<

Новий рік 2020: у які кольори одягнутися, як прикрасити будинок і що поставити на святковий стіл

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:45 | 27.12.2019 / Статті / /
Перегляди
223
/ 1 коментар

З наближенням 31-го грудня все більше людей задається питанням, як правильно зустріти Новий рік 2020, щоб заручитися підтримкою Білого Металевого Щура. 

Апостроф поділився корисними порадами.

Що вдягнути на Новий рік 2020

Новорічний образ не повинен бути надто яскравим або кричущим, тому від кислотних кольорів та різних надмірностей в наряді варто відмовитися. І головне, ніяких тварин принтів, Щуру це точно не сподобається.

У святкову ніч в пріоритеті будуть стриманість, витонченість і елегантність. А що стосується колірної гами, то астрологи радять одягати одяг певних відтінків залежно від того, чого ви чекаєте в 2020 році.

Якщо хочете фінансового благополуччя, то вибирайте сукню білого кольору. Важливіше кохання? – зупиніться на сірому вбранні. Новорічний образ можна доповнювати сріблястими аксесуарами, блискітками та іншими блискучими елементами.

Як прикрасити будинок на Новий рік 2020

При підборі новорічного декору варто враховувати, яким буде головний колір наступаючого року. А оскільки в 2020 основними відтінками стануть білий і сірий, то і прикраси повинні бути відповідними.

Можна використовувати різний декор: ялинові гілки, шишки, свічки, сніжинки, всілякі зображення символу 2020 року. Не варто забувати і про новорічну ялинку, адже без неї це свято уявити неможливо. Нарядити зелену красуню можна іграшками сріблястого кольору, білосніжними сніжинками і мерехтливими гірляндами.

Також не варто забувати і про господарку 2020 року. Тому серед кульок й іншої мішури на ялинці повинні красуватися фігурки маленьких щурів.

Що приготувати на Новий рік 2020

Меню на Новий рік має бути різноманітним – господар року Щур любить поїсти, тому економити на святкових стравах не варто. На святковому столі може стояти все, що душа забажає: м’ясні страви, овочі, риба, салати, сири, солодощі та багато іншого.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *