<

Розумні рішення в сучасних холодильниках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:21 | 27.01.2023 / Статті / /
Перегляди
93
/ Коментарі відсутні

У кожній оселі є агрегат для збереження продуктів. Але в новітніх моделях створюються спеціальні умови для кожного різновиду їжі. Це дає змогу зберегти корисні якості та свіжість продуктів упродовж тривалого терміну. Використання інноваційних рішень виробниками побутової техніки привело до створення холодильників, що принципово відрізняються від попередніх лінійок. Розглянемо переваги сучасних моделей, створені з використанням новітніх технологій.

Системи охолодження та заморозки

Навіть у бюджетних варіантах є корисні функції, які корегують температуру в камерах холодильників. Моделі з повним набором режимів, що змінюють стандартні налаштування та розширюють можливості агрегату, можна вибрати тут: https://eldorado.ua/uk/holodilniki/c1061560/. У них корисні такі технології:

  • швидке заморожування: вмикають під час закладання нової партії фруктів або ягід для збереження їхньої структури та вітамінів;
  • суперохолодження: для різкого зниження температури гарячих напоїв та страв;
  • авторозморожування: у камерах завдяки системі No Frost та постійній циркуляції повітря створюються умови для запобігання утворення снігового нальоту;
  • режим «Відпустка»: підтримує роботу морозилки, а в основній камері температура підвищується.

Бажано, щоб в агрегаті були зони свіжості, у яких встановлюються параметри температури та вологості. Вони різні для груп продуктів. Для зелені та овочів, наприклад, вологість повітря має підтримуватися на рівні 90–95%, а для м’яса — 50%.

Інновації в конструкції

Виробники випускають різні варіанти холодильників для самостійного розташування або вбудованого монтажу. Користуються попитом агрегати великих розмірів та місткості. В інтернет-магазині за посиланням https://eldorado.ua/uk/holodilniki/c1061560/17257=63833/ можна вибрати моделі Side-By-Side, у яких морозильна камера розташована поруч з охолоджувальною та облаштована окремими дверцятами з полицями.

Популярні варіанти з антибактеріальними властивостями. Вони не дають плісняві розмножуватись. Це досягається завдяки:

  • спеціальному покриттю з частками срібла;
  • ультрафіолетовому випромінюванню;
  • іонізації.

Розумні холодильники

Підключення пристрою до інтернету допомагає керувати режимами та функціями зі смартфона або іншого гаджета. Така техніка сумісна з іншими пристроями у спільній концепції «розумного будинку». Нові технології дають змогу:

  • отримувати інформацію про відчинені двері, зниження температури або несправність;
  • перемикати режими;
  • відстежувати наявність необхідних інгредієнтів для страв, а також їхніх термінів придатності.

Розроблені холодильники, які дають рекомендації щодо правильного харчування та купівлі відсутніх інгредієнтів. Корисні та інноваційні функції впливають на вартість холодильника. Проте нові технології забезпечують правильне та безпечне збереження продуктів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *