<

Розповіли, як весело відсвяткувати Великдень усією сім’єю під час карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:45 | 15.04.2020 / Статті / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У 2020 році нам доведеться відзначати Великдень вдома. Але це не означає, що потрібно відмовитися від традицій і нудьгувати без діла.

Апостроф розповів, як весело, цікаво і з користю провести свято, підтримуючи традиції і не виходячи з квартири.

Паска

Для початку варто приготувати головне святкове частування. Можна купити паску в магазині, але все-таки краще і цікавіше спекти її самостійно. До того ж, в цьому занятті вам можуть допомогти ваші близькі. Це стане не тільки моментом дотримання традиції, але і приємним проведенням часу в колі сім’ї.

Крашанки

Це просте і веселе заняття не відніме великої кількості часу, але точно порадує вас і ваших близьких. Потрібно вибрати харчові барвники, зварити круто яйця і пофарбувати їх так, як вам хочеться. Ви можете зробити крашанки однотонними, або ж намалювати на них різні візерунки і малюнки.

Також можна використовувати спеціальні трафарети і наклейки. Ну і для любителів гламуру відмінною ідеєю стане додавання харчових блискіток. І головне – крашанками дуже весело стукати одну об другу, влаштовуючи справжнє сімейне змагання.

Писанки

Багато хто помилково вважає, що крашанки і писанки – одне і те ж саме. Однак, це зовсім не так. Крашанки – це варені яйця, які фарбують в найрізноманітніші кольори і потім їдять. Ну а писанки – порожні яєчні шкарлупки, на яких малюють справжні шедеври за допомогою фарб, пензлів і рідкого воску.

Щоб зробити писанку вам потрібно зробити в сирому яйці два отвори за допомогою голки. Потім акуратно видути з шкаралупи весь вміст. Після цього починається етап творчості – потрібно нанести на майбутню писанку основний колір, за допомогою олівця нанести контури узорів. Ну а потім розфарбувати шкаралупу фарбами.

Пошук крашанок та солодощів

Ця весела традиція прийшла у наші краї з США. Там на Великдень прийнято ховати крашанки і шоколадні яйця по всьому будинку, і вранці на свято відправлятися на їх пошуки. Така розвага сподобається як дітям, так і багатьом дорослим. Адже всім нам іноді хочеться просто трохи повеселитися і заодно поласувати чимось смачненьким.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *