<

Телевізор – універсальне джерело розваг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 16.02.2023 / Статті / /
Перегляди
81
/ Коментарі відсутні

Сучасний пристрій виведення зображення під назвою телевізор стає ідеальним засобом розваги та відпочинку у вільний час. Раніше це було джерелом новин, але сьогодні це можливість для підключення приставки та розваг, а також перегляду фільмів, серіалів та інших відео з різних зовнішніх джерел.

При виборі потрібно враховувати призначення пристрою, що дозволить визначитися з роздільною здатністю, діагоналлю, роз’ємами та додатковим функціоналом з характеристиками. Тут https://comfy.ua/flat-tvs/ є можливість знайти великий асортимент пристроїв під різні завдання та уподобання. Ознайомлення з телевізорами спрощується детальним описом, наявністю характеристик і фотографій.

Типи підсвічування

Якість підсвічування визначає в цілому якість картинки. Виробники нашого часу оснащують свої пристрої наступними варіантами технологій:

  1. OLED. Використовуються органічні світлодіоди, що відрізняються високою контрастністю, глибиною чорного кольору та високою яскравістю. Товщина моделей при такому підсвічуванні складе 6 см;
  2. QLED. Технологія на основі “квантових точок”, яка створить насичену картинку з відображенням широкої палітри відтінків, забезпечуючи одночасно глибину чорного кольору;
  3. QNED. Підсвічування Mini LED поєднується з технологією Quantum Dot NanoCell, а це підтримує оптимальну контрастність та яскравість;
  4. NanoCell. Нова технологія із застосуванням наночастинок, щоб поглинати надмірні світлові хвилі, а це призводить до створення чистоти та природності кольору;
  5. LED. Часто використовується рішення, коли LCD-матриця підсвічується світлодіодами.

Під кожну задачу потрібно вибирати різні варіанти технології. Під ігри підійде одне підсвічування, під звичайні серіали та фільми, а також у випадках, коли кімната надто яскрава, потрібно вибирати інший варіант підсвічування.

Основні функції

Практично всі телевізори, що продаються сьогодні, оснащуються функцією Smart TV, що дозволить отримати доступ до різних сервісів в режимі онлайн. Бездротова технологія Wi-Fi спрощує підключення зовнішніх пристроїв і дозволить використовувати телевізор як браузер.

Стандартне зображення завжди можна покращити за допомогою технології HDR, щоб отримати живішу і яскравішу картинку. Деякі телевізори мають частоту понад 100 ГГц, що створює плавне зображення. Це важливо, якщо телевізор використовується з підключеною ігровою приставкою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *