<

Планшети від Apple: переваги та особливості модельних серій

14:46 | 29.05.2023 / Статті / /
Перегляди
41
/ Коментарі відсутні

Продукція від цього бренду давно підкорює серця користувачів. Багато хто з них намагається вибирати саме таку техніку і зокрема користується планшетами iPad, що є функціональними та довговічними пристроями з великим набором потрібних функцій та параметрів. У гаджетів завжди відомий дизайн та бездоганна робота завдяки високій продуктивності.

Планшет iPad можна порівнювати зі смартфонами Iphone. Єдина відмінність – розмір екрану. Практично кожен планшет епл у наш час може використовуватися як інструмент розваг, відпочинку, роботи та навчання. У ньому буде достатньо внутрішньої пам’яті для зберігання великої кількості документів, ігор чи фільмів.

Переваги планшетів iPad

Перша та головна особливість – це безпека, адже всі додатки в системі App Store ретельно перевіряються та аналізуються на наявність різних загроз. Наявність сховища ICloud створює повноцінну екосистему завдяки наявності єдиного облікового запису. Є можливість проводити синхронізацію та користуватися великою кількістю сервісів на кількох пристроях.

За бажання підвищити функціональність можна підключити клавіатуру Smart Keyboard, що спрощує роботу за планшетом. Великий сенсорний екран спрощує ігровий процес і водночас чудово підіймає настрій.

Модифікації пристроїв

Для зручності поділу виробник пропонує три серії планшетів:

  • Air. Набір функцій відрізняється простотою, а самі пристрої легкі та компактні. Є підтримка Nano Sim, також є сканер відбитків пальців. Діагональ дисплею 9.7 дюймів;
  • Mini. Компактний варіант попередньої моделі. Починаючи з третього покоління, пристрій доповнюється NFC модулем і сканером відбитків пальців. Також з новинок – антивідблиск дисплей;
  • Pro. Громіздкі моделі з діагоналлю екрану 12.9 дюйма і роздільною здатністю 2732*2048 пікселів. Розширені по функціоналу планшети доповнюються екраном True Tone.

Кожна серія має власний ціновий спектр.

Параметри вибору

Пристрої оснащуються процесорами А8 та А9 та А10Х. Оперативна пам’ять від 2 до 6 Гб, а вбудована від 32 до 512 Гб. Сучасні моделі мають функцію Face ID та сканер відбитків пальців для кращої безпеки. Діагональ від 7 до 12,5 дюймів підбирається індивідуально залежно від поставлених завдань.

Основна камера може мати від 8 до 12 Мп, а передня від 2 до 5 Мп. Серед бездротових технологій є підтримка Wi-Fi, Bluetooth, а також мереж 3G та 4G. GPS-навігатор не буде зайвим під час подорожей автомобілем.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *