<

Переваги поліса ОСЦПВ від СК ARX

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:25 | 2.12.2022 / Статті / /
Перегляди
28
/ Коментарі відсутні

З липня 2022 року ліміти цивільної відповідальності перед постраждалими у ДТП зросли: до 80 тис. грн — за Європротоколом, 160 тис. грн — за матеріальні втрати та 320 тис. грн  — за шкоду життю та здоров’ю людей. Ці суми кожному, хто постраждав у аварії, виплачує страхова компанія замість її винуватця.

Автовласнику вигідно купити ОСАГО. Важливо вибрати надійну компанію.

СК ARX входить до канадського фінансового холдингу Fairfax

У 2019 році міцний міжнародний страховий та перестрахувальний холдинг Fairfax розширив свою присутність до 40 країн світу. Підтримка компанії з багатомільярдними оборотами забезпечує фінансову стійкість СК ARX всупереч пандемії та повномасштабній війні в Україні:

  • 5,4 млн грн — середні щоденні виплати ARX за всіма договорами страхування у 2021 році;
  • ARX — №1 із виплати податків серед усіх страховиків України за підсумками першого півріччя 2022 року.

Для застрахованих осіб головним критерієм вибору страхової компанії є її фінансова стійкість. СК ARX має надійний тил.

У «світлофорі» МТСБ України в ARX стабільно «зелений» колір

Контроль за швидкістю та якістю виплат за договорами обов’язкової автоцивілки лежить на МТСБУ. Щокварталу Моторно-транспортне Бюро публікує звіти з аналітикою — наявність обґрунтованих скарг, скільки виплат зроблено у перші 30, 60, 90 днів після страхового випадку. Зведена таблиця представлена у вигляді «світлофору». Зелений маркер — ознака якісного виконання страховиком своїх зобов’язань перед клієнтами.

Швидке оформлення поліса ОСЦПВ без посередників

Жодних агрегаторів та посередників. Клієнт сам оформляє покупку поліса на офіційному сайті СК ARX в режимі 24/7. Достатньо відкрити Персональний кабінет, вибрати програму «Автоцивілка онлайн» та заповнити коротку форму. Вартість поліса розраховується автоматично, залежить від типу та марки машини, року випуску, місця реєстрації, строку дії автостраховки.

Електронний поліс — відразу після оплати на смартфоні чи комп’ютері клієнта. СК ARX швидко реєструє поліс у Єдиній базі даних МТСБУ. Мобільний застосунок MyARX зберігає інформацію про всі страховки клієнта та членів його сім’ї незалежно від доступу до інтернету.

Цілодобова комунікація клієнта та страховика

ДТП не обирає час доби та місце події. Служба підтримки СК ARX працює цілодобово, без вихідних та свят. Клієнт самостійно вибирає доступний бюджетний спосіб спілкування: телефоном, онлайн, у месенджерах, у соціальних мережах, через мобільний додаток My ARX.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *