<

Огорожі для спортивних майданчиків: як правильно обрати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:31 | 18.02.2020 / Статті / /
Перегляди
362
/ Коментарі відсутні

Займаючись оформленням території спортивного майданчика, найбільш проблематичною частиною стає пошук надійного і водночас негабаритного паркану. Якщо ми поглянемо на класичні варіації огорож, що їх застосовують для огородження приватних територій, стане зрозуміло, що вони не зможуть органічно доповнити майданчик.

Саме тому варто звернути увагу на новий проект у цій сфері, а саме – спеціальні огорожі для спортивних майданчиків в Луцьку.

Якщо ви раніше не працювали з подібними конструкціями, не переймайтеся. Просто зараз ми розкажемо Вам про особливості даних парканів та окреслимо їхні основні переваги.

Загальна інформація

Паркани для спортивних майданчиків – універсальні споруди, сконструйовані спеціально для огородження футбольних полів, тенісних кортів та інших територій, призначених для занять спортом у конкретних дисциплінах. Розміри секцій, загальна площа парканів, кількість хвірток у споруді та інші характеристики можуть змінюватися в залежності від площі масштабів території, яку необхідно буде огородити.

В основі кожного паркану для спортивного майданчику лежить зварна сітка в Луцьку, зроблена з якісного металу. Не зважаючи на свою легкість, вона є надзвичайно міцною та здатна захистити територію від сторонніх осіб. Всі секції огорожі зроблені зі зварної сітки та закріплені металевими блоками, що окреслюють межі кожної секції.

Створюйте огорожу за власною концепцією

Під час вибору огорожі для спортивного майданчику ви можете не обмежувати себе вже запропонованими варіантами, а створити свій власний паркан. ви маєте можливість змінювати деякі характеристики, а саме:

  • Діаметр дроту
  • Розмір вічок
  • Площа кожної окремої секції

Таким чином у Вас не буде необхідності додатково посилювати або ремонтувати огорожу, адже вона вже буде мати необхідні габарити та параметри.

Основні переваги паркану для спортивних майданчиків 

На відміну від звичних нам масивних споруд, цей тип огорож є значно дешевшим. Тут майстри не використовують цільні частини металу, замінюючи їх на сітку. Також перевагою даної огорожі буде легкість та простота монтажу. ви можете в будь-який момент демонтувати споруду та перемістити її, не задіявши при цьому додаткових ресурсів.

Тож, якщо ви бажаєте придбати нову огорожу для спортивних майданчиків у Львові, Вам обов’язково потрібно звернутися до нас – компанії «Plit». В нас З нами ви можете розраховувати на якісний сервіс, вчасну доставку та швидкий монтаж конструкції. Ми контролюємо кожен етап виробничого процесу, тому ви можете бути певні, що придбаний товар буде слугувати Вам щонайменше п’ять років.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *