті /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

Зовсім скоро сезон літніх відпусток. І нехай поки здається, що до них ще дуже далеко, не встигнете оговтатися, як завтра вже буде перший вільний день. Тому готуватися до неї потрібно уже зараз. З чого почати і куди поїхати? Разом із порталом добової оренди житла Doba.ua ми підібрали 5 варіантів для літньої подорожі.

  • Водні розваги

У спеку хочеться залізти у солоне море і не вилізати з нього до самого вечора. Маючи в запасі кілька вільних днів, це дійсно легко влаштувати: достатньо прихопити з собою рушника і вирушити в Одесу. Тут, як завжди, велелюдно, тому можна вирушити до меншого містечка, де ніхто не завадить відпочинку. Однак якщо одеський гамір залишається для вас невід’ємною частиною морського відпочинку, сплануйте його заздалегідь, щоб не пропустити найцікавіше.

  • Злиття з природою

Нині серед українців став популярним еко-туризм. Такий відпочинок не лише економніший, він пронизаний духом авантюризму і злиттям з природою. Досвідченим мандрівникам достатньо взяти намет, консерви і свого залізного коня, а новачкам, швидше за все, варто підстрахуватися і спланувати свій маршрут із можливістю доїхати транспортом і заночувати у місцевих. І так, і так, подібний відпочинок не шкодитиме природі і точно запам’ятається надовго.

  • Споглядання прекрасного

В нашій країні стільки чудових місць, які обов’язково треба відвідати, що очі розбігаються! Наприклад, класикою українського туризму стали поїздки до Львова. Люди щороку приїздять до цього міста заради незабутньої архітектури, пива та кави і, звичайно, місцевого колориту. Але якщо натовп людей заважає вам споглядати прекрасне, можна вирушити до не менш прекрасного міста: там і доїхати не проблема і вигідніша оренда. Івано-Франківськ останні роки справді набрав нечуваної популярності і скоро, можливо, зможе позмагатися зі Львовом за туристичну першість у Західній Україні.

  • Нові відкриття

Зарядитися новими враженнями насправді дуже просто, наприклад, можна вирушити у мандрівку автостопом. Якщо плануєте вирушити великою компанією, її можна перетворити на справжні змагання: хто першим дістанеться до пункту призначення.

Якщо вирішили відкривати для себе не лише нові способи пересування, але й нові міста, варто вибрати обласний центр, де можна спокійно прогулятися вулицями. Тернопіль або Ужгород можуть стати чудовим напрямком для такої подорожі, адже вони гарні і для багатьох досі незвідані, крім того, там дійсно безпроблемна оренда квартир. Вінниця, до речі, теж чудовий варіант, бо можна не лише місто подивитися, але й заскочити на вражаюче шоу фонтанів.

  • Вихідні інтроверта

А для найбільш лінивих та або тих, хто взагалі не витримує спеку, наостанок ми підготували затишний варіант літніх розваг — це класичний відпочинок вдома. Таку відпустку можна назвати «ідеальним вихідним інтроверта», коли від високих температур рятує не море, а кондиціонер, замість атракціонів — телевізор, а вечори у клуба замінює онлайн-гра. Звичайно, не кожен оцінить такий відпочинок, але якщо ви постійно працюєте з людьми, трохи відлюдькуватих домашніх вихідних зайвими не будуть. Тому вперед, гра на паузі вічно не стоятиме! :)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *