<

Скоротити адмінштат і збільшити видобуток. Як хочуть допомогти шахтарям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 23.04.2015 / Статті /
Перегляди
0
/ коментарі 2

У Міненерго запропонували програму реформування вугільної галузі

Одним із завдань в рамках реформування вугільної галузі Міністерство палива та енергетики України ставить збільшення видобутку на державних шахтах, що дозволить знизити собівартість продукції, – пише Корреспондент.

У міністерстві зазначають, що знаходяться в його управлінні шахти збиткові через відсутність реформування в останні 20 років, застарілих фондів, складних геологічних умов видобутку, обмеження експортного потенціалу у зв’язку з високим вмістом сірки у вугіллі, затримки в розрахунках та ухилення від оплати з боку “>В рамках програми запланована оптимізація непрофільних активів вугільної галузі, і скорочення чисельності адміністративного персоналу на шахтах.

“Надлишкова кількість адміністративного персоналу шахт і вугільних підприємств обтяжує собівартість. Оптимізація персоналу почнеться саме з них, ми будемо аналізувати кількість залучених людей по всьому виробничому ланцюжку. Курс на збільшення видобутку дозволяє зберегти роботу більшості шахтарів”, – йдеться в документі.

Крім того, планується консервація та / або ліквідація держшахт, відпрацювання запасів яких економічно недоцільна. Згідно з документом, консервації підлягають п’ять шахт, ліквідації – шість. “>Оптимізації підлягають 24 держшахти. “>Міненерговугілля також ставить завдання по створенню беззбиткової, інвестиційно-привабливою державної вугільної компанії, здатної з другого півріччя 2016 здійснювати виробничо-господарську діяльність без залучення державної фінансової підтримки.

https://energyreform.uacrisis.org




коментарів: 2
  1. Нооволинські шахтарі, що поїхали до Києва, у випадку організації безладів іноземною спецслужбою на 9 травня можуть бути використані, як помічники сепаратистів. Ви добре знаєте, хто організував вас і повіз у столицю. Ви готові до розвитку такого сценарію? Зможете потім дивитися в очі землякам?

    • Шахтарів повіз у Київ Гарбузюк та компанія, які не хочуть бути люстрованими та відлученими від корита

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *