<

Світ моди оголосив 9 трендів гардеробу на весну 2021

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:20 | 27.02.2021 / Статті / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Передвесняне сонце починає зігрівати, тому можна потроху діставати легкі речі з шафи, тим паче вахівці моди оголосили нові тренди на грядущий сезон.

Wonderzine.ua розповів, що актуально цього сезону та на які елементи гардероба варто задивитися.

Пастельні кольори

Стилісти радять відкласти темний одяг та звернути увагу на пастельні відтінки, особливо на лавандовий та м’ятний. Не бійтеся комбінувати їх: ніжні кольори гармонійно доповнюють одне одного.

Штани вільної посадки

З коротким топом, піджаком, водолазкою, сорочкою – штани вільної посадки можна назвати універсальним елементом гардероба. Модними будуть як більш спортивні моделі у стилі нульових, так і ті, що підходять для офісу.

Вирізи

Тонкі або хаотичні вирізи на одязі – простий та одночасно незвичний тренд, який одразу робить образ цікавішим.

Яскраві принти

Цієї весни можна спокійно дотримуватися правила: «Що більше – то краще». Чому б ні? Нам усім зараз не завадить яскравіших кольорів.

Напівпрозора тканина

Напівпрозорі водолазки та боді– хороший варіант для неоднозначної весняної погоди, коли вже тепло, але одним шаром одягу не обійдешся. Такі речі можна комбінувати по-різному: з майкою, як це зробили Givenchy, контрастною строгою спідницею, як на показі Prada, або із джинсами та курткою.

Міні

Dolce & Gabbana пропонують комбінувати міні з оверсайз-сорочками, Miu Miu – з тенісками. Для образу у стилі 60-х спідницю можна поєднати з актуальними високими чоботами до коліна.

Спорт

Цього сезону актуальність спортивного одягу можна пояснити: з карантином ми звикли до комфорту. На показах сезону SS 2021 моделі позували у велосипедках, спортивних костюмах та об’ємних світшотах.

Кросівки з минулого

Кросівки та кеди з олдскульним дизайном зручні, універсальні та актуальні цього сезону. Для розслаблених весняних образів поєднуйте їх з улюбленими джинсами, косухою або ж мініспідницею.

Масивні прикраси

Великі сережки або браслети доповнять мінімалістичний весняний образ. Наприклад, довгу сукню-комбінацію або офісний костюм. Радимо придивитися до прикрас недосконалих рельєфних форм.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *