<

Suzuki Grand Vitara – відмінне авто, щоб вирішувати повсякденні завдання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 4.02.2022 / Статті / /
Перегляди
604
/ Коментарі відсутні

Компактних розмірів кросовери давно користуються популярністю серед українських водіїв. Вони універсальні, недорогі і невибагливі в обслуговуванні, зручні і мають прекрасні ходові якості. Універсальним рішенням можна вважати японський автомобіль Suzuki Grand Vitara, що забезпечує вирішення великої кількості завдань на дорозі.

Автомобіль доповнюється рамою, що є його головним плюсом. На вибір доступно два двигуни на 1,6 та 2,4 літри, а потужність 106 та 166 кінських сил відповідно. Відвідавши сайт suzuki можна оцінити фотографії та характеристики транспорту. Там є можливість отримати консультацію у менеджерів і зробити замовлення транспортного засобу. У повній версії авто оснащується двигунами на 2 або 2,4 літра.

Переваги автомобіля

Думки автолюбителів не розходяться. Цей транспортний засіб має кілька ключових переваг:

  • надійні та перевірені часом двигуни;
  • ідеальна керованість та прохідність;
  • тяговитий повний привод;
  • просторий салон;
  • хороша безпека.

Автомобіль чудово почувається в різних ситуаціях та умовах експлуатації. Він підходить під бездоріжжя і є відмінним помічником для рибалок, мисливців і просто мандрівників, які бажають проїжджати незвичайними і складними місцями.

Особливості двигунів

Важливо стежити за рівнем мастила та перегрівом, особливо на двигунах 1,6 літрів. Ланцюг ГРМ експлуатується протягом 100-110 тис. км і його своєчасна заміна – це гарантія стабільності силового агрегату. На двигунах 2,0 та 2,4 літри необхідно своєчасно замінювати ролики приводного ременя. Це потрібно робити кожні 50 тис. км.

Ходова частина

Незалежна підвіска є гарантом м’якого та плавного ходу. При активній їзді необхідно часто замінювати втулки та стійки стабілізатора. Передні амортизатори рідко доїжджають до 100 тис. км, а їхня заміна при активній їзді знадобиться набагато раніше.

Ступові підшипники та важелі вважаються міцним елементом. Більшість автомобілістів змінюють їх лише на пробігу 120 тис. км. Гальмівні колодки у передній частині змінюються кожні 40 тис., задні – кожні 60 тис. Гальмівні диски забезпечать ефективну роботу протягом 100 тис. км пробігу. При активній їзді пробіг зменшується в два рази.

Висновок

Suzuki Grand Vitara – відмінний автомобіль за гарною ціною, що відрізняється чудовими технічними характеристиками та параметрами. У руках дбайливого господаря автомобіль даруватиме позитивні емоції та гарний настрій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *