<

Шовк Армані. Плюси та мінуси використання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 15.03.2023 / Статті / /
Перегляди
1595
/ Коментарі відсутні

Шовк Армані — надзвичайна ніжна та витончена тканина, що надає речам привабливого зовнішнього вигляду. Ціна її істотно нижче, ніж у натурального шовку. Але відрізнити якісний аналог Армані від полотна, виробленого з натуральних волокон тутового шовкопряда на око майже не можливо.

Різновиди та особливості

Цей матеріал не можливо сплутати ні з чим іншим. Які б речі не виготовлялись з полотна, вони виглядають дорого та вишукано. За складом тканина шовк Армані являє собою сукупність синтетичних ниток, зазвичай нейлону та спандексу. Їх атласне плетіння забезпечує ідеальну гладкість тканини й характерний лоск.

Окремих різновидів у шовку Армані немає. Єдине чим відрізняються тканини одна від одної – фарбування. В інтернет-магазині тканин Атлас представлені тільки якісні полотна, з яких можна зшити бездоганні плаття, блузки та костюми.

Щодо особливостей матеріалу, то можна відзначити:

  • надзвичайну легкість;
  • пружність;
  • низьку гігроскопічність;
  • відсутність зминання;
  • міцність.

Тканина не зберігає тепло і, навіть, має охолоджувальний ефект. Саме тому вона є ідеальним рішенням для пошиття літнього одягу. А ось взимку в одежі з шовку Армані буде доволі прохолодно.

Переваги та недоліки

Головна перевага штучного шовку – його практичність. Речі не потрібно прасувати. А сама матерія дуже зручна в користуванні. З нею легко працювати, для створення одягу використовувати полотна зможе навіть початківець.

Але є й певні недоліки. По перше, матеріал боїться високих температур. Якщо не використовувати спеціальний режим прасування можна значно пошкодити тканину. По друге, штучний шовк може накопичувати статичну електрику. Щоб отримувати комфорт від носіння треба користуватися антистатиками. А ще на шовковому полотні можуть з’явитись зачіпки. Не варто поводитись з ним надто агресивно.

Звісно, ці незначні незручності не можуть перебільшити переваги полотна. Якщо ви хочете мати якісний і красивий одяг, обов’язково замовте собі шовк Армані для створення бездоганних речей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *