<

План дій від TicketsBox: топові події, що відбудуться в Драматичному театрі ім. Марії Заньковецької у Львові*

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:20 | 18.09.2019 / Статті /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Квитковий оператор TicketsBox розповів про найяскравіші події, що будуть проходити в Драматичному театрі ім. М.Заньковецької у Львові.

Детальна інформація про кожну з них та інші культурні й спортивні заходи країни, а також квитки доступні за посиланням. За допомогою цього квиткового сервісу кожен, хто бажає, зможе купити в онлайн режимі електронні квитки.

Dakh Daughters Band у Львові

7 жовтня неперевершений український гурт, про який писали критики Rolling Stone та The New York Times, будуть виступати перед публікою в Україні. Вони вже підкорили глядачів Канади та Америки, тепер черга львів’ян насолодитись неймовірним драйвом Dakh Daughters. Фрік-кабаре закохує в себе глядачів своєю особливою творчістю.

Dakh Daughters єдині такі в Україні, музичний колектив став досить вдалим проектом Влада Троїцького та ЦСМ «ДАХ». Вони поєднують у своїй творчості український фолк, екстравагантні образи, експериментальне звучання та гру класичних інструментів. Особливого відтінку музиці Dakh Daughters додає регбі-джем та французький реп.

Музика фрік-кабаре інтелектуальна, вона створена саме для сучасного слухача, котрий вміє не тільки думати, але й діяти. Кожна пісня гурту відрізняється нелінійними партіями, захоплюючи слухача своїм ритмом – неперевершена какофонія звуків. В цьому і є тонкий творчий задум автора. Неординарні та неповторні Dakh Daughters чекатимуть на тебе та твоїх друзів, щоб виконати наживо композиції з альбому If. Зануртесь у сучасне мистецтво разом з TicketsBox, квитки на концерт Dakh Daughters доступні за посиланням https://lviv.ticketsbox.com/ua/dakh-daughters/.

Вистава «Пригоди італійців у Італії»

14 жовтня всі ті, хто любить грані комедії мають відвідати Драматичний театр ім. М. Заньковецької, щоб зануритись у вир подій дивовижної комедії на італійський лад «Пригоди італійців у Італії» у виконанні відомих українських акторів. Їх імена відомі далеко за межами нашої крани, а їх талант неперевершений – це Руслана Писанка, Лесь Задніпровський та Олексій Вертинський. Вистава наповнена вибуховою сумішшю історій, що захоплюють, та вибухового гумору.

На глядачів чекає історія з дивацтвами та психами. Дві години артисти будуть розповідати історію про те, як племінник Чічілло разом зі своїми друзями намагається обдурити свого дядечка-мільйонера Феліче Шошамокка. Глядачі в залі зрозуміють, що диваки є всюди.

Вистава «Історії кохання для дорослих»

4 листопада на сцені улюбленого театру буде проходити кабаре-комедія, в яку увійшли шість новел за мотивами твору польського драматурга Ксьонджіка Збігнєва. Це буде історія для дорослих, про ЦЕ, актори будуть розмовляти на інтимні теми. Привселюдного зі сцени легендарні артисти, Людмилу Смородина, Олексій Вертинський, Яніна Соколова, Анатолій Гнатюк та лідер гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин, будуть обговорювати такі теми, про які не кожен міг би говорити вголос.

Така відверта вистава не залишить байдужим жодного глядача. Квитки вже доступні на сайті квиткового оператора TicketsBox. Це буде по-справжньому незабутній вечір.

Концерт «Найгарніші пісні України» від Оксани Мухи

Заслужена артистка України, відома виконавиця Оксана Муха подарує львів’янам 11-го листопада свій незабутній концерт. У супроводі оркестру українська співачка, «душа української пісні» подарує публіці найпрекрасніші українські музичні твори. В її репертуарі пісні різних жанрів – це й експериментальна сучасна музика, стародавні народні пісні та авторські композиції. Оксана приготувала для гостей її концертів крутий сюрприз – це спеціальний гість свята гурт LEONVOCI.

Вистава «№ 13 або ОлІнклюзив»

Зіркова вистава, котру багато хто хотів побачити, буде представлена на сцені театру. У Львів завітають відомі артисти: Лілія Ребрик, Макс Максимюк, Лариса Руснак, Олексій Вертинський, Володимир Горянський, Олександр Папуша, Віка Білан та Данило Маржец. Глядачі зможуть підглянути за тим, що відбувається у готельному номері №13. Сатирична історія про впливового політика та його секретарку. На завершення, після виру комедійних подій та стрімкого розвитку сюжету, глядачі стануть свідками непередбачуваної розв’язки.

Концерт Grand Christmas оркестру Lords of the Sound

Відомий український музичний колектив, котрий підкорив не тільки вітчизняну, а й європейську публіку, подарує жителям та гостям Львова незабутній різдвяно-новорічний вечір. Відновлюйте традицію святкових концертів на Різдво разом з Lords of the Sound. В концертну програму увійшла музика, котру по-справжньому можна назвати гармонією Різдва. Вона допоможе відчути спокій серця та душі, а також всю святість моменту.

На сцені Драматичного театру ім. М. Заньковецької будуть учасники оркестру Lords of the Sound разом з хором та вокалістами Ігорем Петровим, Ярославом Радіоненко та Маргарита Мелешко. На публіку очікує сюрприз – зіркові гості, імена яких будуть названі пізніше.

Повна афіша подій, що відбудуться найближчим часом в Драматичному театрі ім. М. Заньковецької та квитки доступні за посиланням https://ticketsbox.com/ua/dramaticheskij-teatr-im-m-zankovetskoj/

Плануйте разом з TicketsBox своє дозвілля, слідкуйте за культурним та спортивним життям країни. Цей квитковий оператор один із найкращих в країні. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *