<

Скільки можна зекономити на збірці ПК

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 30.08.2021 / Статті / /
Перегляди
373
/ коментарі 3

Переваги збірки пк на замовлення. Скільки можна зекономити на підборі комплектуючих для комп’ютера?

Як можна зекономити на купівлі ПК

У сучасному світі комп’ютер грає важливу роль, оскільки його використовують, як для роботи, так і для навчання, відпочинку. Наявність ПК вдома – це великий плюс, проте не кожен має можливість дозволити собі таку техніку. Якщо бюджет замалий, то можна розглянути не купівлю вже готового комп’ютера, а його збірку. Зараз набагато простіше зібрати комп’ютер завдяки допомозі спеціаліста, аніж роками відкладати кошти на готову техніку з магазина.

Переваги збірки ПК на замовлення

Далеко не кожна людина зможе зібрати ПК самостійно. Для цього потрібно знати абсолютно всю «начинку», інші важливі моменти, в яких зазвичай розбирається лише хтось з великим досвідом. Купівля техніки в магазині – це швидко, не потрібно витрачати нерви, час, зусилля, проте переплата може бути від 50 до 90%. Навіщо обирати такий варіант, коли можна просто замовити збірку.

Зараз потужну техніку можна відтворити навіть з доволі бюджетних комплектуючих, потрібно просто знати місця, де їх замовляти та розбиратися в популярних виробниках. Професійний підбір комплектуючих для збірки комп’ютера допоможе створити ідеальний варіант, як для ігор, проведення стримів, так і для роботи або навчання.

Переваги збірки ПК:

  • нижча вартість;
  • підходить під індивідуальні запити;
  • є гарантія на деталі.

Якщо у потенційного користувача вже є  комп’ютер та він хотів би зібрати потужнішу модель, то можна навіть використовувати якісь деталі, які вже є вдома, якщо вони досі мають гарні характеристики та підходять під поставлене технічне завдання. Такий варіант допоможе непогано зекономити.

Якщо людина намагатиметься збирати комп’ютер самостійно, то вона може зіштовхнутися з великою кількістю недоліків. Наприклад, можна через відсутність досвіду придбати неоригінальну деталь, допустити помилку під час виконання монтажних робіт, купити просто не ту запчастину, через що система не працюватиме. Якщо у вас є бажання швидко зібрати свій пк, то краще просто звертайтеся до спеціаліста.

Поради при збірці комп’ютера

Підбір комплектуючих – це не найлегше завдання, з яким в принципі можна зіштовхнутися. Навіть якщо ви плануєте довіритися спеціалістові, слід хоча б трохи розбиратися у всій специфіці. Так вдасться спілкуватися з майстром однією мовою й це значно полегшить співпрацю.

Перше, на що потрібно звертати увагу під час збирання ПК – це процесор. Якщо потенційний користувач планує постійно працювати з великою кількістю мультимедійного контенту, то краще брати «залізо» з великою потужністю.

Елементи, які повинні бути в ПК:

  • оперативна пам’ять;
  • відеокарта;
  • процесор;
  • материнська плата;
  • монітор;
  • системний блок;
  • жорсткий диск.

Це той мінімальний набір елементів, без яких комп’ютер просто не працюватиме. В ідеалі блок живлення повинен бути потужніший за процесор. Якщо з’ясується, що він не підходить за своїми характеристиками, то час від часу комп’ютер буде просто самостійно вимикатися, нагріватися.

Якщо ви не бажаєте витрачати багато часу на те, щоб обирати відеокарту, порівнювати характеристики, бренди, читати велику кількість відгуків в інтернеті та шукати, де можна дешевше придбати цей елемент, то просто зверніться до спеціаліста. Він зможе швидко, професійно та якісно зібрати персональний комп’ютер на замовлення. Абсолютно всі ключові моменти від замовника будуть застосовані. Статистика стверджує, що на самостійній збірці потенційний користувач зможе заощадити від 20 до 70% в порівнянні з купівлею готового ПК. Це дуже вигідно та зручно, тому чому б не розглянути такий варіант. До того ж, зараз працює велика кількість майстрів, до яких можна звернутися.   




коментарів: 3
  1. А мишку, мишку чом не згадали? Без неї силою думки ви навряд чи зможете керувати курсором. Та й на клавіатурі якось легше строчити такі статті)

  2. І без потужної відеокарти (як і звукової) можна прожити, вони можуть бути інтегрованими. І шнури живлення б не завадили)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *