<

Що подарувати чоловікові: 47 найкращих ідей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:35 | 21.07.2022 / Статті / /
Перегляди
2833
/ Коментарі відсутні

Як підібрати вдалий подарунок чоловікові — це питання ставлять собі не лише жінки, але ті ж самі чоловіки. Важливо врахувати інтереси людини, її професійну діяльність, побажання, конкретний привід. Не заплутатися в різноманітті варіантів і прийняти вдале рішення допоможе список з 47 кращих ідей презентів для чоловіка.

Найкращі подарунки для чоловіків з конкретним захопленням

Вподобання й хобі — найкраще поле для вибору вдалих подарунків. Тож зважайте на інтереси людини:

  1. Автолюбителям. Тим, хто вважає автівку своєю сім’єю, стане в пригоді талон на пальне або сертифікат на обслуговування на СТО. Якщо хочеться подарувати конкретну річ, нею може стати відеореєстратор, автомобільний пилосмок, мультитул, чохли для сидіння.
  2. Спортсменам. Активні чоловіки віддають перевагу практичним й корисним подарункам. Наприклад, це може бути сертифікат на кілька занять в улюбленому тренажерному залі. Підійде професійний спортивний інвентар: гантелі, гиря, м’яч, захисний шолом. Якщо хочеться презентувати щось грандіозне, то зверніть увагу на перекладину, тренажер, сноуборд або лижі. Також не забувайте про одяг і аксесуари: сумки, спортивні костюми, кепки, пляшку для води.
  3. Музикантам. Люди, котрі захоплюються музикою, цінують не лише практичність, але й емоційну складову. Тому гарним сюрпризом стане квиток на концерт улюбленого виконавця або стара вінілова пластинка. Також можна презентувати безпровідні навушники, водонепроникну колонку для душу й гамірних вечірок біля басейну. Якщо людина грає на певному музичному інструменті, то чому б не оновити його?
  4. Любителям технологічних новинок. Ідей безліч: смарт-годинник, розумний світильник, квадрокоптер, система для організації розумного дому, зовнішній накопичувач, джойстик до ігрової приставки. Все залежить від бюджету й рівня близькості з чоловіком.

Стандартні ідеї подарунків чоловікові

Якщо інформації про захоплення й уподобання людини надто мало, завжди можна вибрати презент, який задовольнить кожного:

  1. Приладдя для відпочинку на природі. Це може бути складний мангал або електричний гриль. Підійде туристичний рюкзак або якісне взуття outdoor. Ліхтарик, намет, набір для виживання в диких умовах — теж гарні й цікаві варіанти.
  2. Предмети для домашнього затишку. Теплий халат, ароматичні свічки, картина або вічнозелена рослина, набір бокалів або кухлів для пива — підійде все.
  3. Стильні аксесуари. Якісний шкіряний гаманець, підтяжки, тримач для карток — такий презент стане в пригоді будь-якому чоловікові.

Що подарувати чоловіку, якому нічого не потрібно

Не буває людей, котрим нічого не потрібно. Просто хтось не хоче занадто довго обдумувати подарунок, а комусь взагалі не зручно їх приймати, особливо якщо стосунки ще не надто тісні. Тож в такому випадку краще віддати перевагу подарунковому сертифікату. Так людина зможе вибрати дійсно корисну й потрібну річ, при цьому не відчуваючи незручності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *