<

Останні новини футболу: звільнення Шевченка та трансфер Миколенко в Евертон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:48 | 26.01.2022 / Статті / /
Перегляди
99
/ Коментарі відсутні

Популярні футбольні чемпіонати зараз на паузі, але новин про футбол для фанатів більш ніж достатньо. Так у цьому випуску ми поговоримо про такі популярні новини футболу, як звільнення Андрія Шевченка. Наразі відкрито зимове трансферне вікно, і в ньому відбувається багато цікавих подій, такі як трансфер Віталія Миколенка до Евертона, він спробує себе проявити у кращому чемпіонаті – Англійська Прем’єр Ліга.

Все про трансфер Миколенко в Евертон

Трансфер екс-гравця Динамо – поки що головна подія зими та один із найзначніших в історії українського футболу. Перехід Віталія Миколенка став третім за дорожнечею трансферів гравців Динамо. Більше ніж за 22-річного гравця збірної України біло-синім платили лише двічі. Так, 1999-го Мілан віддав Динамо 23,9 мільйона євро за Шевченка, а 2017-го дортмундська Боруссія заплатила 25 мільйонів за Андрія Ярмоленка.

Віталій Міколенко вже дебютував у Евертоні у матчі 1/32 фіналу Кубка Англії проти Халл Сіті. Українець відіграв усі 120 хвилин та допоміг Ірискам здобути перемогу з рахунком 3:2. Головний тренер Евертон Рафаель Бенітес також відзначив хорошу гру українця, побачив його бойовий настрій і сказав, що матч для Віталія видався добрим.

Але далі події розвивалися непередбачено, Евертон після поразки від Норвіча оголосив про звільнення головного тренера, у цьому матчі в рамках АПЛ українець також провів усі 90 хвилин на полі та відзначився парочкою добрих відборів.

Андрій Шевченка звільнили з посади головного тренера у Дженоа

Дженоа таки звільнила Андрія Шевченка з посади головного тренера. Крайнім для Андрія у Дженоа став матч проти Мілана, який із рахунком 1:3 він програв.

Шкода що керівництву клубу, не зрозуміла, що не можна так часто міняти тренерів, а Андрій був третім за сезон, і такі гойдалки ні до чого доброго не приведуть. Так клуб уже з новим в.о. тренера програв Фіорентіне з рахунком 0:6.

Нагадаємо, що Андрій прийшов у клуб у розпал сезону, у клубі був ковідний спалах, плюс дуже складний календар.

До того ж Андрію дістався клуб з сімома гравцями в лазареті, і трьома – на лаві запасних, було відомо що успішного старту не буде. Андрій намагався вибудувати хоч якусь гру у підлеглих і кілька разів це вдавалося.