<

Оренда автомобілів у Львові – швидкі поїздки з комфортом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:18 | 22.01.2022 / Статті / /
Перегляди
575
/ Коментарі відсутні

Переміщення в умовах міста є стресом для багатьох, особливо за відсутності особистого транспортного засобу. Використання громадського транспорту у багатьох випадках не раціональне, особливо в ситуації, коли потрібно за день відвідати кілька десятків різних місць. За відсутності особистого автомобіля є вихід – прокат авто у компанії «Укрпрокат».

Оренда передбачає вибір із великої кількості рішень. Є як найбюджетніші машини, так і авто преміального класу. Вибирається не просто клас авто, а конкретна марка та модель. Тут https://ukr-prokat.com/orenda-avto/lviv слід ознайомитися з пропозиціями, технічними характеристиками, параметрами та фотографіями. Що вище клас і дорожче авто, то більше доведеться заплатити за оренду.

Послуги з прокату

Клієнтам пропонується великий набір ключових послуг:

  1. Оренда без водія. Клієнт самостійно користуватиметься транспортом на умовах, обумовлених заздалегідь у договорі;
  2. Прокат із водієм. Ідеальний варіант тоді, коли немає посвідчення водія або досвіду водіння;
  3. Щодобова оренда. Транспорт передається на один чи кілька днів;
  4. Довгострокова оренда. Укладається особливий договір на тривалий термін. Часто таким інструментом користуються представники великого бізнесу або ті, хто вирушив до іншого міста у відрядження;
  5. Доставка транспорту. Немає потреби забирати авто у пунктах прокату, адже за додаткову плату транспорт доставляється за адресою.

Умови оренди пред’являються заздалегідь. Клієнт зобов’язаний надати посвідчення водія та ідентифікаційний код. Мінімальний стаж – 2 роки. Підсумкова вартість формується виходячи з обраного авто, терміну оренди та наявності застави.

Надаються додаткові опції у вигляді установки GPS навігатора, дитячого крісла, бездротового інтернету і навіть камери Go-Pro. Між клієнтом та представником компанії підписується договір із позначенням усіх умов співпраці.

Трансфери

За фактом приїзду гостей до міста можна замовити їхній трансфер у готель або будь-яку іншу точку. Використовується будь-який клас автомобілів, включаючи VIP. Якщо багато людей, пропонується взяти напрокат мікроавтобус. Це суттєво заощадить гроші та дозволить з комфортом дістатися у потрібне місце. Особливо актуальна така послуга у комерційних організацій та тих, хто організовує весільні веселощі. Фахівці «Укр-Прокат» вислухають пропозиції та запропонують на вибір ідеальний варіант транспортного засобу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *