<

Оновлення від Apple – iPhone 14 та його особливості

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:15 | 12.09.2022 / Статті / /
Перегляди
206
/ Коментарі відсутні

Флагманський телефон iPhone 14 Pro вийшов 7-го вересня 2022 року і став обговорюваним гаджетом поточного часу. Характеристики, зовнішній вигляд, функції та параметри змусять кожного оновити свій телефон та купити новинку. Могутнє виконання, зміни зовнішніх характеристик, а також відсутність виїмки та доопрацювання камери – лише мала частина змін.

аявлена ​​вартість буде трохи вищою порівняно з попередніми поколіннями. У комплекті немає зарядного пристрою, тому його потрібно купувати окремо. Вибираючи iPhone 14, користувачі вперше можуть наголосити на нових відтінках. Оновлені кольори вийдуть навесні 2023 року, і тоді виробник обіцяє справжній фурор.

Ключові зміни новинки

Це перший телефон від виробника, у якого відсутній елемент для фронтальної камери, а також немає датчика Face-ID. Застосовується невеликий отвір, який, за словами авторів, має назву динамічний острів. Він адаптується при отриманні повідомлень і є частиною всього зображення. Під час прослуховування пісень та отримання повідомлень відбуватиметься взаємодія з цим отвором.

Задня камера трохи збільшилася в розмірах. Краї смартфону iPhone 14 Pro Max трохи підігнали і зробили закругленими, щоб вони гармонійно виглядали з елементом, де встановлена ​​камера. Поки що на вибір є чотири варіанти кольорів:

  • space black;
  • silver;
  • gold;
  • deep purple.

Згодом виробник обіцяє випустити нові варіанти відтінків.

Оновлення дисплея та нові функції

Одна з унікальних нових функцій полягає в тому, що користувач отримує різні повідомлення, при цьому не обов’язково активувати екран. Він не споживає багато енергії, відповідно не потрібно вимикати цю можливість з часом.

Дисплей оновлений та доповнюваний новими вузькими рамками. Стандартна яскравість 1600 ніт, але при піковій яскравості показник досягає 2000 ніт. Навіть при дії прямого сонячного проміння гарантуються нормальні умови для використання смартфону.

Сучасна камера

Роздільна здатність оновленого модуля 48 Мп, а сенсор на 65% більше у порівнянні з попередніми поколіннями. Ширококутна камера суттєво перероблена. При слабкому висвітленні збільшено продуктивність за допомогою застосування високотехнологічного сенсора. Камера загалом стала за якістю втричі кращою, ніж у багатьох інших флагманських смартфонах. Також удосконалений редактор, тому користувачі мають можливість не тільки створювати фотографії, а й додатково обробляти їх за особистими побажаннями.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *